[Bursa - MT]

metin67' Alıntı:
tattwamasi : Öncelikle hoşgeldin, bizde cinsiyet ayrımı filan yok. Bir tek Cem (seflek) zaman zaman farklı kılıklara bürünebiliyor :) ona izin var:queen: mont işini hallederiz, bütçe kaç YTL? Onu söyle.

selam
bütçe 200-300 civarı, var mıdır, bulunur mu, nerde, nasıl?:)

Mont

tattwamasi' Alıntı:
selam
bütçe 200-300 civarı, var mıdır, bulunur mu, nerde, nasıl?:)
Var, sanırım Cem'in elinde de var boyle bir mont...Uygun olduğunda ararsan halletmeye çalışırız. Bu arada 125'lik motor deyip geçme, kullandığın motor agresif olabilir..

az önce gazcılar motordan süleyman beyle telefonda görüştüm
seflek abinin isminim verince baya ilgilendi epeyce bilgi aldım
yarın inşallah gidip motoru ayırtıyorum
:cat:

Hayırlı olsun

fuser' Alıntı:

Şimdiden hayırlı olsun, diğer markaları denedin mi bilmiyorum ama hepimizin ortak fikri ( bu gün yemekte konuştuk ) önce olabilcek tüm markalara en azından binmek yada üstüne oturup kontrol etmek, daha sonra da içine sineni almak. Di mi Cem :)

Bu arada bu işi forum okuyarak ta çözemezsin doktorum, zevk göreceli bir kavram.. Dediğim gibi, bineceksin, seveceksin, alacaksın. Üçgen bu işte

fuser' Alıntı:
BİLDİĞİM KADARIYLA SÜLEYMAN ABİ HYOSUNG BAYİSİ HYOSUNG MU ALIYORSUN KARDEŞ HAYIRLI OLSUN

Hayır Regal Raptor DADYW 250 Alıcam
gerçi Metin 67 ninde dediği gibi motoru henüz görmedik ama
forumlara baktım epey sıkı görünüyor

Acele

fuser' Alıntı:
Hayır Regal Raptor DADYW 250 Alıcam
gerçi Metin 67 ninde dediği gibi motoru henüz görmedik ama
forumlara baktım epey sıkı görünüyor

Emre, acele etmesen iyi olur. Buradakilerin önemli bir çoğunluğu, '' keşke ...... markayı alsaydım'' diye cümleler kurarlar ( bende dahil) bilgin olsun.

Yarın sabah yalova yoluna doğru gidicem
gazcılar motora gitmeden bide karşısındaki
yıldırım motorada uğramayı düşünüyorum
ama raptorun görüntüsü ve forumda okuduğuma göre sorunsuz
oluşu aklımı çeliyor
ama tavsiye için teşekkürler
dediğim gibi yarın sabah gidip olayı noktalamayı
planlıyorum

metin67' Alıntı:
Var, sanırım Cem'in elinde de var boyle bir mont...Uygun olduğunda ararsan halletmeye çalışırız. Bu arada 125'lik motor deyip geçme, kullandığın motor agresif olabilir..

tamam, msn den haber versem olur herhalde değil mi? ya da cem kim, ona ulaşsam ben?
125 deyip geçmiyim bence de, yeni kaza yaptım zira:) Artık annem de kıyafetsiz kullanma demeye başladı haklı olarak.
Bu arada kafamda YBR'yi satma gibi bi düşünce oluşmaya başladı, bana hep uğursuzluk getirdi çünkü, alışamadık birbirimize. Bursa'da 2. el Honda CBR 125bulunur mu diye sorsam? Gerçi o da pek mantıklı gelmiyor... neyse ben önce şu mont işini halledeyim

Dr bey alacağınız motor şimdiden hayırlı olsun:)
bu arada hyosung aldığım için hiç pişman değilim kendi adıma kullanıcılarındanda hiç pişman olanı görmedim umarım bu memnuniyetimiz sürer:)
metin abi sen bursa chopperstamıydın bende üye oldum oraya mustafa abi yakın arkadaşım 1400 intruder tanırsın:)

tattwamasi : Cem Bursa mt nin ermişlerinden dir. Ulu bir şahıs, benim msn'im [email protected]

Dr.Emre : Teşekkürler, ne zaman istersen motorları deneyebilirsin. Üstümdeki mont değil, yelek ti doktorum.

Ender : Üye olmak mesele değil de, gezilere katılamadın mı dert oluyor :)

abi haklısın valla benimde içim gidiyor 2 haftadır 2 hafta önce iznik bu hafta ballıkayalar kaçırdım ama inşallah bu hafta dan itibareb gezi kaçırmayacağım
bu arada msni ekliyorum bende :)

fuser' Alıntı:
regal servisi bursada ne durumda
sayın seflek abimiz
abi burada 20 küsür kere yazdım, bir kez daha yazıyorum. RAPTORUN BURSA'DA SERVİSİ VAR! bir sorunum olmuştu, 1 günde istanbuldan parça getirip garanti kapsamında değiştirdiler. Servis Ferit usta ve oğlu. bende cepleri var, onun için veremicem, ısrar etmeyin :)

bundan önce mondial düşünen ve araştırmalarımda
mondialin ardcılarının kısa süre içinde yarı felç olduklarını duyan
biri olarak acaba raptorun ve jinlun un ardcılar için olan koltukları
rahatmıdır?

metin67' Alıntı:
Ohoooooo,
Tam muhabbet kurulmuş, Kanber de geldi işte.... :)
Yahu arkadaşlar, neden profillerinizde açıklamalı yerleri doldurmuyorsunuz?, meslek , yaş vs gibi..
metinciğim sana katılıyorum (bu sık olmaya başladı. hadi hayırlısı) :)

arkadaşlar lütfen profillerimizi dolduralım.

seflek' Alıntı:
abi burada 20 küsür kere yazdım, bir kez daha yazıyorum. RAPTORUN BURSA'DA SERVİSİ VAR! bir sorunum olmuştu, 1 günde istanbuldan parça getirip garanti kapsamında değiştirdiler. Servis Ferit usta ve oğlu. bende cepleri var, onun için veremicem, ısrar etmeyin :)

Sayın Ulu şahıs Cem Dede,
Zat-ı alinizin msn adresi mevcutmudur efendim
( Cem dede ile konuşurken Farasi cümleler kurun, anlamıyor yoksa :) )

bu arada ferit abi bursanın en iyi motosiklet tamircisidir diyebilirim dedemin arkadaşıydı babamda çok iyi tanıyor biraz değişik bir insan ama söz konusu motosiklet olunca işinin uzmanı hurda motosikletleri bile alıp kıza çeviren bi şahsiyet ben çok severim ferit abiyi:)

abi kusura bakma atlamışım
ayrıca ben süleyman beyle görüştüm
servisle ilgili bilgi aldım
tekrar kusura bakmayın ve teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar