bugün nihayet ilk uzun yol denememi yaptım. size basit gelebilir ama benim için bayaa heyecanlıydı. mudanya'ya sürdük saat 14 civarı, kaçta vardığımızı hatırlamıyorum ama yol çok kalabalıktı. keza mudanya da öyle adeta yaz sezonu açılmış kadar doluydu. akşam 18'i geçerken dönüş yaptık; dönüş daha bir heyecanlı (ve de 4 tekerli hayvanat doluydu).
1 naked 4 chopper toplam 5 motosiklet, 6 kişi gittik. çook zevkli, heyecanlı ve yorucu oldu benim için; hatta dönüşte elmasbahçeler metro viyadüğünün altına yaklaşırken sol elime kramp girdi resmen parmaklarım bükülüp kilitlendi yarım debriyaj bağırta bağırta ne sinyal, ne korna yapamadan o karmaşık trafikte kendimi oradaki benzinliğe zor attım valla!:cyclopsan
neyse ki grup iyiydi de problem yaşamadık. kendimden olduğu kadar motorumdan da endişeliydim, uzun yolda nasıl tepki vereceğini bilemiyordum, herhangi bir problem yaşamam durumunu düşünerek çok kasıldım ama motor bu kez iyi gitti, maşallah dedirtti. şimdi birbirimize daha bir ısındığımızı sanıyorum ve onu artık sevmeye başladım. laf aramızda özellikle arka sele istemiyordum, tek kişi bineceğimi beni tanıyan arkadaşlara hep söylerdim ama bugün acaba dedim; bir arka sele takmak zorunda kalacak mıyım bazı "hatun" kişilerin fazlaca ilgili bakışlarından sonra? :bounce: (hımmm takmıcam işte banane. isteyen taksi tutsun arkamdan olmadı motor alsın!)
inşallah bursa mt ile de yola çıkarız diyecem ama daha buluşamadık bile...