[Bursa - MT]

dağ yolunda onkoloji hastanesinin yanında ufak bi yer var genelde orda duruyoruz bu aksam barış cafede takıldıktan sonra karar alınarak gene belki oraya gidilebilir:)

bu akşam gidelim diye ısrar etmiyorum canım, gittiğiniz zaman sizi orda bulabilmek için sordum. herkes isterse gidilir tabi o ayrı; ama gece vakti ehliyetsiz problem olur neme lazım; biliyorsunuz orda bazen polis jandarma hep beraber "ava çıkıyorlar". sonra iş almayın başınıza!

neyse ben hala kararsızım, belim berbat zor (daha doğrusu uzak) geliyor barış cafe; sanki motoru ben sırtımda taşıyacakmışım gibi...durun bakalım....belli olmaz.

günaydın millet burdan kendimi tekrar tanıtayım ben grubun en yenisi 2. repsol aynı zamanda 2. Batuhan :) tanıştığımıza memnun oldum fazla aranızda kalamadım ama güzeldi, kısa mesafe de olsa kalabalık gezmek güzel bişeymiş :) motor üzerinde çok yeniyim bi yanlışım olduysa affola, sakıncalı bi hareket yaptıysam söyleyin ki tekrar yapmamaya özen göstereyim (pazar yerinin orda durunca çok açıkta kaldım öne geçip sağa çekeyim dedim o arada birinizin önüne kırmış oldum tam hareket alırken *pardon*)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:53 ----------

bi aksilik olmazsa bende gelıyorum beyler listeyi yazıyorum gelmek isteyen eklesin
kirlisakal16
gökhans16
fıratmoda49
özcan1980
sedici

listedekinin en az iki katıydık :) beklediğimden daha kalabalık daha güzel oldu yav

günaydın millet burdan kendimi tekrar tanıtayım ben grubun en yenisi 2. repsol aynı zamanda 2. Batuhan :) tanıştığımıza memnun oldum fazla aranızda kalamadım ama güzeldi, kısa mesafe de olsa kalabalık gezmek güzel bişeymiş :) motor üzerinde çok yeniyim bi yanlışım olduysa affola, sakıncalı bi hareket yaptıysam söyleyin ki tekrar yapmamaya özen göstereyim (pazar yerinin orda durunca çok açıkta kaldım öne geçip sağa çekeyim dedim o arada birinizin önüne kırmış oldum tam hareket alırken *pardon*)

Tekrar aramıza hoşgeldin kardeşim önemli değil olur böyle şeyler sen bu akşam barışa gelebilirmisin 17:30 gibi?

o saatlerde işte oluyorum ben 20.00-20.30 gibi anca geliyorum eve :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

şu sıcak havalar bitmeden bir iki kalabalık tur yapalım valla ya bu taraflarda olursa ben de dahil olabilirim misi yolu falan mesela... çok mu bencilim :)

o saatlerde işte oluyorum ben 20.00-20.30 gibi anca geliyorum eve :(

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:10 ----------

şu sıcak havalar bitmeden bir iki kalabalık tur yapalım valla ya bu taraflarda olursa ben de dahil olabilirim misi yolu falan mesela... çok mu bencilim :)

Bu akşam yapalım olmazmı? :)

ahahah gelin dönüp duralım bizim mahallede pazar yerlerinden birinde çekirdek falan yeriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

şiddetle lazer kask bayisi arıyorum bilginize!!!

Aga fabrikada dokabın üstümde unutmuşum ordanda bizim şef almış bana da söylemeyi unutmuş kartları iptal ettirdim bide yaw :) neyse cüzdanım bulunursa 20tl vercem demiştim bi çocuğa fln bu gün de onu hallederiz :)

heh be akşam boşuna o kadar evham yaptın :d neyse madem buldun bidahaki buluşmaya çaylar senden :d

bu akşam buluşalım çayın yanında sigara da benden ayıp ettin süleyman abim yaw :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

ahahah gelin dönüp duralım bizim mahallede pazar yerlerinden birinde çekirdek falan yeriz :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:55 ----------

Bana uyar kardeşim hem senin içinde pratik olmuş olur :) 0531 953 03 88 nom ararsın iş çıkışı

bu akşam buluşalım çayın yanında sigara da benden ayıp ettin süleyman abim yaw :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:53 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:47 ----------

Bana uyar kardeşim hem senin içinde pratik olmuş olur :) 0531 953 03 88 nom ararsın iş çıkışı

hafta sonu olursa çayını içeriz gökhan kardeşim :)

dün akşamki resimlerin birazını bu siteye attım benim albümlerimde bakabilirsiniz telden attığım için zor oluyor bir ara netten atarım size mailleri alıyım :)

selamunalyküm beyler.. kim var kim yok...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:31 ----------

www.anesmotor.com.tr yada start motora git bulursun orada...:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:41 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:38 ----------

Cüzdanımı buldum arkadaşlar hahaha :d

hadi geçmiş olsun..

selam arkadaşlar. dün gece iyiydi hem kalabalık olduk hem muhabbet renkliydi. buzlar da eridi arada. yeni arkadaşlar üzülmesin; problem yok! zamanla daha iyi olucak.

@gökhans16: hade geçmiş olsun gidene üzülmek başka, tüm o resmi evrakları çıkarma derdi başka. banka kartı dediğin ne ki, hemen çıkarır uyanıklar zaten merak etme :p

resimleri bir ara yüklerim az sabır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar