[Bursa - MT]

Nevin hocam doğumgününüz kutlu olsun.

bu ticari araç sürücüleri genelde agresif araç kullandıkları için trafikte özellikle onlara dikkat ediyorum.tek felsefeleri var. ön çamurluğu kurtar,gerisini salla gitsin. (Bakın genellikle diyorum lütfen hepsi üzerine alınmasın :) )

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ; Bugün Deer 152 Marka motora baktım ama nedi ne değildir bilmiyorum hoşuma gitti satıcı kore malı dedi bilen varsa yardımcı olabilirmi almayı düşünüyorum.!!!!! teşekkürler

Ne oluyor ya sıkıştırılan sıkıştırılana...
Bugün okula giderken beni de beyaz hyundaki kamyonetin biri altınşehir girişini geçişte sıkıştırdı. İçinde katil tipli bi adam vardı, önüme kırdı, korna çaldım zar zor yavaşladım sağından geçtim devam ettim. Bide el kol hareketi yapıyor bana.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:49 PM ----------

Arkadaşlar size birşey sormak istiyorum ; Bugün Deer 152 Marka motora baktım ama nedi ne değildir bilmiyorum hoşuma gitti satıcı kore malı dedi bilen varsa yardımcı olabilirmi almayı düşünüyorum.!!!!! teşekkürler

Aslında almak istediğim motor oydu ama bütçemi zorladığından ikinci el bir mondial almak zorunda kaldım. :salut:

Kanuni'nin çin malı olmayan nadir modellerinden biri, hatta arka stop lambasını sökünce altında yazıyor. Kore değildi ama galiba, taiwan diye hatırlıyorum.

Markası da Kanuni falan değil aslında Avrupa'da "CPI Gtr" adıyla satılıyor. :bounce:

Nevin hocam doğumgününüz kutlu olsun.

bu ticari araç sürücüleri genelde agresif araç kullandıkları için trafikte özellikle onlara dikkat ediyorum.tek felsefeleri var. ön çamurluğu kurtar,gerisini salla gitsin. (Bakın genellikle diyorum lütfen hepsi üzerine alınmasın :) )

Rıfat abi benim babamda benden önce öyle kullanyordu bende motosikletle uğraşmaya başlayınca artık yol veriyor filan bir kişi daha kazandık yani yakında motosiklete bindirirsem bir daha inmez gibi geliyor bana

Yaklaşık 10 dk önce 2006 dan beri kullandıgım yol arkadaşım honda beatimi satmış bulunmaktayım içimdeki bir burukluk var ama aynı zamanda sevinçliyim vitesli bir motor almayı planlıyorum etrafınızda satılık bir motor filan varsa haber verirseniz sevinirim :)

Nevin hocam dogumm gununuz kutlu olsun :rendeer:

Yaklaşık 10 dk önce 2006 dan beri kullandıgım yol arkadaşım honda beatimi satmış bulunmaktayım içimdeki bir burukluk var ama aynı zamanda sevinçliyim vitesli bir motor almayı planlıyorum etrafınızda satılık bir motor filan varsa haber verirseniz sevinirim :)

:rendeer:

2006 model 15000 de Siyah YBR 125 2500 TL.
2005 model 15000 de Sarı Tiger 250 3000 TL.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:29 PM ----------

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-152-kullanicilari-bilgi-paylasim-bolumu.html

Buradan istediğin bilgilere ulaşabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
suzukı 400 luk kros 2009 model 2bın km de bı arkadasımın 11e verıyo

sakın almayın deer filan. biz zor kurtulduk 2005 model vardı. en son bin liraya satıldı :)

4000bin kusüra almıştık 2006da.(http://www.sahibinden.com/motorun_t...devam_etm_-01WQQaXQQ3628251WQQpXQQdisplayitem)

mert hayırlı olsun nasıl bir motosiklet almayı planlıyorsun?

Rıfat abi daha yeni sattığım için aklımda pek bir şey yok ama ilk vitesli motorum olcağı için hesaplı ve düşük cc li olmalı tarz farketmez :)

Soner abi bende daha lise son öğrencisiyim 11 milyar beni baya bir aşar :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
plaka ruhsat var bı arkadas soyledı bana sana verım dıye ayda 1 1 valla ama tarzım deyıl:p tarzım deyıl derken kullanma acısından acccıkta havalı olsun dımı ama

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:32 PM ----------

gel benımkını verım sana havalı havalı gezersın

Forumdan Uzaklaştırıldı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:37 PM ----------

al kardesım senın olsun tukkan senın:mrgreen: daha once hıc boyle teklıf almadım herkez kullanamam dıyo:cyclopsan

Forumdan Uzaklaştırıldı
gel kardesım her zaman satmazsam kı bu aralar baska baska planlarım var ıstedıgın zaman al gıt

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar