[Bursa - MT]

:))))) abi gökhan bu belli olmaz canı ne çeker :p Gerçi adamada hak vermiyor değilim . daha mıcırda motoru tutamamış dağda tepede nası gitsin deme :p

HAmza kardeşim sanada hayırlı olsun allah tekeri düz bastırsın. Cross tadından yenmez :D hele ki arazide gezinmeninverdiği zevk hiçbişeye değişilmez . Otaraflara yolum düşer ise ulaşırım sana ;) Yalnız arazide sürüş teknikleri ile bilgileri teorik olarak okumadan pek dalma araziye ve asla bayır aşşa ön freni sıkma :D arazideki düşüşler daha çok can yakıyor :D çizmeler olmadanda sert arazilere pek girme ne kadar korursan koru o ayaklar bir yerlere çarpıyor emin ol .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Arkadaşlar bursada gaz yağı satan bir yer var mı bildiğiniz ? Kent meydanındaki petrol ofisinde arada bi oluyormuş ama denk getiremedim henüz .
ercan gaz yağını gençosman ayakkabıcılar çarşısında. bizim kundura malzemesi aldıgımız toptancı
yaşar tic ten 70 lik şise şeklinde alabilirsin fiatı 5 tl filan ben oradan alıyorum. orada mahmut arkadaş var telini veriyorum tel:02242530287 önce ara bir sor ama kesin olması lazım. yoksa bende bir şişe var paylaşırız.ama bir şartla veririm gaz bahanesiyle gelip bir çayımı içersen..:)

Arkadaşlar yarın korumalıklı eldiven almak ve motora jant şeridi çektirmek istiyorum.Bursa'da ürün yelpazesi en geniş olan mağaza hangisi ve nerede?Teşekkürler.

Arkadaşlar yarın korumalıklı eldiven almak ve motora jant şeridi çektirmek istiyorum.Bursa'da ürün yelpazesi en geniş olan mağaza hangisi ve nerede?Teşekkürler.
Beşyol Sevinç Motor, Pazar pazarı girişi Işıklar Motor, Yalova Yolu Aydın Bisiklet(mondial bayisi), Uluyol Set Grup Tic. (SYM Bayisi). Benim bildiğim en fazla ürün çeşidi olanlar bunlar. Umarım işine yarar.

:))))) abi gökhan bu belli olmaz canı ne çeker :p Gerçi adamada hak vermiyor değilim . daha mıcırda motoru tutamamış dağda tepede nası gitsin deme :p

HAmza kardeşim sanada hayırlı olsun allah tekeri düz bastırsın. Cross tadından yenmez :D hele ki arazide gezinmeninverdiği zevk hiçbişeye değişilmez . Otaraflara yolum düşer ise ulaşırım sana ;) Yalnız arazide sürüş teknikleri ile bilgileri teorik olarak okumadan pek dalma araziye ve asla bayır aşşa ön freni sıkma :D arazideki düşüşler daha çok can yakıyor :D çizmeler olmadanda sert arazilere pek girme ne kadar korursan koru o ayaklar bir yerlere çarpıyor emin ol .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Arkadaşlar bursada gaz yağı satan bir yer var mı bildiğiniz ? Kent meydanındaki petrol ofisinde arada bi oluyormuş ama denk getiremedim henüz .
abi fsmnin çıkısında bp var onu geçtikten sonra total göreceksin orada var birde sanayide var izmir yolundan girince camiyi geçtikten sonra sola dönün orada parçacıllar lastikçiler ve akü satan yerler var orada tabela koyuyorlar gaz yağı bulunur diye yalova yolundada gördüm dönüştü 10 numara yağ ve gaz yağı bulunur tabelası var:)

Arkadaşlar Bu sabah yani 22 Eylül 2012 Cumartesi saat 10 11 gibi Uludağa doğru gezinti yapmayı düşünüyorum eşlik etmek isteyen olursa beklerim. :) Maksat teker dönsün. :)

ercan gaz yağını gençosman ayakkabıcılar çarşısında. bizim kundura malzemesi aldıgımız toptancı
yaşar tic ten 70 lik şise şeklinde alabilirsin fiatı 5 tl filan ben oradan alıyorum. orada mahmut arkadaş var telini veriyorum tel:02242530287 önce ara bir sor ama kesin olması lazım. yoksa bende bir şişe var paylaşırız.ama bir şartla veririm gaz bahanesiyle gelip bir çayımı içersen..:)

Memhet abi saolasın bugün yarın yoğunum gazı bir ara alırım ama gazı boşver çayını içmeye gelirim . açık adres alayım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

abi fsmnin çıkısında bp var onu geçtikten sonra total göreceksin orada var birde sanayide var izmir yolundan girince camiyi geçtikten sonra sola dönün orada parçacıllar lastikçiler ve akü satan yerler var orada tabela koyuyorlar gaz yağı bulunur diye yalova yolundada gördüm dönüştü 10 numara yağ ve gaz yağı bulunur tabelası var:)

Eyvallah Balibey Mehmet abinin söylediği yerde bulamazsam total yolumunüstünde bir ara uğrarım ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

valla aniden esti kafama birazdan çıkıyorum :) takıla takıla yavaş yavaş çıkıcaz bakalım hadi hayırlısı :)

Usta bari numaranı bıraksaydın peşine takılır bulurduk seni :)

Memhet abi saolasın bugün yarın yoğunum gazı bir ara alırım ama gazı boşver çayını içmeye gelirim . açık adres alayım :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:44 ----------

Eyvallah Balibey Mehmet abinin söylediği yerde bulamazsam total yolumunüstünde bir ara uğrarım ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:46 ----------

Usta bari numaranı bıraksaydın peşine takılır bulurduk seni :)

:) su an sarıalandayım evden cıkarken baktım kımse cevap yazmamıs :) fena soguk burası :) bırazdan ınmeyı dusunuyorum tel numaram eger ıstersen 0535 679 99 77 :)

x treme max motorda uzun yol için hangi lastikleri kullanmalıyız...
araştırdım ama bulamadım. direk site verirseniz memnun olurum en ucuzu ve en kalitelisi hakkında da yardımlarınızı bekliyorum.
kullanan varım

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:47 ----------

günaydın herkeze akşam üzeri mudanya yapsak nasıl olur hem tanışmış oluruz

Ne var şu mudanyada dicem deniz var :)
Biriside desin inegöle gidelim şu çocukla tanişalim diye.
Gelmek isterseniz akşam inegöle beklerim mangal yapabiliriz inegöl köfte tarki 1 kişi gelsin ben yakarim mangali. 5-10tl ye patlar bize haberiniz olsun :)

[/COLOR]

Ne var şu mudanyada dicem deniz var :)
Biriside desin inegöle gidelim şu çocukla tanişalim diye.
Gelmek isterseniz akşam inegöle beklerim mangal yapabiliriz inegöl köfte tarki 1 kişi gelsin ben yakarim mangali. 5-10tl ye patlar bize haberiniz olsun :)
Çok iyi olur bende inegöldeyim, motor alabilsem bi babamı ikna edemedim bakarız diyor hep :salut:

Gecen Hafta Pazar Gönen Gezisinin Diger Fotoları

Mudanyaya Gelecek Arkadaşlar Numaram İmza Bölümünde Var Ararsınız...

Hamza Motorum Bozuk Biraz Düzelteyim İhşallah Ben Kacıp Gelirim Olmazsa kış Gezisi Düzenleriz Ama Bana 2 Hafta Dokunmayın Daha Kendime Gelemedim ....

Vee Fotolar

1348078384768.jpg

1348078383400.jpg

1348078382315.jpg

1348078381494.jpg

1348078379135.jpg

1348078377932.jpg

1348078376570.jpg

13480783756241.jpg

1348078372705.jpg

Nevin Hocayı Hiç Böyle Görmediniz ......
1348078370297.jpg

1348078369401.jpg

Ve Güneşi Batırdık .........

ah bu babalar inegöllümüsün bursalisinda şuan inegöldemisin. Ehliyet falan varmi tanitsana kendini yada tanişma sayfan varsa link verirmisin

Yunus Sen Al Baban İkna olur Merak Etme Baba Pc Alacam De 3000 tl Kopar Gezme Amaclı 150 - 250 cc 2.el Bir tane Al Baba Ben Bunu Aldım Begendinmi De Ve Kacmaya Hazır Ol Anlarsınya Dayak Sonradan Alışıyor Merak Etme Tecrübeli Arkadaşlar Var O Konuda

Yunus Sen Al Baban İkna olur Merak Etme Baba Pc Alacam De 3000 tl Kopar Gezme Amaclı 150 - 250 cc 2.el Bir tane Al Baba Ben Bunu Aldım Begendinmi De Ve Kacmaya Hazır Ol Anlarsınya Dayak Sonradan Alışıyor Merak Etme Tecrübeli Arkadaşlar Var O Konuda

Çok güzel numaralar... ben ehliyeti aldim 2 yilda ikna edemeyince motor aliyorum dedim. 1 hafta konuşmadilar harçlik kesildi 1 ay sonra hediye kask.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

Çok iyi olur bende inegöldeyim, motor alabilsem bi babamı ikna edemedim bakarız diyor hep :salut:

Tanişip bi çay paylaşalim beraber.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:23 ----------

bu arada abi teçrübeli motorcu arkadaş var yardimi dokunursa.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar