[Bursa - MT]

neyseki turgut kardeşimle buluştuk çayımızı içip sohbet ettik :cat: ancak üye yokluğundan kendimi mahçup hissettim açıkcası :pale: daha fazla katılım lütfen :cat: çektiğimiz 3 tane fotoğrafı koy bakem turgutum alayım onları :p

kardeşim ben gelicektim motorla ama gün boyunca foruma baktım kimseden ses soluk çıkmadı bende gelmedim.bilseydim gidiceğini gelirdim sen böle durumlarda bikaç saat önceden ben gidicem gelen varmı gibisinden yazki ateşle üyeleri:queen::queen::queen:

kardeşim ben gelicektim motorla ama gün boyunca foruma baktım kimseden ses soluk çıkmadı bende gelmedim.bilseydim gidiceğini gelirdim sen böle durumlarda bikaç saat önceden ben gidicem gelen varmı gibisinden yazki ateşle üyeleri:queen::queen::queen:

bütün aksiliklet beni buldu abi ya 2 kere gittim kimse yoktu internette arızamı ne vardı girip yazmadım turgut aradı onla buluştuk :mrgreen: haftaya tam katılım olsun bari :salut:

ben geldim ama 6:30-40 gibi hiç motorsiklet yoktu içeriye bir baktım tanıfdıkta göremedim geri döndüm mecburen

kimse ben barısa gidiorum yada gidicem gelen varmı yazmayınca bende gitmedim arkadaşlar.

bi kopukluk oldu forumda neyse önümüzdeki maçlara bakalım artık telim yazıo herkeze açık.bugun bi üye aradı beni isimde vermedi buluşma varmı dedi forumda yazmıo falan dedim.kim oldugunu bilmiyorum uzun süredir gelmiyomuş toplantılara.

bugun fark ettim ki motor sürmek kar yağarken daha güzel benım dısımda yolda hiç motor yoktu ama tek olmakta güzel :mrgreen:

Herkeze iyi akşamlar :)

Canım sıkıldı fizikte saçma saçma harmonik hareket sorusu çözmekten beynim sulandı. Dedim M.T Tayfası ne alemde :) bitsin şu okul artık üni'li olalım ya... ehliyetimiz de olsun gaz açalım güzel havalarda...

neyse akşam akşam darlandım soru çözmekten ( 3 güne 7 sınav koyan zihniyeti Seviyim....) haftanın diğer 2 günü nerde buda ayrı bi mantık:)

ölmüşüm ağlayanım yok modunda odama girip servet-i fünun'la devam ediyorum.
herkeze iyi akşamlar.

Kaskınız kafanızda farınız yolunuzda aklınız motorda olsun

Herkeze iyi akşamlar :)

Canım sıkıldı fizikte saçma saçma harmonik hareket sorusu çözmekten beynim sulandı. Dedim M.T Tayfası ne alemde :) bitsin şu okul artık üni'li olalım ya... ehliyetimiz de olsun gaz açalım güzel havalarda...

neyse akşam akşam darlandım soru çözmekten ( 3 güne 7 sınav koyan zihniyeti Seviyim....) haftanın diğer 2 günü nerde buda ayrı bi mantık:)

ölmüşüm ağlayanım yok modunda odama girip servet-i fünun'la devam ediyorum.
herkeze iyi akşamlar.

Kaskınız kafanızda farınız yolunuzda aklınız motorda olsun

hacıt al motoru artık :p

ben alcam sen halen daha kabak gibi dolaşcan :p :mrgreen:

artcım olurmusun ? :queen:

Hala garantiden egsoz gelecek motor yatıyo serviste.
Çıldırcam ya tabanvaydan bayıldım... Heyecanla beklemedeyim kar yağsın yine binecem gelince.
:queen:

Hala garantiden egsoz gelecek motor yatyo serviste.
Çldrcam ya tabanvaydan bayldm... Heyecanla beklemedeyim kar yasn yine binecem gelince.
:queen:

yaziksana kardesim tabanwayhee=] onunda yarari war emin ol nefesin acilir.
bu arada motorumu topladim neredeyse bir hafta olucak.bitek ayagmizi koydugumuz yerin sag ve solundaki grenajlar kaldi.icten zimpara isi var dersler basladi zaman ayiramiyorum.=[

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar