[Bursa - MT]

selam arkadaşlar, bir süredir ne buluşmaya ne de foruma katılmıyorum. yalnızca bakınıp çıkıyorum buradan. şimdi az vakit buldum; yarınki buluşma için bilgi var mı diye bakınayım dedim. başka bir terslik olmazsa yarın akşam katılacağım inşallah. bu aralar hayatımda 1 doğru 3 yanlışı getiriyor... yoruldum....
neyse umarım görüşürüz.

hakan abi özlettın kendını yaa yarın aksam aramızda senı de gormek ısterız ınsallah ısler yolundadır dıcem ama hıc yolundaymıs gıbı gorunmuyo en azından ınsallah yoluna gırer dıyeyım barı...allah yardımcın olsun

iyi geceler Bursa MT.

uzun süredir ben de fazla vakit geçiremiyorum forumda, ancak işte :)

Cem Abi, ben de merakla bekliyorum pazar günü olacak açıklamayı, acayip merak ettim:)

Sizlere buluşmanızda iyi eğlenceler diliyorum, herzamanki gibi harika geçeceğinden de eminim :)

:)Var ya biliyormusunuz Cem Başkan artık.............:cyclopsan

(Bak yine acıdım,lanet olsun ağzımda ki bakla ıslanmayan sır sevgisine)

Cem amca bizi bırakmaz. İlk tek başkanımız :rendeer:

Ama bir motosiklet fena olmazdı hani :)

bugün hava güzel katılım fazla olur inşaalah

cem abi bende motosiklet olarak tahmin ediyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaslar elektırık elektronık ustalık dıploması lazım mesul mudur olarak kıralamayı dusunen olursa gorusmek ısterım

güzel geceydi, herkese teşekkürler.

Cem başkanın süprizini öğrendim ama kendisi resimleriyle açıklarsa daha hoş olur diye düşünüyorum.

Bu arada tekrar hayırlı olsun Başkanım

evet güzel geceydi. kalabalık olduj bile sayılır. haftaya da katılırım inşallah. sürprizi bozmak istemem, açıklamayı başkana bırakıyorum; amazaten çoğunuz doğru tahmin etmişsiniz...

Vaay be... Hep içimden geçiyoduda söylemeye cesaret edemiyordum... Helede o istanbul gezisinde o trafikte aramızda araç olduğu için kaçıp gidememek öldürüyodu beni... Hatta bikaç kişiyi örgütleyeyim demiştim ama kandıramadim... Tehdit etmiş olmalı heralde... :) sakin doğa gezilerinde araba iyide, sıkışık kentlerde ızdırap oluyo... :)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 07:54 ----------

arkadaslar elektırık elektronık ustalık dıploması lazım mesul mudur olarak kıralamayı dusunen olursa gorusmek ısterım

Valla bende bi ara mezun olmuştum ama; diploma almamıştık sonra vereceklerini söylemişlerdi... 2 yillik ya ondan heralde... :p

dun aksam eve giderken cok fena bir racing makina kazası vardı duacınar bankalar mevkiinde.. kırmızı renkte 16 R ....plakalı honda sanırsam 900rr felandı...motor pert durumda idi..kasklara baktım suphe uyandırdı bana..bir tane ls2 bir de cinli kask vardı..son durumu bilmiorum..gittigimde sadece ksaklar ve motor ordaydı...gecmiş olsun..

herkes doğru tahmin etmiş üstün ikna etme yeteneğim sayesinde sonunda motor aldırmayı başarmış bulunmaktayım arkadaşlar:queen::cat: dün plakası olmadığı için buluşmaya motorsuz geldi ama bu gün kendini aştı bahadır ben cem 3 müz gölyazıya gittik kenardan kenardan sonra orda murat katıldı bize biraz turladık döndük artık motorize bir başkanımız var:cherry:

şimdi resimler

2cyo55d.jpg

2r6habs.jpg

2v8ptnq.jpg

110ayr8.jpg

16as380.jpg

6e3ty1.jpg

23uvkef.jpg

2n0ihie.jpg

2uttbw1.jpg

2yln18z.jpg

333idfq.jpg

5ewlc2.jpg

2r61eo6.jpg

34rtafb.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:50 ----------

resimler biraz gerilim filminden fırlamış gibi çıkmış o sırada sigara içiyordum biraz duman efektli olmuş:p:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar