[Bursa - MT]

Sabah Serhat'ı geçirmeye ben de gelmeye çalışıcam kısmet olursa.Barış cafe ye gelemeyeceğimi şimdiden bildiriyorum. O saatte işte olacağım. Pazar günü kesinlikle gelicem gibi duruyor.

Alper hakkaten o nasıl iş yaa. Ben bile hondada sadece yağ ve bujiye o kadar para ödüyorum... Üstelikte mondial servisinden bu şekilde çıkabilmen cok şaşırtıcı... Hangi servis yaptı bunu...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:07 ----------

Cemamca sen hiç merak etme... Çok iyi bakıcam onlara... Bulunduğum yere acemi eğitimi almak için tam 85 tane geliyo... Emin ol elleri sıcak sudan soğuk suya değmez... :) :p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 ----------

Dikkat ettinizmi artik üyelerin mesaj sayıları yazılmıyor...

Öncelikle herkeze günaydın..
bursadan askere ugurladıgımız degeli dostlarımıza hayırlı tezkereler diliyorum
tabi erdemede onu once bursadan antalyaya ordanda askere yolluyoruz...

Başkanım nerdesiniz yaw 2 haftadır sesinizi duyan cennetlik yarınki gezi icin biraz sabırsızlanıyorum tabiki havanın durumuna bakılarak yeri degiştirme gibi bir özellikte yapa biliriz yarın konuşulur...
bu arada hatırlatma sucuk ekmekleri hazırlayın yarın mutlaka özlenen lezzetlere kavuşacaz...

bu arada akşama barış kafede görüşürü ...

Liste güncelleme
KATILIM LİSTESİ

Blue_dolunay(yol kaptanı)
Nevin hoca(N_tuncak)
Faruk (feromen)
Özcan (özcan1980) (iş durumuna bağlı)
Erdem (picasso)(askerlik durumuna bağlı :p )
çaylaks(mali)(motoru toplama durumuma bağlı =p)
mesut yılmaz
Cem amca(başkan)
pınar abla (başkan eşi)

akşam barış kafedemiyiz şimdi bende gelmek istiyorum toplantılara ilk katılımım olcak.cıbırımla ordayım inşallah :)

Bende geliyorum ilk toplantıya ama motorsuz tabanvayla :salut: benim aslan parçası uzun bi süre daha yatıcak galiba napalım şans:pale:

Kanuncan seni alper alıcak dimi?Valla beni artçı olarak alırsan atmaca duacın olurum:queen::cat:bulvardan biyerden alabilirmisin?mesela akuğurun önünden?

dostum ben izmirliyim bursayı pek bilmem yani mekan mekan bilmem daha bilindik bi yer söle ordan alırım özelden msj at cepten ararım seni yola çıkınca

Vay bu akşam başkan geliyor diye katılım bayağı çok olacak gibi, ben iş dolayısıyla gelemeyecektim ama bu kalabalık kaçmaz, bi yarım saatliğine bende geliyorum Bursaray'la :)
yoklama da BURDA demem lazım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar