buarada ıyıkı cemamcayı baskan yapmısız bılmedıgı gıtmedıgı yer yok haaa
Teşekkürler Soner. Övünmek gibi olmasın ama İstanbul'u gerçekten de iyi bilirim.
bıde motosıkletı olmayan tek motosıklet kulubu baskanı
Yok canım, en azından eş durumundan motorsiklet var sayılır değil mi?
ben de farı değiştirdim sonunda, acerbis diamond hp taktım. gayet güzel oldu
Erdem gerçekten de güzel olmuş, yakışmış ancak keşke burada olsaydın da yeni farıyla motorsikletini kendi gözlerimizle görebilseydik.
sen goremedın ama butuuuun ıst gordu bız ferrarıye bakıyoz ferrarı bana bukadar dıkkat cekıcenı zannetmemıstım ama sanırım bıraz fazlacana abartı olmus goze gelıyom vallaherkez alman harbınden cıkmıs sanıyo 2005 deyınce aval aval bakıyolar
Doğru Boğaz yolu boyunca sayısız süper lüks araba ve motorsikletlerin hiç birisi Soner'in motoru kadar dikkat çekmiyordu. Sinan Engin bile bakakaldı.
başkan teşekkür edilmesi gereken biri varsa o senden başkası değil... muhteşem bi organizasyon, sıfır aksaklık, tadından yenmiyodu valla...
Evet trafik problemi dışında hiç bir aksaklık yaşanmaması benim içinde sevindiriciydi doğrusu. Şansımız da yanımızdaydı diyelim.
istanbuldan bir haber yok sanırım ben baktım yazılanlara ama gözden kaçmadıysa herkez kendi aleminde istanbulda
Doğrusu ya İstanbul Grubu'ndan birilerini gözlerim aramadı değil hani. Bize eşlik etselerdi hiç de fena olmazdı ama olmadı. Neyse biz üzerimize düşeni yaptık, İstanbul Başlığında gezi programımızı yayınladık. En azından ''Haberimiz olmadı.'' diyemezler.
Bu gergin ortamda inanın bulunmak istemezdim ama kim ne derse desin iş yoğunluğundan fırsat bulamadığım için ve iftar gününün cumartesiye alınmasından dolayı gelemememden dolayı bu şekilde günah keçisi ilan edileceksem ben hatalıyım. Tek eksiğim aranıza katılamadığımdandır belkide toplantılarınıza katılamayan arkadaşları ön yargılı davranmak ne kadar doğru ne kadar yanlış sizin taktirinize kalmış...
O zaman şöyle yapalım. Biz senin hakkındaki önyargılarımızdan, sen de bizler hakkındaki önyargılarından kurtulabilmemiz için gerçekleştireceğimiz ilk buluşmaya sen de katıl. Bu problemin çözülmesine katkı sağlayacak ve bu gereksiz gerginliğe de son verecektir göreceksin Çağdaş16. Bekliyoruz en kısa zamanda aramıza katılmanı.
Bu arada bu hafta sonu gerçekletirilecek buluşmaya önceden planlanmış bir programımız olması nedeniyle ben ve Pınar katılamayacağız. Üzülerek şimdiden yazmış olayım bunu da...