[Bursa - MT]

Sevgili Akın.Öncelikle Öss sınavın umarım iyi geçmiştir ve umarım dilediğin yeri kazanırsın.Ama İhtiyar hocam çok iyi bir söz söylemiş.Hayatımız kesinlikle öss ye bağlı değil.Yaşam amcanın kucağında ki pozisyon daha önemli.:cherry:
Kusura bakmayın buraya fazlaca yazamıyorum; malum yaşam amcayla uğraşıp duruyoruz.Hepinize sevgiler.Orhan abi yengeme çocuklara selamlar gönüllerimiz bir olsun.İstanbul'dan selamlar.:rendeer:

SLM arkadaşlar :)
Bu gün çok sponten gelişen bir program yaptım ve Karacabey Boğaz'da arkadaşlarım ile buluştum. Giderken rüzgar çok yordu derken dönüş tam bir kabus oldu. Sağdan ve soldan sık sık yön değiştiren rüzgarla boğuşa boğuşa Bursa'ya varmayı başardım :) Bunları neden anlattım şimdi? Hekim arkadaşlarımdan biri sayesinde çok hoş bir aile ile tanışma fırsatı buldum. Çulsuz Ağa lakaplı eski bir araştırmacı yazar ve ailesi sıradışı bir ortamda kurdukları aile yaşamları içinde o kadar güzel bir ağırlama yaptılar ki... Yanlış anlaşılmasın ticari bir durum yok, resmen eski bir aile dostumu ziyarete gitmişcesine hoş ve güzel vakit geçirdim. Aman haaa mutlaka Bursa'daki arkadaşlarınıza da bizlerden çok selam söyleyin ve yolları düşerse burda bir kapıları var demeleri üzerine bende sizlere bu konu hakkında bilgi vermek istedim. Yolunuz düşerde Boğaza giderseniz mutlaka Çulsuz Ağa'ya uğrayın, çayını için, bahçesindeki ağaçlardan meyve yiyin, kuzuları, güvercinleri, balıkları, köpekleri vs... elleriniz ile besleyin derim... Sevgilerimleee...

arkadaslar bende bursadanım bulusma gunu fılan warmı yakınlarda yoksa yapalım bence bu tadı tatmak ıstıyorumm

slm ark lar ben dıyorum kı turkıye almanyayı yenerse hep beraber bulusalım konvoy yapalım dolasalım ne dersınız

bulusma yerı saat 01:00 da yer genc osman potanesı ne dersınır eer counluk gelıyorum dıye ozel msj atarsa bende gelirim orda sap gıbı tek kalmıyayım

ordan heykele cıkarız altı parmaktan gelıcekler msj yazsın lutfen
bı gelıyorum demenız yeterlı

yaaaaaaaa kardesım ınsan bı gezı duzenler kımsenın bısey yaptıı yok ne bıcım motor klubu bu yaaa

Kardeşliğin daimi olduğu, sevgilerin birleştiği dostlukların hiç bitmediği, belki durgun, belki yorgun, yine de mutlu, yine de sevgi dolu nice kandillere.

İbrahim16

Arkadaşlar Bende Bir Selam Vereyim Dedim Gercekten Tek Gezmek Keyifli Olmur Her Zaman Hafta Sonları Yapılacak Gezilere Bende Katılmak Isterim Bu Arada Bende Bahçelievler Meskende Oturuyorum Yaşım 31 Akıl Yaşım 18 :) Görüşmek Dileği Ile

Ben de hazırlandım şimdi birden aklıma geldi EMOK festivaline...Küçük Elmalı Köyüne doğru yol alacağım hayırlısı ile...Katılmak isteyenleri orada bekliyor olacağım...

Cumartesi izin koparabilirsem yola çıkıyorum emok için..Ya günü birlik yada yatılı kısmet...
Burnumuzun dibinde bu hafta emok haftaya yalova fest...

Valla kimsede tek ses yok...! Yaz geldi biri organizasyon yapsın gidelim bi yerlere. :(

Bu hafta emok vardı...Oraya yazdım gideceğimi.Hazır organizasyon var katılımınızı beklerdim..

20,00-21,00 saatleri arasında bursadan geçip emok'a gidiyorum.ban katılmak isteyen varsa atlayıp gelsin.0535 506 79 86 mesut...!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar