[Bursa - MT]

buluşmala her cumartesi akşamı 18:00 da :p

Kanucan günü ve saati vermişsin de mekanı atlamışsın, bende Alperin mesajından kopya çektim.
İhsaniye Barış Kafe
243432.jpg

Bu arada ben bu haftada gelemiyorum, toplantı var İstanbul'a gidiyorum, havalar güzel olsaydı motorla giderdim ne güzel :)

Kanucan günü ve saati vermişsin de mekanı atlamışsın, bende Alperin mesajından kopya çektim.
İhsaniye Barış Kafe
243432.jpg

Bu arada ben bu haftada gelemiyorum, toplantı var İstanbul'a gidiyorum, havalar güzel olsaydı motorla giderdim ne güzel :)

hee..ben burayı bir yerden biliyorum galiba...bu hafta bende gelicem arkadaslar eski fakulte/yıldırım tarafından gidecek varsa benide alırlarsa sewinirim...:)malum sattık motoru kaldık yaya..

iş yerınden geldiğim için senı alamam ama dönüşte bırakırım eski fakulte tarafından gidicem tabi o zamana kadar motor yine bozulmazsa

harika.. yeri biliyorum saati ve günüde öğrendiğime göre c.tesi görüşeceğiz inşallah.. teşekkür ederim dostlar..

Bu hafta sonu İstanbul'a gideceğimden dolayı gelemiyorum diyecektim ki...
Tam buraya yazarken telefonum çaldı plan iptal olmuş. :mrgreen:
O yüzden çok büyük bir aksilik olmazsa hafta sonu ben de Barış Café'deyim.

Not: Yağmur büyük bir aksilik değildir. :cherry:

Bu hafta sonu İstanbul'a gideceğimden dolayı gelemiyorum diyecektim ki...
Tam buraya yazarken telefonum çaldı plan iptal olmuş. :mrgreen:
O yüzden çok büyük bir aksilik olmazsa hafta sonu ben de Barış Café'deyim.

Not: Yağmur büyük bir aksilik değildir. :cherry:

nereye gidiyosun abi nereye :p

ooo süper oldu şimdi :queen:

cuma günü motorumu servise bırakacağım için tabanvay takılcam cumartesi günü yetişebilirsem bende gelıcem ama beşevler yada nilüferden gelıcek varsa itina ile artçı olunur :queen:
cuma günü m.kemal paşaya motoru servise götürcem motordan ses gelıyo birazda beyaz duman atıyo büyük ihtimal motor orda kalır ben dönerim :salut:

cuma günü motorumu servise bırakacağım için tabanvay takılcam cumartesi günü yetişebilirsem bende gelıcem ama beşevler yada nilüferden gelıcek varsa itina ile artçı olunur :queen:
cuma günü m.kemal paşaya motoru servise götürcem motordan ses gelıyo birazda beyaz duman atıyo büyük ihtimal motor orda kalır ben dönerim :salut:

Aydın'dan vaz mı geçtin:queen:

aydınla tartıstım fabrikasını arayıp şikayet ettim dahada gitmem oraya en yakın servis m.kemal paşada var rapor tuturmaya gitçem değiştirecekler sanırsam sesin nerden geldiğine bakçaklar gitmişkende bir hava alırım biraz gezerim 100 km kadar var sanırım acelemde yok yavastan yavastan geze geze giderim

ben c.tesi günü saat 17:00 a kadar Karayollarında olacağım. ordan direk geçmeyi düşünüyorum. Oralarda olacaksan beraber gideriz..?

Az önce eve geldim. Hayatım, motosiklet kullandigim, en soğuk anlardı. Titredim görükleden eve gelene kadar.
:mrgreen: yine de iyiydi ama...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

alper abi biraz önce sen bulvaran geçtinmi kırmızı montlu siyah kasklı portakal renkli bi 150 hs geçtide :p

Muhaha çok güldüm Batu. Bugün o saatlerde oradan geçtim ama gördüğün kırmızı montlu ben değildim. O gördüğün motor turuncu 150 ZC. Bugün tanıştım elemanla, sen ona bakarken beni kaçırmışsın.
:queen:

Az önce eve geldim. Hayatım, motosiklet kullandigim, en soğuk anlardı. Titredim görükleden eve gelene kadar.
:mrgreen: yine de iyiydi ama...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:33 ----------

Muhaha çok güldüm Batu. Bugün o saatlerde oradan geçtim ama gördüğün kırmızı montlu ben değildim. O gördüğün motor turuncu 150 ZC. Bugün tanıştım elemanla, sen ona bakarken beni kaçırmışsın.
:queen:

mümkünatı yok :pale:

nasıl kaçırdım abi ben seni ya :p

ne güzel karşılaşıcaktık :queen:

aydınla tartıstım fabrikasını arayıp şikayet ettim dahada gitmem oraya en yakın servis m.kemal paşada var rapor tuturmaya gitçem değiştirecekler sanırsam sesin nerden geldiğine bakçaklar gitmişkende bir hava alırım biraz gezerim 100 km kadar var sanırım acelemde yok yavastan yavastan geze geze giderim

Bu yağmur çamurda gitmedin inşallah..?? :silent:

ben gidicektim ama fabrikadan aradılar motorun tüm işlerini aydın yaptıgı ıcın ona götürmem gerekiyormus baska servis ilgilenemezmiş bugun bu güzel kar yagısında motorla geldım iş yerine ancak bizim evin orda kar yağmadıgı ve yerde kar olmadıgı ıcın zincirlerimi almadım dönüş daha zevkli olacak :cat:
bu akşam barış cafeye kimler gelıyo baştan konusalım kopukluk olmasın ben geliyorum varsa başka gelecek yazsın

Bu akşam buluşma yalan olur gibi bir his var içimde. Açıkçası gelmeyi düşünmüyorum bu karda. Zaten motosikletle imkan sınırlarını zorlamaya hiç niyetim yok, yürüyerek de bu soğukta felç olmayalım. Bence anlaşalım buluşma için kasmayalım bu akşam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar