Bursa Mt Doğa Harikası Gezilerine Devam Ediyor..

Ayrıca bugünkü Hürriyet gazetesinin Bursa ekinde de yayınlanmış, babam almış saolsun benim için ama ben henüz okuma şerefine nail olamadım :(

Ancak şunu söyleyebilirim resim çok güzel çıkmış, çünkü babam dedi ki " resimde sen yoksun :p " Bu da resim güzel anlamına geliyormuş :silent:

:cherry::queen::cherry:

Ne harika bir gezi olmuş.
Bursa insanın samimiyetine, saygısına her zaman hayranlık duymuşumdur. Hepinizi de bu güzel geziden dolayı tebrik ediyorum.

çok süper gezi.

Bi açıklamada "yurdumun sıcak kanlı polisi diye" yazılmış ama o polisler nedense beni hiç sefmio.bi denk getirsem mantığı var.....

avaba bu senin ehliyetinin yada bi eksiğinin olmasından dolayı sana öyle geliyor olabilir mi?

Ayrıca bugünkü Hürriyet gazetesinin Bursa ekinde de yayınlanmış, babam almış saolsun benim için ama ben henüz okuma şerefine nail olamadım :(

Ancak şunu söyleyebilirim resim çok güzel çıkmış, çünkü babam dedi ki " resimde sen yoksun :p " Bu da resim güzel anlamına geliyormuş :silent:

abi öyle deme yaa o resimde bende yoktum :pale::pale::pale:
bu arada baktımda gazeteyi bulamadım o sayfayı uplkoad edermisin acaba?

Son düzenleme:
Vayy beee.. :) Çok hoşuma gitti bee. Ne zamandır uzun yol yapamadım, içimde kaldı valla.

Paylaşım için teşekkürler, yollar, manzaralar ve tabiki fotolar çok güzel, devamını bekleriz. :cat:

abi öyle deme yaa o resimde bende yoktum :pale::pale::pale:
bu arada baktımda gazeteyi bulamadım o sayfayı uplkoad edermisin acaba?

Gazeteyi babam almış onun için elimde değil, internet sitesinden baktık bulamadık...

Eğer beklersen direk olarak gazeteyi scan edeceğim, o zaman ekleyebilirim.

Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, şimdiye kadar ki okuduğum gezi yazıları içinde en beğendiğim ve tek katılamadığım için hayıflandığım gezi diyebilirim.

insan faktörü ne kadar çok değiştiriyor herşeyi gerçekten samimiyetiniz sıcaklığınız ekranı aşıp bana geldi. Hocam emeğinize sağlık güzel yorumlar ve resimler. İstanbula tekrar dönersem bursa gezilerinize katılmayı çok isterim, nasip bakalım. Motosiklet böyle geziler için araç olduğunda, güzel insanları tanımaya sebep olduğunda çok daha anlamlı ve güzel oluveriyor. Tekrar çok teşekkür ederim. Hepinizin tekeri düz bassın
:rendeer:

Tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum, şimdiye kadar ki okuduğum gezi yazıları içinde en beğendiğim ve tek katılamadığım için hayıflandığım gezi diyebilirim.

insan faktörü ne kadar çok değiştiriyor herşeyi gerçekten samimiyetiniz sıcaklığınız ekranı aşıp bana geldi. Hocam emeğinize sağlık güzel yorumlar ve resimler. İstanbula tekrar dönersem bursa gezilerinize katılmayı çok isterim, nasip bakalım. Motosiklet böyle geziler için araç olduğunda, güzel insanları tanımaya sebep olduğunda çok daha anlamlı ve güzel oluveriyor. Tekrar çok teşekkür ederim. Hepinizin tekeri düz bassın

çok teşşekkür ederiz sizide bir gün mutlaka bekleriz gercekten çoğu kişiyle bu gezide ilk defa karşılaştık belki ama çok samimi ve sıcak bir ortam vardı bunu resimlerden anlamanız bunu gösteriyo zaten :)

gazetezg0.jpg

Tebrikler harika geziniz için.
Eminim gün 124 saat olsa, size yetmez gezmek için.

İşlerimin yoğunluğunu azaltabilirsem sizlerlede tanışıp görüşmeyi isteriz.

Dostum iyi güzelde keşke bi de kaynak belirtseydin, hangi gazete diye. Yoksa Hürriyet ' teki bu mu ???

Yorumlayan arkadaşlara teşekkür..Ancak ince ruhunuzdan dolayı size de ayrı teşekkür...Bekleriz her zaman ama geldiğinizde kendinizi tanıtın...

Bu arada şu ayakkabı fırçaları bu gece az kalsın gidiyordu, son anda arkadaşlar engel olmaz dedikleri için kıyamadım gene kaldılar :pale:

Sahi size de sorayım şimdi benim bu sakallar ehliyette kullanılır mı ??? Yoksa yasak mı ???

Gazeteyi babam almış onun için elimde değil, internet sitesinden baktık bulamadık...

Eğer beklersen direk olarak gazeteyi scan edeceğim, o zaman ekleyebilirim.

MEMNUN OLURUM ABİ ARŞİVE KOYCAM :cat:

Bu arada şu ayakkabı fırçaları bu gece az kalsın gidiyordu, son anda arkadaşlar engel olmaz dedikleri için kıyamadım gene kaldılar :pale:

Sahi size de sorayım şimdi benim bu sakallar ehliyette kullanılır mı ??? Yoksa yasak mı ???

EHLİYETİN ÖN YÜZÜNDE KULLANDIĞI PROTEZLER KISMINDA SAKAL VEYA BIYIKLA YAZIYOSA TRAŞ OLUP KULLANAMAZSIN...
MESELA BENİ PARLAK GÖREMEZSİNİZ TAB BU 30 GÜN SONRASI İÇİN GEÇERLİ DEĞİL O ZAMAN HİÇ GÖREMİCEKSİNİZ YA HOŞ :queen:

Son düzenleme:
Vayy beee.. :) Çok hoşuma gitti bee. Ne zamandır uzun yol yapamadım, içimde kaldı valla.

Paylaşım için teşekkürler, yollar, manzaralar ve tabiki fotolar çok güzel, devamını bekleriz. :cat:

İnşallah bizim de gayemiz sık sık toplanıp organizasyonlar yapmak zaten...:)

Benim içinde katıldığım ilk gezide böyle harikulade bir organizasyon olması beni bu işe biraz daha bağladı.Süper Bursa MT...

Bu arada senide her zaman bekleriz kardeş..

Tebrikler harika geziniz için.
Eminim gün 124 saat olsa, size yetmez gezmek için.

İşlerimin yoğunluğunu azaltabilirsem sizlerlede tanışıp görüşmeyi isteriz.

En kısa zamanda aramıza bekleriz.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Neyseki bu haberin resminde otobüs resmi yok :mrgreen:ama yinede motorlarla beraber bir resmimizi koysalardı tam olacaktı:farao: kimse anlamıyor halimizden:pr: keşke Özgür'ün dediği gibi merdivenleri motorlarla çıksaydık o zaman belki motorlu resimlerimizle iyi haber olurduk:bounce:

Neyseki bu haberin resminde otobüs resmi yok :mrgreen:ama yinede motorlarla beraber bir resmimizi koysalardı tam olacaktı:farao: kimse anlamıyor halimizden:pr: keşke Özgür'ün dediği gibi merdivenleri motorlarla çıksaydık o zaman belki motorlu resimlerimizle iyi haber olurduk:bounce:

valla iyi fikir bikaç akrobasi falan güzel olurdu...
gerçi fotoda kasklar görünüyo ama heralde kaskla otobüse bincek değiller diye düşünürüm ben olsam...

gerçekten güzel kareler ben videoyu daha yeni izledim Nevin Hocam bi kez daha eline sağlık.

haftayada solıyelımde yörsanda tost yerken çeksinler bizi öle cıkalım gazeteye :p :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar