[Bursa - MT]

Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Kurban Bayramı diliyorum. (ESKİŞEHİR MT)

Sofranız afiyetli, paranız bereketli, kararlarınız isabetli, yuvanız muhabbetli, kalbiniz merhametli ; bayramınız kutlu olsun !

Ayrıca Eskişehir - Antalya MT ninde bayramını kutluyoruz.

Son düzenleme:
Tüm Bursa MT Üyelerinin ve Tüm Müslüman Kardeşlerimizin Bayramı Mübarek olsun Gönüller Neşe ile Keseniz Bereket ile dolsun :)

Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun.Kazasız Belasız Bir Bayram Geçirmeniz Dileğiyle...Eskişehir MT...

arkadaşlar az önce baktım söylemeden yapamam :) haftasonu hava 29C olacağı tahmin ediliyor, umarım bu kez meteoroloji yanılmaz..

aRkadaşLar Hepinizin ßayramı Mußarek oLsun ßüyükLermin eLLerinden YaşıtLarımın Ve küçükLermimin YanakLarından öPerim :)
aYrıca Pazar Günü YapıLacak oLan oRganizasyonda ßuLuşma Yeri VE Saatini ßeLirLerseniz Sevinirim ßen SürekLi Giremiyorum.
Tüm oRganizasyona aÇığım ßu aRada..:)
seLametLe..

tbk_1980 Sen Nie geLmiyosun akŞam üStü Görüşürüz oLmassa ?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bayramınızı en içten dileklerimizle tebrik ederiz Ankara MT

en içten dileklerimizle her geçen gün büyüyen ailenizin bayramını MT ANTALYA ailesi olarak kutlarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bütün motorcu arkadaşların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar sevdikleri ile beraber sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmelerini dilerim:cat:

eet bir buluşma yeri belirsek iyi olur şimdiden bu işi en iyi mami abi yapıyor zaten :p :)

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ramazan ve şeker bayramınız kutlu olsun :rendeer: daha nice bayramlar görmeniz dileğiyle...Kayseri MT

eet bir buluşma yeri belirsek iyi olur şimdiden bu işi en iyi mami abi yapıyor zaten :p :)

ee evet şimdi şöyle oluyor. Bursadan gidecek arkadaşarla pazar sabahı saat 9:00 da santral garajın ordaki garanti bankasının yanında (bitişiğinde otopark var)

http://img206.imageshack.us/img206/2879/ads1zxt7.jpg

buluşuyoruz ve fazla gecikmeden saat 9:15 te hareket ediyoruz. sarı yoldan dönüp dooru mudanya yolu :cat: mudanyada nevin hoca ile buluşacağımız yeri bana bırakın forumu meşgul etmeyelim hep beraber oraya varırız ;) farklı düşüncesi yada düzeltmek istediği bi yeri olan varsa söylesin lütfen...

:cherry:Formu meşgul ettiğim için tüm yetkililerden ve üyelerden ve yurttan özür diliyorum :cherry:ama Hancı'nın önü bana uyar saat 09.40 gibi.(Kalkışa geçene kadar 10 olur)

Son düzenleme:
o zaman geriye sadece katılımcı listesini oluşturmak kalıyor sanırım.

1 - n_tuncak +1
2 - ruckerpark
3 - M@M!
4 - barannet
5 - shytan
6 - engindmn

gelmek isteyenler kendini listeye eklerse bizde görebiliriz :)

bu arada hava durumu

Son düzenleme:
bende dedim yaparsa mami abi yapar dedimm :) herkeze yakın ve uygunsa benim içinde sorun olmaz . . . bu arada rıfat abi özgür abi gelmicek mi ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar