Fırat ne zamandan beri internet cafe sahibisin:silent:ben kesin ordayım... bRRetonumla beraber...
erdem sen her zaman bedenen olmasa da bursa mt yureklerınde ve yollarında yanımızdasın...hatta sana bır sarkı gonderıyorum : Kader ayırsa bıle yollar ayırsa bıle bizzz ayrılamayızzz![]()
bu gün saat akşam 7:30 gibi bi siyah bir st kanuni 250yi setbaşından namazgaha çıkan bayırda hayvanın teki baya sıkıştırdı arkadaşa geçmiş olsun
bu cumartesi katılıcaklar varmı aranızzda toplantıya
Ben burdayım ÖzcanSedat-ss bildiğim kadarıyla White Wolves lere katıldı sanırım.
Çağdaş-16 aramıza gelmekten vazgeçmekle en doğrusunu yaptın.( Farkındaysan sana hiç cevap yazmadım.yüzyüze konuşmayı tercih etmiştim.)
Fırat kardeşim sakin ol.Foruma girmeden önce ilaçlarını içmeyi unutma.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:12 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:11 PM ----------
Siyah ST&Kanuni Sertaç Olmasın sakın
erdem sen her zaman bedenen olmasa da bursa mt yureklerınde ve yollarında yanımızdasın...hatta sana bır sarkı gonderıyorum : kader ayırsa bıle yollar ayırsa bıle bizzz ayrılamayızzz![]()
ozcan abi benim internet cafem ne zamandan beri var.. bu cagdas denilen kişi ole soluoda.. bide klavye delikanlılıgı diyor.. ozcan abi napayım şimdi ben ilacları içeyim mi içmeyeyim mi sen sole...::ranntign:::angry2::
istanbul gezi fotoğraflarına baktım da hepinizi özledim ya duygulandım birden şuan bursa da değilim afyona geldim üniversite için nevin abla doğum gününmüş heralde iyi ki doğdun...
Motopark bakım onarım tamır ve custom acılıyorbu ay sonuna kadar acıyorum
Arkadaşlar herkese merhaba. Aranıza yeni katıldım aslında uzun zamandır siteyi takip ediyorum, forumlarda paylaşılan bilgileri okuyorum. Gerçekten kısa zamanda çok şey öğrendim. 2 ay önce uzun zamandır hayal ettiğim motosikletime kavuştum ve 2 ayda 2100 km yol yapmışım. Gerçekten değişik bir tutku bu. 30 eylülde inşallah A2 ehliyetime kavuşuyorum. Rahat rahat yol yapabileceğim artık. Gezilerde ve etkinliklerde aranızda olmayı çok isterim.
Karacabey' de sahil köyünde ( genelde Boğaz ya da Yeniköy olarak bilinir.) işyerim var. 3 yıldır buradayım. Ormanla deniz in iç içe olduğu güzel bir yer burası... Bu aralarda lüfer-palamut zamanı..![]()
Herkese kazasız sürüşler, nice keyifli kilometreler dilerim....
bende öle bende bedenen gidiyorum ama ruhum sizinle...
Herhangi birininizin artçısı olabilirim her an... Manen yani...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:19 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:16 AM ----------
TAKSİCİNİN BİRİDE DÜN SIKIŞTIRDI BENİ... U DÖNÜŞÜ YAPCAKMIŞ SOLDA BANA DOĞRU DURUYODU... ÖNÜME KIRDI KALDIRIMA YAKLAŞTIDA YAKLAŞTI DURMAK BİLMEDİ... BENDE DURAMAYACAĞIMI ANLAYINCA GEÇMEYİ DENEDİM... KAFA GEÇTİ AMA SOL KARENAJ SÜRTTÜ TAKSİYE... VE YERİNDEN ÇIKTI... DURUP BAKTIM KOMPLE SAPSARI OLMUŞ... ADAM İNİP BİDE LAF SÖYLEMEYE KALKMASINMI... E BİZDE ASKER OLDUĞUMUZ İÇİN İŞLEM YAPAMIYORUZ... Bİ KAÇ KELİME SÖYLEDİM... ONLAR ONA YETTİ ZATEN... HUZUR İÇİNDE GİTTİ...:queen::queen::queen: