BURSA MOTO CLUB

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tamam barış abi
ben diyorum selçuk başkan sensin kanka hayırlı uğurlu olsun hepimize varsa üstüne bişey dicek selçuktan alın msn mi bana diyin burdan olmaz

evet olay kapandı yeni olaylar çıkıcak bekleyin mart başı toplanıyorus sdonra sezon açılışımız OLAY gibi olcak

BİZİ İZLEMEYE DEVAM EDİN

benden hep destek tam destek her zaman her koşulda(bide şu hussarı değiştirsem)sertaç!

selam millet wallah daha yeni gördüm bu topii maalesef bursada diilim işim geregi 1.5 senedir konyadayım ortam mükemmel olmuş orda olup aranıza katılmayı çok isterdim uzakta olsamda en azından forumda benide aranıza kabul ederseniz mesuut vede bahtiyar olacam :mrgreen: bu arada yaş 25 iş asansör tekniyeni (amelede diyebiliriz)

tabiki aramıza hoşgeldin arkadaşım

sertaç sana gelince şansına Zıcam motoru alıyordun jinlun satıldı sana kiwi alıyoz hayırlısı ile

kemal saçma bi konu yüzünden yazmış arkadaşlar o sebepten bu mesajı dikkate almıyoruz

şunu unutmuş isteyenin istediği yere yazma özgürlüğüne sahip olduğunu

yaw merak ettimde burdaki arkadaşların çoğu mahveldeki motürcülerden mi:silent:

şimdilik bu adresten girin arkadaşlar
çünkü 1 asp host yamuk yaptı
çok üzgünüm fotolar için azcık uğraştıracağım
http://www.blogcu.com/suspectbiker/

sertaç MOTORUNA kavuştu arkadaşlar bu da bursadan müjde olsun

KEWAY SUPERLİGHT 150 si var artık o bir scooter ci değil o bir chopper cı dır duyrulur :d

mutlu ve zevkli sürüşler

bursa gemlik doğumluyum fakat şu an istanbuldayım inşallah görüşürüz

motoru alalı 5 gün oldu biraz acemilik var ama öğrendim sayılır ehliyette mayısta cebimde o zaman rahatlıkla yollara çıkarım

selamlarrrr efsane geri döndüüüüü sevgili başkanım selçuk ile iyi bi işe başlıyoruz allah kısmet ederse o n 500 une bende cbr 600 umekavusuyoruz saygılarrrrr

selametle....

slm dostlar... yakın zamanda motor sahibi oldum,gecen yıl da bursa ya geldim.. herseyde yeniyiz yani.. (okumaya geldik sözde ama daha cok sürünüyoruz:silent: )
tanışmaktan,gezmekten yanayım.. nasıl yapcaz bu isi?? hem üye falan olmak istiyorum.. bu finaller kafa bırakmadı adamda:pr: ,yardımca olursanız pekte mutlu olurum cokta mutlu olrum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar