bi akşamda bursa m.t olaraktan risk oynayalım yada monopoly tarzı kutu oyunları risk tercihimizdir( kanu ile birlikte)
Risk bilenler Parnak kaldırsın
Ben
Kanu
he ya :mrgreen: değişik,eylenceli olur olmadı öğretiriz
bi akşamda bursa m.t olaraktan risk oynayalım yada monopoly tarzı kutu oyunları risk tercihimizdir( kanu ile birlikte)
Ben
Kanu
Ben
Kanu
bursa mt uyuyobizi takan yok :mrgreen:
biz bir garip keloğlanız.:salut:
uyumak yok sabahlamaya devam :queen::queen::queen::cat:
arkadaşlar.. Askerliğim belli oldu..
Gecenin bu saatinde önce aileme ve kız arkadaşıma durumu bildirdikten sonra sizinle paylaşmamın gerektiğini hissettim ve söylüyorum..
Zh. Brl. Okl. Ve eğt. Tüm. K.lığı Etimesgut Ankara
Piyade- Kısa Dönem Er olarak gidiyorum
biraz daha zorlarsam mami ile birlikte gelcem :)
ooooo bursa mt nin gececileri 2 lendi :mrgreen:
risk oynıyalım falan dedik ama kimse katılım göstermedi :mrgreen:
oyanaylım kardeşim ben zaten şuan motoru tekbaşıma dağıtarak bayabi risk oyununun içindeyim zatenbizzat risk alıyim diyosan gel benim garajda koca bi risk var:queen::queen::queen:
herkeze selam bursa yıldırımda oturuyorum dandikte olsa bir motorsikletim var gezilerinizi okudum cok hoşuma gitti acemi bir motorcu olarak gurubunuza katılmak ıstıyorum
tamam listeye benıde ekleyin bende gelıcem sizlerle tanısmak güzel olucak saat 11 de yunusların ordayım 16jbe36 kızmızı bir motor ve ben![]()
herkeze selam bursa yıldırımda oturuyorum dandikte olsa bir motorsikletim var gezilerinizi okudum cok hoşuma gitti acemi bir motorcu olarak gurubunuza katılmak ıstıyorum
Hoşgeldin, cumartesi akşamları da İhsaniye Barış kafede buluşuyoruz, oraya da bekleriz... 19:00 :cat:
simdi bende motor yok..ben nasıl gelicem...ordan oraya yürünmez ki yaw...:salut:
gittiii suzi gittiii.....