Eğer ben buranın başkanıysam ki bu göreve ben talip olmadım, bu topiğin üyeleri seçtiler beni, bu güzel paylaşımların yaşandığı, samimi ortamın adı var kendi yok kişiler tarafından bozulmasına izin vermem. O yüzden bu güzel ortamı bozmaya yönelik hareketlere kim tarafından yapılırsa yapılsın izin vermeyeceğim. O yüzden lütfen terbiyemizi takınalım ve boş yere ortamı germeyelim. Buraya her yazdığı mesajla bu güzel ortamı bozmaya çalıştığını hissettiğim kişiyi hele de topiğimizin sevilen üyesi Nevin Hocamıza yaptığı terbiyesizlikten sonra ayıplıyor ve kendisini ciddiye almadığımı belirtmek istiyorum. Kimdir neyin nesidir bilmiyorum ama her yazdığıyla bu güzel ortamı bozan ve nihayet hepimizin ekstra saygı göstermemiz gereken eğitim ordumuzun bir üyesi olan Nevin Hoca'ya tehdit etme cesaretini gösterebilen bu ukala kişinin üyelerimiz tarafından dışlanacağına ve hakkettiği tepkinin gösterileceğine eminim. Bu topik birbirini seven ve daha da önemlisi birbirine saygı gösteren kişilerden oluşmaktadır ve olması gereken de budur. O yüzden lütfen kimse bu güzel ortamı bozmaya uğraşmasın. Zaten buna muvaffak olamaz. Eline geçense sadece diğer üyelerimizin nefretini kazanmak olur.
bir kullanıcının yukarıda yazdıklarını okuyunca şaşırıp kaldım, nasıl bir tepki vereceğimi düşünürken başkanımız Cem abinin yazısını gördüm. en iyisi en doğru şekilde söylenmiş, üstüne de fazla bişey yazmak gereksiz olur. sonuna kadar katılıyorum ve
o adı geçmeyen kullanıcıyı "terbiyeye" davet ediyorum.
şimdi buradan herkese kafa tutmak kolay ama bence böyle yapma arkadaşım. seni buluşmalarımıza bekledik, birçok yeni üye (ben dahil) son 3 hafta içindeki 2 buluşmaya da katıldık. ortam çok güzel, kalabalıktan bazı iletişim kopuklukları da olmadı değil ama grupta müthiş bir bütünlük ve sahiplenme var. yaş farkına, mesleğe vs kriterlere bakmadan herkes birbirine büyük saygı gösterdi, ve bu böyle devam edecek. buna uymayan zaten gider kafasına göre takılır. keşke sen de katılsaydın, daha önce yazdıkların gruptakilerin dikkatini çekmişti ama olumlu ama olumsuz. gelseydin de fikirlerini ve nedenlerini anlatsaydın, biz de sana bir şekilde saygı duyardık. nevin hocam seni eleştirmedi sadece espriyle karışık benim yazdıklarımı yazmış; öyle yapalım böyle edelim diyosun da kimsin sen gel bir tanışalım yüzyüze konuşalım demiş. sense tehdit savuruyorsun!!!!!:farao:
bu olayı uzatmayalım diyeceğim ama birkaç kişi daha fikrini söyleyecektir. başkanın yukarıda yazdıklarını ve sana (muhtemelen) yapılacak uyarıları dikkate alman ve bir daha tekrarlanmaması dileğiyle....
benim gözümde -1 ile başlayacaksın.....::yanliss: