[Bursa - MT]

Arkadaşlar bilmeyenler için kortej bilgilerini aktarıyorum.

Kortej başlangıcı : Karafatma Meydanı
Kortej bitişi : Fsm bulvarı
Kortej saati : 20.00

Kaskı ve korumaları takmaya özen gösterelim arkadaşlar. Ayrıca bulvara gitmeden önce şehir turu atılacaktır bilginiz olsun..

Bayraklarınızı bağlayın gelin korteje 29 ekim Cumhuriyet bayramımızı kutlayalım :rendeer:

:cyclopsan Turgut bana bayrak getirirsen gelirim bu arada siz kaçta blşcaksnz msj atsana bana yol yorgunu olcam bayrak aramayayim :cherry:

Arkadaşlar belediyenin verdiği bilgi yürüyüşün 17.00da başladığı yönündedir. Bundan dolayı toplanma saati 18.00 olarak değiştirilmiştir. Bilginize...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:41 ----------

:cyclopsan Turgut bana bayrak getirirsen gelirim bu arada siz kaçta blşcaksnz msj atsana bana yol yorgunu olcam bayrak aramayayim :cherry:

Tamam ben sana bayrak ayarlamaya çalışıcam :D

Gençler uzun bi aradan sonra ben de varım kortejde.
Not: Kar bile yağsa ordayım. Görüşmek üzere.

eher iş yerinden izin alabilirsem bende gelirim şu buluşma yerini satt kaçta kesin bi kararlaştırsak iyi olur...

hava çok bozuk bi çoğu şehirde kutlamalar iptal olmuş bizim kortejde değişiklikler varmı bilgisi olan.

herkeze iyi akşamlar
yarın yine çok güzel bir kortej olucak. umarım hava iyi olur(gerçi meteroloji tam tersini belirtiyor)
yarın 17'de barış kafeye gelemesem bile 18'de karafatmadayım. motoru yıkayıp bayrağımızı takıp gelicem

herkeze iyi akşamlar

Arkadaşlar merhaba, ismim Batuhan foruma yeni katıldım, uzun araştırmalar ve uğraşlar sonunda ilk motorumu aldım (Honda CBR 125) :bounce: şimdi sıra kask ehliyet ve diğer ekipmanlara geldi :) ilk mesajımı şehrimin başlığı altına yazmak istedim (yanlış yaptıysam affola) :) ehliyetimi almış olsaydım korteje katılmayı çok isterdim şimdilik sadece önceki senelerdeki gibi seyirci kalıyorum malesef, toplantı ve aktivitelere elimden geldiğince katılmak isterim herkese selamlar

Arkadaşlar merhaba, ismim Batuhan foruma yeni katıldım, uzun araştırmalar ve uğraşlar sonunda ilk motorumu aldım (Honda CBR 125) :bounce: şimdi sıra kask ehliyet ve diğer ekipmanlara geldi :) ilk mesajımı şehrimin başlığı altına yazmak istedim (yanlış yaptıysam affola) :) ehliyetimi almış olsaydım korteje katılmayı çok isterdim şimdilik sadece önceki senelerdeki gibi seyirci kalıyorum malesef, toplantı ve aktivitelere elimden geldiğince katılmak isterim herkese selamlar

hoşgeldin arkadaşım aramıza toplantılarda görüşmek üzere:cat:

60306686.jpg

25425569.jpg

Geçtiğimiz günlerde birkaç kere güvenimi sarsmış olsa da yine Accuweather'a güveniyorum ben. Akşama bizi yağmur değil de soğuk bekliyor sanırım.

teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk :) korteje malesef katılamıyorum ama cumhuriyet caddesinden geçilirse izlerken bile katılmış kadar olucam klasik bir toplanma yeriniz ve saatiniz var mı yoksa aktiviteleri duyurup öyle mi buluşuyorsunuz

Son düzenleme:
teşekkürler arkadaşlar hoşbulduk :) korteje malesef katılamıyorum ama cumhuriyet caddesinden geçilirse izlerken bile katılmış kadar olucam klasik bir toplanma yeriniz ve saatiniz var mı yoksa aktiviteleri duyurup öyle mi buluşuyorsunuz

Klasik bi buluşma yerimiz vardı ama hala öyle biyerimiz varmı bilmiyorum uzun zamandır toplanmadık çünkü. Genelde Nilüfer / Barış Cafe'de buluşuruz. Gidilecek yere beraber gidilir.
:cat:

Bu arada aramıza hoşgeldin.

hoşbulduk tekrar, barış cafe iyidir ya :) hem bana yakın mesafede korkmadan gelebilirim buluşmalara :p
kortej geçişini kaçırmam inşallah işim dolayısıyla pek sabit kalamıyorum, göremezsem cidden üzülürüm
rotanız belli mi acaba ???

Rota belli dün akşam arkadaşlarla karşılaştık söylediler ama :mrgreen: o an kafam meşgul olduğundan pek aklımda yer etmemiş. Burda olan biri varsa yazar birazdan.

Aramıza hoşgeldin.. toplantılarda görüşmek üzere..

Rota belli dün akşam arkadaşlarla karşılaştık söylediler ama :mrgreen: o an kafam meşgul olduğundan pek aklımda yer etmemiş. Burda olan biri varsa yazar birazdan.

buluşma 17:00 da barış cafede olacak değilmi?

arkadaslar ben işim dolayısıyla gelemiorum..:pale: siz eglenirken ben merinosta 29 ekim balosunda olucam.. :)size iyi eglenceler...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar