[Bursa MT] delmece piknik gezisi

DSCN4918.jpg

09.kasım.2008 delmece gezisi bir araya gelme noktamız

DSCN4922.jpg

süha ve eşi

DSCN4924.jpg

cansu ve haldun (üst fotoda süha ve eşii yazdıkdan sonra haldun ve cansu yazınca da tuaf oldu şimdi:) )

DSCN4925.jpg

orhan ve engin (giderek tuaflaşıyoo:) )

DSCN4927.jpg

nevin hoca ve selin (ALLAH'ım bana yardım et:) )

DSCN4931.jpg

gemlik kumla arası otoyoldan bi enstantene

DSCN4935.jpg

kumla durağımız alışveriş işleri genel toplantısı

DSCN4936.jpg

DSCN4945.jpg

delmece yaylasına gidişde fıstıklı köyünün çıkışından giriş yaptık. hemen sonrasında müthiş bir manzara

DSCN4946.jpg

bu yol üzerinde manzara ve dağ çileğine dadanmak için küçük bir durakladık bi de ne görelim yıllardır bildiğimiz dağ çileği nevin hoca çıkmasın mı. hocam, güzel bir poz.

DSCN4948.jpg

gene güzel bir manzara

DSCN4949.jpg

DSCN4954.jpg

onno tunç'un anısına yapılmış anıt

DSCN4956.jpg

delmece yaylasındayız.süha ve haldun mangal için odun topluyodu. şaka şaka üzerinde yemek yemek içn almışlar :p

DSCN4957.jpg

mangal yakma telaşı murat ve engin

DSCN4959.jpg

üşüdüm biraz

DSCN4963.jpg

murat, süha ve eşi

DSCN4966.jpg

delmeceden bir manzara

DSCN4968.jpg

DSCN4969.jpg

bu resmi çekmemdeki amaç bunu bütün bursa MT ye gönderiyorum..sevgilerle..

DSCN4970.jpg

enginim bu ne kadarda talepkar bir resim ya huu.:)

DSCN4972.jpg

ben

DSCN4974.jpg

görende müslümden hasret rüzgarlarını söylüyoruz sanacak.müslüm babaya hörmetler..

DSCN4979.jpg

etler pişiyoo açlık bitiyooo...:)

DSCN4982.jpg

ALLAH'ım...sonunda karnımız doyduu.keselere bereket...

DSCN4984.jpg

bandana yakışıyor canım...:) (nede mütevaziyim)

DSCN4986.jpg

sanatçımız cansu ve sanatçı dostu nevin öğretmenimiz

DSCN4989.jpg

bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar halay çeksin bursa mt

DSCN4991.jpg

DSCN4993.jpg

DSCN4996.jpg

gitarım ve ben

DSCN4997.jpg

ALLAH olmayana da nasip etsin İNŞALLAH

DSCN4998.jpg

bende istiyom bunlardan bi tane. satıp kendime chopper alıcam...:)

DSCN5000.jpg

enginim mest eder motorun iyisi..

DSCN5003.jpg

DSCN5004.jpg

MAŞALLAH diyorum nevin öğretmenim

DSCN5005.jpg

çifte şelaleye giderken büyük derin göl (selin kaskını çıkar artıkın)

DSCN5017.jpg

sado ve faruk gemlik evim cafe de

DSCN5019.jpg

zakokum ne de yakışıklı bir poz ya huu MAŞALLAH diyorum.

DSCN5022.jpg

gelenek oldu...

DSCN5029.jpg

bursa mt, gemlik de misafir olunca (es) takısı alarak bursa m(es)t oldu...:)

DSCN5031.jpg

ünlü gitar virtüözü engin'den mozartın 5inci senfonisi

DSCN5032.jpg

yine enginden o unutulmaz melodi daha dün annemizin kollarında yaşarken çiçekli bahçemizin yollarında koşarken

DSCN5038.jpg

bursa m(es)t M@M! ve murat

DSCN5039.jpg

enginim bu şarkı sen ve tüm sevenlerin için...

DSCN5043.jpg

bursa m(es)t
den süha ve eşi

DSCN5044.jpg

bursa m(es)t
den faruk ve nevin öğretmenimiz

DSCN5047.jpg

bu nasıl bir gülme şeklidir böyle orhan. ya huu neye güldün bölee..

HPIM1348.jpg

karacaali narlı arasında balkon ızgaradayız.

çok güzel olmuş abi ya kaçırdıgıma uzuldum resimleride gorunce şimdi gitarını ve sesini dinlemek için gelcem sırf gemliğe :p :)

arkadaşlar hızınıza yetişilmiyor maaşallah:)
en kısa zamanda en fazla gezi yapma rekoru kıracaksınız...Tekerlerinize sağlık devamı gelir inşallah nice gezilere:rendeer:

amının etler harıka gozuktu gozume...dogada muhtesemmıs yanlız...allah keyfınızı bozmasın arkadaslar

yazılar fazla uzun olmadığı için ve resimler orjinal olduğu için zevkle okudum. Tebrikler:thumleft:::biggrinn::biggrinn::haapppy:::haapppy:

Cansu kardeşim resimler için eline emeğine,dün akşam içinde gitarına sağlık;ne güzel yine senin kulağa hoş gelen gitarının sesine düne gittim sanki. .Hoş bir gezi kaçıranlar için yeniden yapalım Haydi Bursa M(es)t.:cherry:

Şimdi arkadaşlar ben bu enstantene üzere iki yorum yapmak istiyorum :D

Şekil 1a bu adam ne yapıyor ???

Orhanım Reizim kolay gele kardişşşşş :bounce: Yanlız bu işe yeni bir boyut kattığın için ayrıca teşekkürler; bizler hep işaret parmağımızı kullanırdık, BAŞ parmak helal olsun...Bizden kaçmaz :cat:

Enginim Dümenim hayır olsun, iki geziye getirdik, Cansu ile neler oluyor bu ne samimiyet ??? Bizde seni sitemizin kadrolu müezzini ilan etmiş idik, tüh beeee

arkadaşlar tebrik ediyorum. :rendeer: içim gitti virajları görünce :) ne güzel manzaralar varmış iznik-orhangazi yalanmış. :)

arkadaşlar süper bir gezi olmuş. zaten daha farklı düşünemezdim. inşallah havalar düzelince aynısını ya da benzerini tekrar yaparız. BURSA MT yine yakmış kavurmuş maşallah :)

İçmişim hovardayım
24 ayardayım,
Her pazar yollardayım ,
hayda rinana haydaaaa..........

Son düzenleme:
tam sorcaktım bursalılar pazar naptınız diye başlığı yeni gördüm :) hepinize kazasız sürüşler Bursa Grubu :cherry:

abi güzel odluda engin abinin dediği gibi bu fotocular pek bi tehlikeli ben orda elimi savuruyorum art niyetli yorumcularda birleşince
bu işte

Şimdi arkadaşlar ben bu enstantene üzere iki yorum yapmak istiyorum :D

Şekil 1a bu adam ne yapıyor ???

Orhanım Reizim kolay gele kardişşşşş :bounce: Yanlız bu işe yeni bir boyut kattığın için ayrıca teşekkürler; bizler hep işaret parmağımızı kullanırdık, BAŞ parmak helal olsun...Bizden kaçmaz :cat:

Enginim Dümenim hayır olsun, iki geziye getirdik, Cansu ile neler oluyor bu ne samimiyet ??? Bizde seni sitemizin kadrolu müezzini ilan etmiş idik, tüh beeee

çekemeyenler çatlasın çakabey ciim.bu arada hatırlatırım,gezinin konser alanı evim cafede, enginimin istek yaptığı parçayıı (şebo - yağmurlar) kimin için istemiş olabilir acep.düşündürücü... öpüyorum canım benim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Resim paylaşımınız için teşekkürler

Sağolasın Cansu yine yırttık konu açmaktan,keşke haber verseydin,uğraşlara başlamıştım ama neresinden dönülse kardır tabii...

Uyan ey topik!Hayatımın en güzel rekor gezisiydi (Bilecik gezisinden bile güzeldi) Delmece yolu manzarasını ben internette bile görmedim...,

Baştan sona mükemmeldi,önceki gezilerde daha çok yol yapıyorduk oysaki şimdiki gezide,müthiş manzara,dağ,deniz,mangal,piknik,gitar,şarkılar,çek ilen halaylar,voleybol topuyla uçarak ve düşerek yapılan komik vuruşlar,espri,kahkaha,ihtiras,aşk(motorlarla alakalı) herşey vardı,ya nebileyim pembe dizi gibi bir geziydi...

Gelen geçen 1000 cc lik motorlular bile aramıza katılmadan edemediler...Bunlar mayyakmı bu kriz ortamında bu kadar eğleniyo bi bakalım diyen yanımıza uçtu...

Ya hele o Cansu'yu dinleyince şok oldum,bu kadar profosyonelini beklemiyordum doğrusu...Hani orda bir grup kız olsa kesin "Cansu benimle evlen" diye yakasını paçasını yırtardı...Kendimizden geçtik..Arkadaşlar kesin bunun tekrarı çekilmeli...

Ben bu gezi için emeği geçen Haldun-Selin,Cansu,Orhan Süha ve eşine sonsuz teşekkürler diyorum.

tam sorcaktım bursalılar pazar naptınız diye başlığı yeni gördüm :) hepinize kazasız sürüşler Bursa Grubu :cherry:

arkadaşlar hızınıza yetişilmiyor maaşallah:)
en kısa zamanda en fazla gezi yapma rekoru kıracaksınız...Tekerlerinize sağlık devamı gelir inşallah nice gezilere:rendeer:

Teşekkürler darısı diğer il gruplarına
(Nazar değmesin Bursa-MT):cat:

Çakabeğ, Cansu, Orhan reiz kardeşlerim benim :) yol yapasım geldi sizinle. Bu hafta yağ stoğu yapayım bari :) Memet abi ile Ufuk sonradan mı katıldı size??

Sağlıcakla.

Son düzenleme:
Kardeşim Eline Sağlık Cok Güzel Kurgu Yapmışsın Ama O Güzel Sesinide Video Falan Koysaydın Faruk Abi Sen Yaparsın Bi şeyler.cansuyu ünlü Yapalım Tanıdık Bi Sanatcı Arkadaşımız Olsun Bari(ne Kadar Hayinim Cansu ünlü Olsunki Bende Menajeri Olacam 50 Ytl:)

Katılamayan Gelemeyen üşenen Arkadaşlar Için Gezinin Tekrarı çok Yakın Zamanda:p Nanik Nanik (aslında Cok Güzel Bi Foto Vardı Ama Ayıp Olur Diye Koymadım Mami Sen Anladın Gecen Mailde Ki Nenenin Fotoyu)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar