-->>>[Bursa - MT] uFak ßir iftar Yemeği, tatLı, ßoL Yağmur (:

eğlenceli ve neşeli bir iftar olmuş,biraraya geldiğiniz için ayaklarınıza sağlık,bu vesileile çınarcık gezisinden tanıdık yüzler görmek çok güzeldi,emekleriniz için teşekkürler.

Aleyküm selam Ümmet abi bu selamı üstüme alındım:cherry::cherry::cherry:
Tüm yağmur soğuğunu yidiğim yolun sonunda sıcaak bir topluluk buldum ısındım yeni gezi aşkıyla da yandım:):):)
Teşekkürler herkezlere...
Selamlar...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bursaya geldiğimde Nevin Hoca ile tanışmak ümidi ile iyi sürüşler,
Allah muhabbetinizi arttırsın, paylaşım için teşekkürler :rendeer: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ahhh Ahhhhh nerden arkadaşa uydukda KPSS sınav yerini taaaaaa Ankara yazdık:pr::pr: Eskişehir Ankara gezerken bak ne güzel toplanmayı kaçırdık :salut:kısmet değilmiş neyse bidahaki sefere artık:queen::queen:

merak etmeyin yeni bulusmalar ve geziler olacaktır bursa(mt) ye bakarsınız yarın yagmur yagmasa bı cay ıcmeye gıdıcez işaallah :)

Son düzenleme:
evet bekleriz gelmek isteyen herkes buyursun masamızı şenlendirsin ;)

05092008326do7.jpg
[/URL] [/IMG]

abicim şimdi özgür abiye ulaşmak istiyorum. bu motordaki cam siperlikten mutlaka ben de istiyorum. lütfen ona ulaşabilir misin?

Son düzenleme:
Ehliyetimi almış olsa idim.Ben de orada olmak isterdim.Bu iftar yemeğinde emeği geçen ve katılan herkese teşekkür ederim.İnşallah bir gün bir Bursa MT ile tanışma fırsatım olur.Mustafakemalpaşa'dan Selamlar.:bounce:

abicim şimdi özgür abiye ulaşmak istiyorum. bu motordaki cam siperlikten mutlaka ben de istiyorum. lütfen ona ulaşabilir misin?

Efendim bahsi geçen cam kappa, katalogta cbf500 için gözüküyor ve 1 sene önce 150ytl idi.Şimdi Bursada aynı modl ve istenilen renkte cam yapan bir imalatçı buldum o ise 120 ytl karşılığı yapıyor bu işi...
Selamlar...

ellerinize emeğinize sağlık gerçekten çok güzel bir iftar yemeği olmuş. iftara belki yetişemem ama mutlaka Allah kısmet ederse bursa mt'nin yanına ve Engin abimin yanına bende gelmeyi planlıyorum hayırlısıyla. kısmet bakalım. saygılar... :)

buluşmaya gitmeden bu kadar sıcak bir ortam ile karşılacağımızı hiç düşünmüyorduk aslında mamiyle. Çok keyif aldık, çok güzel sohbet ettik. diğer illerdeki arkadaşlarıda ağırlamaktan büyük zevk alacağız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar