GERCEKTEN KEYİFLİ BİR GEZİ OLDU.BİDE BENİM ŞU UNUTKANLIĞIM OLMASAYDI DAHA Bİ GÜZEL OLACAKTI GERGİN GERGİN GEZDİK.BİDE FİNALİ TABİ SİZ BİLMİYORSUNUZ.MAMİ SAĞ OLSUN EVE KADAR REFAKAT ETTİ.O KADAR AKSİLİĞİN ÜSTÜNE OH TAMAM EVE KADAR GELDİK ŞÜKÜR.MOTORCEYİZİMİ Bİ GÜZEL ÖRTTÜM SARDIM SARMALADIM.EVE GECTİM OLE KOLTUĞUN ÜSTÜNE UZANDIM UFAK UFAK UYUKLARKEN YUKARDAN ANNEMİN CAYIRTISI KOPTU CIKTIM BAKTIM BENİM MAZLUM GARİP MOTORUM İKİSEKSEN YERDE YATIYOR

GARİBİM O DA YORULDU HERHALDE AMA MOTOR YATMAZKİ

BİLMİYO SAF)RÜZGAR BRANDAYI ŞİŞİRİNCE MOTORU DEVİRMİŞ. VALLA BAKMADIM MORALİM BOZULMASIN DİYE BEN ONU ESKİ HALİYLE HATIRLAYACAM.:mrgreen:
BU ARADA HAFTA SONU NE YAPIYORUZ
okadar hor görme bizi yahu kırk yılın başı bir gezi yaptık cok bile.buarada 250 km yol yaptık şaka maka
kesinlikle nazar değmiştir abi hepimizin gözü üstündeydi...
be nazar duası okuyorum motora falan binince ama hayırlısı artık...
abi kesin benim nazarım değdi hasta oldum lastiklerine bile

aman onunla geçmiş olsun.
bu arada en motorumu sattım dün gece iyi fiyata teklif gelince

kısmet değilmiş. inşallah bir sonraki sezona daha büyük birşeyler almak istiyorum.
tabi bu gezilere katılamayacağım anlamına gelmiyor arabaylada olsa gelirim. sizin sohbetinizden mahrum kalmak istemiyorum.
bu arada herkes unutmuş mehmet abiye çok teşekkür ediyoruz çaylar için
sonunda dayanamadın sattın hee en güzelini yaptın valla rıfat sevindim kurtulduğuna... gel sana dediğim beat ı alalım adam satmamışsa tabi

parayı peşin çıkartabilirsen adam ucuzdanda verir valla...
sende beatlenirsin :queen:
Evet gerçekten unuttuk gemlikteki internetcafeci abimizdi o sanırım çaylar ve misafirperverliği için çok teşekkür ediyorum buradan.
evet bende çok teşekkür ederim artık her yolumuz düştüğünde beleş çay içmeye gideriz :queen:
arkadaşlar şu resimleri görsek artık diyorum
abi görsek diyosunuzda bide bana anlayış gösterin...
1-HASTAYDIM GRİP OLMUŞUM...
2-İŞYERİMDE İŞLER ÇOK YOĞUNDU...
3-MSN İ AÇIK GÖRÜP PC BAŞINDAN KALKMIYO SANMAYIN SABAH AÇIYORUM AKŞAM KAPIYORUM ARADA Bİ BAKABİLİRSEM BAKIYORUM...
4-BU EN ÖNEMLİSİ KARDEŞİM OKADARDA FOTO ÇEKİLMEZKİ YAAA 387 AD.
BİDE BENİ DÜŞÜNÜN ONLARI FİLTRELEMESİ DÜZENLEMESİ SIRALAMASI VE YORUMLAMASI :silent::silent::silent:
HA SANMIYORUM AMA BEN YAYINLARIM DİYEN VARSA VERİYİM HEMEN

aRkadaşLar Hayran kaLdığım ßir geZiydi.
Hepinize Tek tek teşekkürLer.
barannet Senin Gittiğini ßiLmiyordum Sei Göremeyince Nerede ßu aDam Diye Sordum Gitti dediLer inSan ßi ßizide uYandırır ßen uYuyorum maLüm

engin aßi MotosikLetinLe imRene kadar Gittim Ya Hayran kaLdım kuLLanmak ÇohK ZevkLi yßr iLe kıyasLayamam

anCak o Kadarda MaaşaLLah dedim oLsun SağLık oLsun..
Keşke Hep üzeRinde Kimse YohKken Düşse ßu MotosikLetLer

Her Pazar Tüm oRganizaSyonLara aÇığım..
Daha uZun Yeni aRkadaşLArda katıLırSA Sevinirim.
Rıdvan ßu aRada KardeŞim ayırLısı oLsun, aRtçı oLarak katıLırsın Ne oLucak
DaLga mı geÇiyon Len Sen aZ Sonra Demiş aRadan 12 Saat Geçti

ade aCeLe eT ßütün Gün pC ßaşındasın Hiç çaLıştını Görmedim
olum sen önce rıfat'a rıfat demeyi öğren... :queen:
Teşekkür ederim hoca hanım :rendeer::rendeer::rendeer:
Ben sadece mami ile olan diyaloğumdan ötürü biraz uğraşmak istedim ukalalık yapmak istemedim yanlış anlaşılmak istemem :cat:
ultraukala her zaman benle uğraşabilirsin problem yok

ama bak gördün sabah kalktım önce tatlılıkla gidebilirmiyim dedim baktım olmuyo motorcu tutkularıyla yaşar dedim...
şeklimi koydum çıktım :queen::queen::queen:
Ben varım arkadaşlar.Zaten dün bir Bursa yaptım 250 km yoldan sonra o kadar rahattımki akıyordu mübarek sym.Hatta ordanda artçımı alıp Gündoğdu,Kurşunlu,Altıntaş üzerinden Mudanya ya geldik,Kurşunlu da baktık teker izleri duruyormu diye...
HattaPazar uludağa çıkıp mangal yapalım diyorduk ama sizinle olduktan sonra her yer olabilir,yinede Haldunların gelmesi açısından Çınarcık ta uygun.Özgür umarım yine dayanamayıp yine bize katılır.Haldun Pazar organizasyonlarına katılabileceğini söyledi...
Bu sefer eşimde gelebilecek gibi,geçtiğimiz geziyi öyle bir anlattımki resmen üzüldü gelemediğine ve bundan sonrakine katılmak istediğini söyledi...
bi gezi daha gider tabi hava güzel olursa ama ben bu hafta gelemem malum buzlar erimedi... ama haftaya havanın güzel olması durumunda bi organizasyon yapılabilir diye düşünüyorum kendimce :cat::cat:
eeeeeeeeeee nerde resimler ?
Mami askere falanmı gitti az sonra diye yazmış gecede uyuyup uyandım baktım ama resimler yok ..........
şu dk itibariyle resimlerle ilgileniyorum en geç bu akşam yayınlanmış olucak saygılar...
Mami Bursa diye yanlış otobüsemi bindin kardeş .Yapar bu adamlar Kars'ada yollarlar van'ada
Şaka bi yana babayla aran açıldıysa kötü rivayet falan ama böyle bi ihtimal var gibi görünüyo resim oayını kafaya takma ortamı düzelt biz bekleriz.:cherry::farao:
yok yaa benim ne işim olur otobüsle en son toplu taşımaya bindiğimi hatırlamıyorum

yok yaa aramızda problem yok babam sever beni sadece biraz zaman geçsin ki izin isteyince adamın eski anıları canlanmasın kafada :cherry:
Çekişten Düşer oYnama ßenCE hiÇ ,ha ßüyütçem DerSen oLur Hem 5.ci ViteSinde Tadına ßakarSın
büyüt büyüt teker yapmak kolay olur :queen:
Arkadaşlar eşim yanımda diye söylemiyorum,Bu sefer ne yapıp edip kısmetse gelicem zaten maaş işlemlerinide hallettim.Resimleri Nevin slayt formatında müzik eşliğinde izletince koptum,her türlü ağrıyı ve doğal şartları ardıma koymadan kararımı verdim.Pazar görüşmek üzere...
abi gel valla bekleriz tadından yenmiyo gurup gezileri...
bu arada müthiş bi bel ağrım oldu o gün eve zor attım kendimi...
ama artçı olursan problem yok :cat: