[Bursa - MT]

Arkadaşlarım, abilerim...

Geçtiğimiz cumartesi akşamı gayet güzel bir buluşma oldu. Yeni motorcularla tanıştım hoş vakit geçirip güzel bir şehir turu attık. Özcan abi, Harun abi, Fatih abi ve Ahmet abi'yle tanışma fırsatı buldum ve onlarla tanıştığıma çok memnun oldum.

Ayrıca, Berkant arkadaşımızı bırakmak için fsmde gruptan ayrıldığım sırada telefonum çaldı acilen eve dönmek zorunda kaldığım için buluşmaya gelen herkesle vedalaşamadığım için özür diliyorum..

bugun motorumu alıyorum servisle ortak kullanıma devam edicek gibi duruyo yağ yakıyo dedim karteri değiştirmişler bir alayım cok değişik planlarım var :D

zaten en fazla 20 gün bende gezebildiğim kadar gezip acilen satmam gerekiyor :mrgreen:
kızlar asker yolu gözler ben servisten motorun yolunu gözler oldum :queen:

Özcan abi şaka gibi durum oldu. Senden sonra Vitamine gidelim dedik vitamine gittik. Ahmet abi de Barış Kafe'yi kültürparkta sanıp kültürparka gelmiş. Eliyle koymuş gibi vitaminde buldu bizi. İyi de oldu.
:queen:

Karnıma ağrılar girdi gülmekten.Sabah sabah iyi geldi. :D

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:21 ----------

zaten en fazla 20 gün bende gezebildiğim kadar gezip acilen satmam gerekiyor :mrgreen:
kızlar asker yolu gözler ben servisten motorun yolunu gözler oldum :queen:

Aaaa Senin motorun mu vardı Mesut? :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------

Aşkın bir sabunsa köpürt beni pakize...

Sticker bastırıp motura yapıştıralım. :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:26 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------

Tüm Müslüman Aleminin Mevlüt Kandili Mübarek Olsun

bazen bende şaşırıyorum abi bu sabah kalktım uyku sersemliği üzerimde kapı aralığından motoru gördüm dedim bu serviste değilmiydi ya ne zaman geldi :mrgreen: serviste olmasına o kadar alıstım kı eve getirince garip geliyo :cat:

arkadaşlar istanbul fuara gitmeyi düşününen varmı aramızda :silent: benim gidesim var arkadaş arıyom kendime:)

Abilerim, ablalarım gardaşlarım:) sizin ve sevdiklerinizin KANDİLİ MUBAREK OLSUN:rendeer:

motorsuz motorcu mali

arkadaşlar istanbul fuara gitmeyi düşününen varmı aramızda :silent: benim gidesim var arkadaş arıyom kendime:)

bende gitmeyi düşünüyodum bi kaç arkadaş var gidecek hava yağışlı olacak gibi gözüküyo
şubat ayında fuar mı olurmuş yapsınlar nisanda mayısta bizde gidelim:p

günaydın turgut:rendeer: bu akşam kimler gelıyo buluşmaya kopukluk yaşamayalım
fırat kardeşimde gelirse dünüşte evine kadar servis imkanı bulunmaktadır :cat:

günaydın turgut:rendeer: bu akşam kimler gelıyo buluşmaya kopukluk yaşamayalım
fırat kardeşimde gelirse dünüşte evine kadar servis imkanı bulunmaktadır :cat:

Günaydın abi :) İnternetten baktım hava yağışlı gösteriyor inşallah yağmaz :pale: Evet buluşmaya kimler geliyo ayarlayalım..

1-16Chopper
2-mesut yılmaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar