aramıza hoşgeldin selim daha doğrusu makinadaşım görüşmek tanışmak dileğiyle...Merhaba arkadaşlar, ben Selim. 2 aylık motosiklet kullanıcıyım.Trafiğe yeni yeni alışıyorum.Sizlerle tanışmak ve gezilerinize katılmak istiyorum. Herkese selamlar.
ercan nerelerdesin sen kardeşim yaaaaa.. özledik heeeeeee...Hoşgeldin kardeşim umarım yakın zamanda tanışırız gezilerde.
Komşuuu hafta sonu için organize ederiz terasta çay keyfini.
hangi teras burası ?Arkadaşlar bu akşam milletin toplanması için duyan duymayan, biraz erken olacak sanki. Terasta çay için Pazar Akşamı kimler uygun, kimler gelebilir?
hangi teras burası ?
"herekze selamlar aranıza yeni katıldım
alemsin coşkun yaa kimlerdensin hee.:cherry: hee bu arada hoşgeldin aramıza mert..."
Hoşgeldin aramıza. Kimlerdensin.:bounce:
teras kafe değil yaniibizim evin terası...
hocam bu pazar gidelim pazaryeri güzelgahına:bounce: Biz memleketimiz sayılan Bileck'ten yeni geldik dostlar tabii 4 teker,şu son 3-4 kortej-gezi-çay teklifini değerlendiremediğim için üzgünüm en yakın zamanda toparlanıp gezi yapalım sevgili Mt kardeşler benim aklımda Bilecik pazaryeri,Söğüt güzergahı var,telden ya da burdan yorumlarınıza göre ortak farklı şeylerde yapılabilir. (yollarda ve gönüllerde görüşmek üzere)... :cat:
hoşbuldukkalemsin coşkun yaa kimlerdensin hee.:cherry: hee bu arada hoşgeldin aramıza mert...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:17 ----------
bugün bizde sym mustafa abimle kestelden balıklama dalıp şöyle bir babasultan da geyikli baba türbesini ziyaret ettik. park bünyesinde olan muhteşem lezzetli dağ suyundan içtik.
oradan yenice inegölde. bir tavuk döner yedik ama tavuk tam dönmemişti.oradanda bursa dönerdönmz benim makinanın yağını değiştirmek için yağı saldım.
öyle ısınmışki inanın kızartma yapılırdı yani okadar sıcak bir gündü yaaa..![]()
benim evin terasıda iyidir...bizim evin terası...