beşyola git gencosman ın orada ışıklar motor var oraya bak ben bütün parçalarımı oradan alırım veya yine beşyolda sevinc motosiklet var babadan girişte 100 150 metre sonra sagda oralara bir bak illa ki bulursun olmadı pazar gunu buluşmaya gel orada ortaklasa konusur en duzgun yer soylenir aramızda bu işi yapanlar var iyi gunlerÖncelikle herkese merhabalar , uzun zamandır heves ettiğim Hyosung gt 250 motosikletime artık sahip oldumSizlere de bir kaç konuda danışacağım Bursa içi Hyosung parçası temin edebileceğim ve lastik alabileceğim nereler vardır ??? Herkese iyi forumlar .:king:
İnternet üzerinden de hyo parçaları ile alakalı ilanlarını görmüştüm Işıklar motosikletin en kısa zamanda uğrayacağım , teşekkürler.beşyola git gencosman ın orada ışıklar motor var oraya bak ben bütün parçalarımı oradan alırım veya yine beşyolda sevinc motosiklet var babadan girişte 100 150 metre sonra sagda oralara bir bak illa ki bulursun olmadı pazar gunu buluşmaya gel orada ortaklasa konusur en duzgun yer soylenir aramızda bu işi yapanlar var iyi gunler
Ikitane motor buldum biri Kawasaki ninja250r 2008 model 40 bin kmde üstünde two broders egzoz var 7.750 tl oburude gt250r 2012 model 6 bin kmde smokehead egzoz var 8.400 tl sizce hangisi daga iyi olur, gt250r için bir miktar kredi almam gerekiyor karar veremedim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kawasaki-two-brothers-ses-ile-tanisin-138347338/detay
Bu motor sanırım
Km fazla gibi ama motor temizse sorun yok.
başkaları konmasın diye link koymamıştım deşifre ettin evet o![]()
Hazır motorla düştüm motor çizildi ben mi talip çıksam![]()
![]()
bi anlaştık sayılır geç kaldınama hala tam karar veremedim
Ustana kontrol ettirmeden almamaya bak![]()
http://www.youtube.com/watch?v=FI9ImTQpMpk
bu videoyu izle burda söylenen şeyleri özenle kontrol ettirsıkıntı yoksa al kaçırma derim
Kawasaki iyidir
![]()
ustamla gideceğim zaten sıkıntı yok :cat:
O zaman sıkıntı yokşimdiden hayırlı olsun
![]()
Sağol Coşkun abi birde senin taktığın alarmdan takmak istiyorum nasıl yapıcaz onu ?Hayırlı olsun. İyişallah hakkında hayırlısı olur.
Hayırlı olsun emre.
Yaza bi tur verirsin artık![]()
![]()