[Bursa - MT]

Selam dostlar bende bursadan bir motorcu olarak :) tanışmaya geldim.
Cruiser'cılar enduracolar :p bahar gelince evde duramayanlar.. Mudanya kumla gezmek isteyenlerle bir irtibata geçelim sık sık ben gezi düzenliyorum.

[email protected]

msn adresimi ekleyebilirsiniz engeli olmayanlar. Gelebilecekler.

Selam dostlar bende bursadan bir motorcu olarak :) tanışmaya geldim.
Cruiser'cılar enduracolar :p bahar gelince evde duramayanlar.. Mudanya kumla gezmek isteyenlerle bir irtibata geçelim sık sık ben gezi düzenliyorum.

[email protected]

msn adresimi ekleyebilirsiniz engeli olmayanlar. Gelebilecekler.

Tek başınıza mı gezi düzenliyorsunuz? Grubunuz var mı?

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:03 ----------

slm dostlar..

Bugün yanınıza gelmeyi çok istedim ama malesef gündüz motorum polis amcalar tarafından bağlandı.. :pr:

haftaiçinde çıkartmaya çalışacağım.. çıkartamazsamda ardık kanucan beni artçı alır :p

Yüreğinizin sahibine emanet.. Sahip bildiğiniz yürekle kalın.. Tekeriniz düzbassın..

Büyük geçmiş olsun abi. Hayırdır neden bağladırlar, ehliyet mevzusu mu?
Hakikaten bugün de her yer vızır vızır polisti.
:cat:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:10 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:08 ----------

bugunkü toplantı superdi herkese teşekkürler arkadaşlar..

Tanışmak çok güzeldi abi çok memnun oldum. :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam kaskımı takıyorum cıkayım dıyorum yagmur baslıyo bıtıyo cıkıyom dıyorum gene baslıyo dolu bıle yagdı yav sımdı gene cıkayım gunes actı dıyorum gene yagmur basladı bı pazarımız var pelt oldu:pr:

tam kaskımı takıyorum cıkayım dıyorum yagmur baslıyo bıtıyo cıkıyom dıyorum gene baslıyo dolu bıle yagdı yav sımdı gene cıkayım gunes actı dıyorum gene yagmur basladı bı pazarımız var pelt oldu:pr:

Bugün yağmur dinmez abi 3 gibi açılıcak ama 4 de gene başlıcak sanırım bence bugün bitik :pale:

ben bugun bi fsm yapar dönerim ama ötesi havaya bağlı :silent: duruma bakıcaz

dünün benzerleri çoğalır bence havalar ısındıkça :) kelebeklerde çıkar piyasaya çoğalırız :mrgreen:

Son düzenleme:
çoğalırızz tabi yeterki ortam devam etsin dünkü gibi maksat muhabbet gezmek motosiklet olsun
yazlıkçılar da döndümü çoğalır sen 2 ay sonra gör bu topiği :)

arkadaşlar bende uzun süredir siteyi takip ediyorum fakat sizler tanışma fırsatım olmadı birkaç gun önce 1980 özcan adlı arkadaşımız ile yolda karşılaşıp tanışma fırsatım oldu. sizlerlede tanışmak için kendimi tanıtmak istedim kısaca ben :D;

ahmet pekakar 1984/bursalıyım evliyim ybr 125 ve vn1500 sahibiyim 4 yıldır aktif motor kullanıyorum inşallah bu haftaki buluşmanıza yada pazar geziniz olur ise gezinize katılmak istiyorum görüşmek dileğiyle..

Aramıza hoşgeldin Ahmet. Cumartesi erken kalkmak zorundaydım seninle görüşemedik.

Aramıza hoşgeldin Ahmet. Cumartesi erken kalkmak zorundaydım seninle görüşemedik.

Özcan abi şaka gibi durum oldu. Senden sonra Vitamine gidelim dedik vitamine gittik. Ahmet abi de Barış Kafe'yi kültürparkta sanıp kültürparka gelmiş. Eliyle koymuş gibi vitaminde buldu bizi. İyi de oldu.
:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar