[Bursa - MT]

anlamadım abi nasıl bunun fiyatı uygun geldi motomaxtan üsteünü almıştım knoxın ama alt yok:)

Kardeşim eğer ağda ortada dikiş varsa araya kaçıyo diyorum :D bir çok ucuz üründe genelde ağdan dikişli olur buda ızdırap olur adama :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bu arada :)

coşkun o artık gazlandı. diyon ya aslanı ne ettin len..:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

bas gazaaaa coşkun bas gazaaaa yollar senin hiç durmaaaa..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

arkadaşlar temiz dosta gider bir sym 250i evomuz var bilginiz ola. 2011.mod. mat siyah.
8000km kesinlikle yan yatması çamura batması yok. nevin hocam sen biliyorsun motoru
mustafa abimin motor..

:bounce:Kesinlikle çok güzel ve temiz bir makina(deneme turum var),ne kadar istiyor Mustafa abi ve ne almayı düşünüyor ve niye satıyor...(bayan milleti işte kendimden biliyorum çok meraklıdır bunlar):)

:bounce:Kesinlikle çok güzel ve temiz bir makina(deneme turum var),ne kadar istiyor Mustafa abi ve ne almayı düşünüyor ve niye satıyor...(bayan milleti işte kendimden biliyorum çok meraklıdır bunlar):)
hocam biliyosun belki mustafa abimin tavuk ve et döner dükkanı var servis için 100 lük bir kap motoru var sürekli arıza yapıyor. sym yide haklı olarak serviste kullanmak istemiyor. satıp. hem servise hem gezinti amaçlı kullanmak için 150 honda cbf ye karar verdi. bu sebebten.... merak konusuna gelince sana katılıyorum. ama
gülmekten katılıyorum..:cherry:

Kardeşim eğer ağda ortada dikiş varsa araya kaçıyo diyorum :D bir çok ucuz üründe genelde ağdan dikişli olur buda ızdırap olur adama :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:01 ----------

Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz bu arada :)
hehe valla bilmiyorum varmı buna dikkat edeyim:queen:

Ahanda gökhanın videoyu buldum gezinirkene.
http://www.youtube.com/watch?v=keIXVPPT7zY&feature=related

---------- Post added at 22:07 ---------- Previous post was at 22:05 ----------

coşkun o artık gazlandı. diyon ya aslanı ne ettin len..:p

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

bas gazaaaa coşkun bas gazaaaa yollar senin hiç durmaaaa..:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:19 ----------

arkadaşlar temiz dosta gider bir sym 250i evomuz var bilginiz ola. 2011.mod. mat siyah.
8000km kesinlikle yan yatması çamura batması yok. nevin hocam sen biliyorsun motoru
mustafa abimin motor..
Aslan yemine göre hizmette mehmet abi.

slm arkadaşlar daha önce tanışmıştık konuşup tartışmıştık...
bir sürü talihsizlikten sonra hayalini kurduğum hyo rt125 alamadım, yaklaşık bir ay önce fiyat yaş olarak en iyi alternatif olan mondial x treme max sahibi oldum, yaklaşık 150 km yol yapmışımdır km göstergesi çalışmıyor. Çok büyük heyecan ve keyf duyuyorum motor kullanırken turlara katlımak tecrübelerinizi anılarınızı dinlemek bir bardak çay paylaşmak istiyorum ama güvenlik ekipmanlarımın tam olduğunu düşünmüyorum...
Buğün ilk defa 5-10 km toprak yol tecrübesi yaşadım fotoğraf cektim...
Kevlar marka bir mont aldım kişlık galiba ve 2 beden büyük, kişlik kapalı ve yazlık parmakları acık eldivenim var ls2 kask aldım...
yanlız olunca çok kullanma firsatım olmuyor ve keyifli olmuyor...
inegöldeyim butarafa yolu düşen olursa tanışmak görüşmek isterim
50623672doksanaltı numarasından ulaşabilirsiniz...
çok teşekkür ediyorum sizlere...
284304_159615484176515_1840091597_n.jpg

Aramıza hoşgeldin. Artık sınav dı motordu falan önümüzdeki sezona anca yetişirsin. Bekleriz gezilere. Sanaldada katılımcı olursun artık, ce eee deyip kaçanlardan olmazsın.

---------- Post added at 23:41 ---------- Previous post was at 23:39 ----------

Aramıza sende hoşgeldin. Kadro genişliyor. Katılımcı olman dileğiyle

motoru zaten katılımcı olmak için aldık, tek başımıza gezdikten sonra zevki olur ama cümbür cemaat gezmek daha bir ayrı olur diye düşünüyorum. ehliyetim yok haftaya direksiyon sınavına giricem ama o zamana kadar da alıştırma yapmayı planlıyorum ;)

Adam düzde gitmeyi becersin helede sonra dağa çıkar belki. Asfalttaki çakıl taşlarının tadını aldı, bakarsın dağda ağaç, ot, canı çekerde gelir.:queen:

:))))) abi gökhan bu belli olmaz canı ne çeker :p Gerçi adamada hak vermiyor değilim . daha mıcırda motoru tutamamış dağda tepede nası gitsin deme :p

HAmza kardeşim sanada hayırlı olsun allah tekeri düz bastırsın. Cross tadından yenmez :D hele ki arazide gezinmeninverdiği zevk hiçbişeye değişilmez . Otaraflara yolum düşer ise ulaşırım sana ;) Yalnız arazide sürüş teknikleri ile bilgileri teorik olarak okumadan pek dalma araziye ve asla bayır aşşa ön freni sıkma :D arazideki düşüşler daha çok can yakıyor :D çizmeler olmadanda sert arazilere pek girme ne kadar korursan koru o ayaklar bir yerlere çarpıyor emin ol .

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:02 ----------

Arkadaşlar bursada gaz yağı satan bir yer var mı bildiğiniz ? Kent meydanındaki petrol ofisinde arada bi oluyormuş ama denk getiremedim henüz .

teşekkürler pratikte ekipman eksikliği vakit eksikliği ceksemde teorik konuları tamamlamaya calışıyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:54 ----------

bu motorda uzun yol için hangi lastikleri kullanmalıyız...
araştırdım ama bulamadım. direk site verirseniz memnun olurum en ucuzu ve en kalitelisi hakkında da yardımlarınızı bekliyorum.
kullanan varım...

Arkadaşlar 4riders ürünlerini kullanan kimse varmı? özellikle ceket olarak ben pantolon aldım memnunum ama ceket kullanan arkadaş var ise yazabilir mi. :)

kız arkadaşıma aldım gayet memnun ama ilk montu olduğu için iyisi ile kötüsünü pek ayırt edebileceğini sanmıyorum :)

Bende düşünüyorum o markayı fiyatıda uygn şu an motomaxta ama önce birinin sağnak yağmurda nasıldı yorumunu bekliyorum :D

4Riders Kevlarlı kamuflaj pantolonunu kullanıyorum 2 yıldır hiç çıkarmıyorum desem yeri var :) Hala sağlam.

:bounce:Kosnük sen kimsin benmi kaçırdım,senmi yazmadın,geziye gelirmisin,bizimle gezermisin vs falan :king:
Haklısınız kim olduğumu tanıtmadım, ama yardımcı olabileceğimi düşündüğüm bir noktada bodoslama girdim muhabbete. Adım Ali, doğma büyüme Bursa'lıyım. B.esirde Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenliği 6. sınıf öğrencisiyim:cherry:. Şuan için pizza üzerine satış yapan bir firmada kuryelik yapmaktayım (malum motor parası + öğrenim masrafı). İnş. aralık ayından sonraki bütün gezilerinizde kabulunuz dahilinde yerimi alıcam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar