:bounce:İspanyola hımm güzel, oltamı yuttun,ismini tam yazmayışım,bunu sormanı isteyişimdir...Neden Yabancı karakterler ve neden çılgın türk falan değilde ispanyola ve neden buna dikkat etmek zorunda kalayım ve neden vs. vs.(ben anlamam,asabiyim,yobazım,fırça atar severim,yinede gençsiniz anlayışlı ve saygılıyım,küçüklerimi sever,büyüklerimi sayarım,vatanseverim vel hasıl bi daha olmasın,yalnız flemenko güzel ve estetik danstır çok severim..):wiinkk:...
:bounce:M.Balibey,beni siteden az çok tanımışsındır,hiç bende liselilerimi rahat bırakacak göz varmı,derste wcyasak,oturmak yasak,herkes deli gibi spor yapacak,yemek su yasak,argo yasak,voleybol topuna aykla vurmak yasak,zebani debellak gibi başlarındayım yinede çok deli seviyorlar piskopatlar,bende onları ama yoruluyorum çoook:santa:...
:bounce:Gökhanım çok sevindim Allah daim etsin,cami cemaatimiz +1 oldu desene,bana bak gezilerde senin cıbırn lastikleri yere değmiyormuş bizim grup havada gidiyormuş falan:cyclopsan
:bounce:Kirli sakal Haktan bu uzun gezi sonrası bir boş haftamız olsun ancak dinleniriz,kendimize geliriz...Birde bandanalar bir sonraki haftaya yetişecek,şakası bir yana inanın ben çok zevk alarak sürekli takıyorum ve MT;BURSA yazılarından,şanlı bayrağımızı alnımda taşımaktan ayrı ayrı zevk ve gurur duyuyorum.kent motorcularımız için havası civasıda yerinde yaniii 10 numara,hem az maliyetli hem çok otantik ve sükseli oldu bu iş:cat:...
:bounce:AlperTunga toplantıları c.tesi akşamları yapabiliriz,çarşamba olmayacaksa,cuma beni çok kasacak çünkü,varmı c.tesilere itirazı olan:silent:...