dün dağ yoluna bende gelmeyi çok istedim ama sağlık problemleri çıktığı için gelemedim k.bakmayın arkadaşlar umarım en yakın zamanda toplanır muhabbetin dibine vururuz![]()
Yok kardeşim soğuk algınlığı saolasın bu akşam 22:30 da işten çıkınca barışa gitmeye çalışcam sende gel takılalım agageçmiş olsun gökhan kardeşim ciddi bişeyin yok inş.
Yok kardeşim soğuk algınlığı saolasın bu akşam 22:30 da işten çıkınca barışa gitmeye çalışcam sende gel takılalım aga
Yok kardeşim soğuk algınlığı saolasın bu akşam 22:30 da işten çıkınca barışa gitmeye çalışcam sende gel takılalım agageçmiş olsun gökhan kardeşim ciddi bişeyin yok inş.
22:30'a kadar kalmayız heralde Barış Kafe'de vakitlice dönmek lazım.ale:
pazar güneşli mi olur acabauğrayabilirim yanınza eğer barış kafede toplanırsanız
yoksa size iyi eğlenceler, bende ne kask var ne ehliyet
![]()
Ben kask getiririm ama ehliyetim kendime kadar kardeş![]()
:mrgreen: çok saol arkadaşım teşekkür ederim hem teklifin için hem espri için :mrgreen: ama motoru bağlatma riskini hem maddi hem manevi(kamyonet arkasında yan yatmış) göze alamamama dediğim gibi eğer nilüferde toplanırsanız ve kendimi iyi hissedersem(hastayım da) bir selam vermek isterim
![]()
:mrgreen: çok saol arkadaşım teşekkür ederim hem teklifin için hem espri için :mrgreen: ama motoru bağlatma riskini hem maddi hem manevi(kamyonet arkasında yan yatmış) göze alamamama dediğim gibi eğer nilüferde toplanırsanız ve kendimi iyi hissedersem(hastayım da) bir selam vermek isterim
![]()
pazar gunu bende varım artcı olarak benide alın..