Gökhan arkadaşın durumu için çok büyük geçmiş olsun ama hem acemi bir sürücü olarak hem de kendisini tanımadan ve haddim olmayarak belki de kasksız motora binmekle büyük hata etmiş diyorum. Allahtan kazayı ufak bir hasarla atlatmış (yazıklarınızdan okuduğum kadarıyla), en kısa zamanda iyileşir ve ailesine ve sevdiklerine de bir daha böyle üzüntüler yaşatamaz umarım.
Ben istanbuldan bu haftasonu yada perşembe günü sabahtan bursaya bir yolculuk yapmak niyetindeyim ama ilk defa geleceğim için yol durumu ve varsa bakım çalışmaları hakkında bilgisizim. Bana bu konuda gerek tarif gerekse önerilerle yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
kimlerden derkenanlayamadım kusura bakma
abi benim işim yok aslında ama daha önce hiç artçılı kullanmadım motor
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]
[/URL]çok iyi olur mustafa kardeşim. ama bu akşam ziyareti olsa çok çok iyi olur. mesela perşembe buluşma saati 20.00. nasıl olur? okeyse liste yaparsan.biz üç kişiyiz ekle lütfen. memo.06- mustafa sym-ve seçkin tofaşarkadaşlar 30 ağustos günü çalışmayanlar varsa MTnet Bursa olarak gökhana geçmiş olsun ziyareti yapalım mı? yani ben gitmeyi düşünüyorum da kimler bana eşlik eder? birlikte toplanıp gitsek daha uygun olur sanırım
Toplantıyı 30 ağustosta yapsak nasıl olur. Çalışmayan kesim çoğunlukta olacak, belki katılım daha fazla olur... Gökhan içinde uyarsa hem toplantı hem geçmiş olsun ziyareti olur. Alta başlangıç yapayım.Yarın Çarşamba, yani toplantı günüYarın saat 19:00 da Kuter cafe de toplanalım, eğer Gökhan için uygunsa 19:30 da geçmiş olsuna gidelim. 30 Ağustos'ta Zafer korteji olacak.
![]()