[Bursa - MT]

beyler ben barış cafedeyim kimse yok yaw :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:58 ----------

bendeniz GÖKHAN SAKIN 0531 953 03 88 [email protected]

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:01 ----------

sedici kardeş aramadın hayırdır noldu yaw pazar yerinde döncektik :) neyse ben eve gider beyler herkese iyi geceler...

beyler kusura bakmayın hastamız var da bu ara bizde durumlar biraz karışık çıkacak gibi olmadığım için aramadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

[/COLOR]gökhan sen nerde oturuyosun

Moderatör tarafında düzenlendi:
beyler kusura bakmayın hastamız var da bu ara bizde durumlar biraz karışık çıkacak gibi olmadığım için aramadım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:49 ----------

gökhan sen nerde oturuyosun

Geçmiş olsun kardeşim ben üçevlerde oturuyorum kardeşim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:15 ----------

[/COLOR]gökhan sen nerde oturuyosun

Geçmiş olsun kardeşim ben üçevlerde oturuyorum kardeşim

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam sizle toplantıda tanıştık mı ya scooter görmedim sanki ben yoksa heyecandan mı görmedim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

frenleri her ne kadar kontrollü kullanmaya çalışsam da bazen sert sıkıyorum ön freni... iki kez düşük süratte ön kaydırdım kumlu alanda ama 1sn bile kaymadı diyebilirim tepkilerim hızlı gibi, pratiğim biraz daha arttığı anda oralara da zevkle gelirim... çarşamba akşamı hayatımda 3. kez motor kullandım itiraf ediyorum :)

hocam sizle toplantıda tanıştık mı ya scooter görmedim sanki ben yoksa heyecandan mı görmedim :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 ----------

frenleri her ne kadar kontrollü kullanmaya çalışsam da bazen sert sıkıyorum ön freni... iki kez düşük süratte ön kaydırdım kumlu alanda ama 1sn bile kaymadı diyebilirim tepkilerim hızlı gibi, pratiğim biraz daha arttığı anda oralara da zevkle gelirim... çarşamba akşamı hayatımda 3. kez motor kullandım itiraf ediyorum :)

ben gece kültürparkta katıldım.. scooter kullanmıyorum siyah bi fym var bende :D avatardaki benim emektar..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:38 ----------

Bir kaç gündür zirvedeydi burası noldu yahu. :)

bura zirvede ama senin sesin çıkmıyo.. yaşıyonmıu olm sen ya ses seda yok.. pazar günü barışta görüşelim özledim seni ben alırım seni evden istersen..

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:40 ----------

Pazar günü akşamüzeri saat 17:30 gibi kanucanla beraber barış Cafede olacağız inşallah.. kimler orada olacak??

1. Kanucan.. (uzun zamandır aramızda olamadığı için gecenin şeref konuğu)
2. Ben
3 İnspire (Arda)
4.......
5.......
..
..
101....
102....
:queen:

Son düzenleme:
ince iş olmazsa benıde yaz süleyman abi listeye ama barısta birer çay içeriz sonra ben mekana kaçarım haberın olsun :):):)

Pazar günü akşamüzeri saat 17:30 gibi kanucanla beraber barış Cafede olacağız inşallah..

2. Ben
3. İnspire (Arda)
4. gökhans16 (Gökhan)
5. fıratmoda46 (Fırat)
6. sedici (Batuhan)
7. kirlisakal16 (Haktan)
8.....
9.....
10...
..
..
101....
102....

Pazar günü akşamüzeri saat 17:30 gibi kanucanla beraber barış Cafede olacağız inşallah..

2. Ben
3. İnspire (Arda)
4. gökhans16 (Gökhan)
5. fıratmoda46 (Fırat)
6. sedici (Batuhan)
7. kirlisakal16 (Haktan)
8.....
9.....
10...
..
..
101....
102....

Abi kadro genişledi sanırım 101 102 derken? :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar