mami özelden msj attım
arkadaslarrr askere gıtme tarıhım bugun tam anlamıyla bellı oldu 04.12.2009 da bırlıkte olmam gerekıyo yanı persembe aksamı saat 12 ıtıbarı ıle otobuse bınıcem bu nedenle persembe gecesı katılacak butun arkadaslarıma sımdıden tesekkur ederım hareket bızım evden termınale kadar olup saat 9gıbı katılacak butun arkadaslarım kucuk sanayı metro alısverıs merkezının otoparkında bulustuktan sonra bana 0538 586 44 08 nolu telden ulasırsınız ben katılacak arkadasları oradan alırım bu arada 5.piyade eğitim tugay komutanlıgı sivas katılcagaım bırlık tum arkadasları bu gusel gunumde yanımda gormek ısterım sızlerden ayrı kalacak olmam benı her ne kadar uzsede sanlı ve sereflı askerız eee en buyuk asker bızım askerrr bursa mt bırgun tum turkıyeye yayılacakdarısı benden sonra gıdecek arkadaslaraaa...
vay be, 2 gün giremedim foruma neler olmuş!
bahadır'a gelemediğim için üzgünüm, inşallah izninde görüşürüz. şimdiden hayırlı teskereler. şimdi burada yazmak istemezdim ama belirtmeden geçemeyeceğim:
Sivas 5.piyade K.lığı Türkiye'de asker olmak isteyeceğiniz son yerdir arkadaşlar... ordunun en ......(buraya yazacaklarım başıma iş açar artık tahminlerinize bırakıyorum) yeridir sivas. bir tane göstermelik düzgün bölüğü dışındakiler insanı beter eder. (acemiliğimi orada yaptım çok iyi bilirim)
Allah Bahadır'a sabır versin diyorum....
yeni arkadaşlara da hoşgeldiniz diyorum.
bu arada Bahadır'ın motor ne alemde Murat-Alper-Özcan abi?
Şimdi başınıza neden durmadan kötü olaylar geldiğini anlayabiliyorum...Olumlu bakılırsa her şey olumlu ve iyidir,etrafın güzelliği aslında sizin bakış açınız,her olayda iyi bir yön görebilmenizdir.Şimdi güzel kardeşim lütfen güzel konuşalım ve üstelik gençlerimizi soğutmak yerine o kutsal vatani görevlerine gerektiği şekilde yollayalım.Nitekim zamanında aç,susuz,çarıksız bu vatanı savunmuş erlerimiz şimdi en fazla altı üstü huysuz gibi görünen bir komutanlamı (ya da her ne engelleri olursa olsun) başa çıkamayacak...
![]()
Bahadırın motoru şimdi evinin garajında:cat:
En kısa zamanda da Murat ile birlikte ona girişip problemini halledeceğiz.
İzine geldiğinde hazır olsun kankama.
:mrgreen:
arkadaşlar herkese iyi akşamlar..çok araştırmama rağmen bursa da motorsikletime baktıracak bir usta bulamadım. Karacabeyde oturuyorum burada bizim QM250 den anlayan yok. Yarın sabah bursaya gidicem çok fazla dolaşmadan işimi halletmek istiyoum. arka amortisörler, fren balataları değişecek. bana 1-2 adres verebilirseniz sevinirim. Ayrıca karbürtör ayarını makina ile yapabilen bir yer varmı bunuda merak ediyorum. şimdiden teşekküler...
alperyapamazsanız yada gel beraber yapalım derseniz gelirim kanka...bizimde elimiz degsin..:cherry:şapıra
Dün akşam güzel geçti,
Bahadır son ana kadar yine şenşakrak muhabbet, çiftetelli, roman havası(Özcan abi de iyi oynuyo) derken döktürdü.
QUOTE]
Şopır ımdan şoparlık bulaştı da biraz...
Bi dünya fotoğraf çekildi. Nerde o fotolar? MURAT , ALPER fotoları fükleyin bakem. Mümkünse çiftetelli videosunu da isteriz...
Mirzoba gezisi için haftaya daha çok var. Hele bi o gün gelsin görüşürüz.
Bu akşam nerede buluşuyoruz? Papet mi, Barış mı?
:cat:Ne varsa Mudanya Mt de var geziler eğlence vs.evet arkadaşlar başkanımızda onay verir katılım sağlanırsa haftaya pazar sucuk ekmekleri hazırlayıp güzel bir ateş yakıp hem ısınalım hemde tıkınalım.Baktıkki hava kötü Bowling ya da bilardo turnuvası yapalım...:cat:
:cat:Barış kafe toplantıları ne oldu bilmiyorum fakat havalardan ve meşgulüyetlerimizin fazlalalığından da olsa gerek sırf çay içmek için pek katılım olmuyor gibi duruyor,bence asıl görevimiz olan yol yapma ve doğayı tanıma gezilerimizi kaçırmalayalım...:cat: