hayırlısı olsun
Hayırlısı diyelim. Umarım daimi olursun.1 aya ehliyetim elime geçer diye düşünüyorum motorum hazır arada küçük kaçamaklar yapıyorum ehliyetimi alır almaz sizlerlen tanışmak isterim arkadaşlar![]()
Arkadaşlar benim motoru almak isteyen biri var. Ama arkadaş al sat yapan birisi bu yüzden vermek istemiyorum. İyi bir ustaya gostermedim ama görenler 1500 tl civarı hasar olduğunu söylüyorlar. Ustanız varsa gelip görebilirsiniz. 2012 hyosung gt250r 5100 kmde. Mt için son fiyat 5000 tldir. Calısır yurur durumda.
Abi planın ne ?
Bırakyormusun yoksa motor işini artık ?
Arkadaşlar benim motoru almak isteyen biri var. Ama arkadaş al sat yapan birisi bu yüzden vermek istemiyorum. İyi bir ustaya gostermedim ama görenler 1500 tl civarı hasar olduğunu söylüyorlar. Ustanız varsa gelip görebilirsiniz. 2012 hyosung gt250r 5100 kmde. Mt için son fiyat 5000 tldir. Calısır yurur durumda.
Yarın resim ekleyecegim.
benim motoru al istersen abiyaza kadar kışlarsın yada kışında sürerirsinhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-tvs-6690-km-tvs-apache-ekipman-hediyeli-195429059/detay/
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-kask-kiyafet-ekipman-kask-shark-vancore-kask-193935518/detay/
abi söylersen çok iyi olur bi de bana dönersen iyi olurEnes kardeşim motorun çok güzel en önemlisi bildiğimiz motor. ama ben burdan gelecek parayla krediyi kapatıp yaza kadar biriktireceğim parayla motor almayı düşünüyorum. Bizim burda ybr arayan bir arkadaş vardı. ona bir önereyim senin motoru.
Buyuk ihtimal motosikletimi yarın satıyorum. Bu ölü sezonda bayağı bir arayan oldu. Kaza nedeniyle bayagı zarar edip sattım ama kısmet boyleymis herşeyin hayırlısı.
Buyuk ihtimal motosikletimi yarın satıyorum. Bu ölü sezonda bayağı bir arayan oldu. Kaza nedeniyle bayagı zarar edip sattım ama kısmet boyleymis herşeyin hayırlısı.