fms çınar mudanya yolundan girince ilk ışıkları geçtikten sonra sağda akuğur var onun yanında hemen sokak var sokağın diğer köşesindede çınar varŞifa dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam, abilerim kan bulundu. Cuma günü okuldan çıktıktan sonra eve uğradıktan sonra gelmeye çalışıcam umarım yetişebilirim. Yalnız Çınar Kafe'nin yerini bilmiyorum ha birde LS2 kak almayı düşünüyorum artçı(yani ben) im için yeterli olduğunu düşündüm başka uygun önerilerinizi tavsiyelerinizi alabilirim![]()
amma karışık anlatmışsın hebiriniz onun bildiği bir yerden alır oraya gelince
ben gelebilirsem erken çıkıp ben alırım memo
![]()
googledan haritayla göstereyim dedim ama çok küçük çıkıyor bende sırarıya anlatmaya çalıştım mudanya yolundan girince ilk ışıkları geç sağda en basit anlatımı bu olur herhaldeamma karışık anlatmışsın hebiriniz onun bildiği bir yerden alır oraya gelince
ben gelebilirsem erken çıkıp ben alırım memo
![]()
Nevin hocam yol düzeldi mi ben geçen ay gelmiştim en son karşı şeride ek yapmışlar inişi oradan veriyorlardı köstebek yuvası gibiydi12/10/2012 Cuma 19.00 FSM Bulvarı,Çınar kafe,Mt Toplantısı:
1-Blue_dolunay
2-n_tuncak
3-Gökhancbr
4-Kayariki
5-Davut Emre
6-Espaniole
7-Mert Aksoy
8-Çağatay CİHAN
9-MhmtcmKoral
:bounce:Hadi eskiler kendinizi kasmayı bırakında gelin mümkünse,biz Mudanya gibi bir cennetten,cehennem şehir içine gelicez evimizi çocuğumuzu bırakıp,yorgun ve çok argın,şimdi birlik ve beraberlik zamanı,parmakları görelim beyler...:cat:
googledan haritayla göstereyim dedim ama çok küçük çıkıyor bende sırarıya anlatmaya çalıştım mudanya yolundan girince ilk ışıkları geç sağda en basit anlatımı bu olur herhalde
Nevin hocam yol düzeldi mi ben geçen ay gelmiştim en son karşı şeride ek yapmışlar inişi oradan veriyorlardı köstebek yuvası gibiydi
hocam gerı adım mumkun değıl ıkı gundur ıçlenıyom bu gezı ıçın salcano ve mert de katılacak bırde serhat dıye bır arkadaş.. şu an dort kışıyız .. cuma gunu katılırım. benım evın orası hemen gelırız nolcak çınara
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:25 ----------
denız kenarında kahvaltı ıçın termosda çay sıcak ekmekler ve tulum peynırı bıle aldım ya
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:27 ----------
yarın sabah yapılacak olan mudanya - trılye - köy yolları -eşkel - sahıl yolları - karacabey boğaz - bursa gezımıze katılım lıstesı
gezımız kahvaltılı ve mangallıdır
1 cngzmn (cengiz)
2 salcano (burak)
3 mert
4 serhat
yazdıklarım gıtmıyomu
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:23 ----------
yazmamısım kitalha kardesım sen kımınle gelıosun