[Bursa - MT]

Bu akşam bursalılar toplandı :mrgreen: Daha doğrusu müsait olan Bursa MT'ciler buluşmaya geldiler :) güzel bi akşam oldu. 5 kişiydik kanucan,andurilf,doobly,mesut yılmaz ve ben. Çok hoş muhabbet oldu. Ben de bu akşam doobly ve mesut yılmaz nickli abilerle tanıştım. Çok kafa adamlar çok sevdim :rendeer: bolca sohbetli güzel bi akşamdı :)

Bu akşam bursalılar toplandı :mrgreen: Daha doğrusu müsait olan Bursa MT'ciler buluşmaya geldiler :) güzel bi akşam oldu. 5 kişiydik kanucan,andurilf,doobly,mesut yılmaz ve ben. Çok hoş muhabbet oldu. Ben de bu akşam doobly ve mesut yılmaz nickli abilerle tanıştım. Çok kafa adamlar çok sevdim :rendeer: bolca sohbetli güzel bi akşamdı :)

tabi hacı ne sandın :cat:

tam kadro değildik daha kalabalık buluşmalar için el ele :p

hoşbulduk arkadaşlar.. Bursa MT kimin aklına geldiyse aklına sağlık :d Umarım bir sonraki buluşmanızda aranızda olurum.. Bu arada adım Süleyman YUnuseli'de oturuyor, Duaçınarda çalışıyorum..

hoşbulduk arkadaşlar.. Bursa MT kimin aklına geldiyse aklına sağlık :d Umarım bir sonraki buluşmanızda aranızda olurum.. Bu arada adım Süleyman YUnuseli'de oturuyor, Duaçınarda çalışıyorum..

Yunuseli mi? :queen: Anaaa benim eski mekan. SSAL'da okumustum liseyi. Kaçtı mı Yunuseli'de Elele Café'ye giderdik, batak oynamaya.

Yunuseli mi? :queen: Anaaa benim eski mekan. SSAL'da okumustum liseyi. Kaçtı mı Yunuseli'de Elele Café'ye giderdik, batak oynamaya.

uzun bir süre Dikkaldırımda oturdum burda tokide ev çıkınca buraya taşındım o yüzden pek bilmiyorum hala buraları :d fırsat buldummu hemen dikkaldırıma veya beşevlere atıyorum kendimi

bende duaçınarında oturuyorum haftaya buluşmadan sonra eve beraber döneceğim birisini bulmak güzel

havalar bozdu iyice böyle yağmaya devam ederse buluşma yerine şaypa poşediyle gelicem :p

allah belasını versin o mtv nin...4 aylık motora 40 tl vergi verdim..::ranntign

geçmiş olsun :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 ----------

bu arada ben buluşmalara katılmak istiyorum diyorum ama buluşmalar hangi sıklıkla nerelerde oluyor ben onuda bilmiyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar