Bursa' lodos yüzünden bir arkadaşımızı kaybettik!

Ali Saros isimli arkadaşımız lodosun motorunu savurması sonucu başını asfalta vurarak hayatını kaybetmiştir.Maalesefki kask takmıyordu.
0956496752265.jpg

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Mekanin cennet olsun sevgili Cüneyt.
Okul arkadasimizdi.
Ayni zamanda bando takimimizin majörüydü.
Yanlis hatirlamiyorsam bankaciydi.
Belki 20 senedir görmedim.
Sabah haberini alinca çok üzüldüm.
Yakinlarina bas sagligi ve sabir diliyorum.

Allah rahmet eylesin.

Kaza saat 03:30'da olmuş. İnsanların o saatlerde motor üzerinde ne işlerinin olduğunu çok merak ediyorum ? Bu kullandığımız araç otomobil değil, uykulu vaziyette güvenli sürüş yapmak da mümkün değil. Ben kazanın tek sebebin lodos olduğuna inanmıyorum, mutlaka yorgunluk ve uykusuzluk da etken olmuştur. Kask olayına hiç girmiyorum zaten. Hiç kimsenin emniyet kemeri takmadığı, insanların trafikteki risk algısının sıfır olduğu bir şehirde gayet normal geliyor.

Allah rahmet eylesin ama sunu da diyemeden gecemicem arkadas kask takmayarak zaten kendi sonunu hazirlamis surekli arabada kemer takan biri kemeri bi kere kullanmadiginda nasil kendini boslukta hissediyorsa motor icinde ayni sey gecerli bence bu kask takma aliskanligini kazanmamiz lazm sahsen ben trafikte arabamla giderken bi motorcu gordugumde eger donanimi herseyi tam ise rahat yol alabilmesi icin elimden geleni yapiyorum yol veriyorum rahat gecmesini sagliyorum vs ama benden yol isteyen motorcunun bu donanim anlayisina sahip olmadigini gorursem sahsen bende trafik de o yokmus gibi hareket ediyorum cunku baska turlu insanlar bu donanimlarin ne kadar faydali oldugunun farkina varamiyor tekrardan Allah rahmet eylesin

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Her ne kadar belki 20 senedir görüşmesek de
Rahmetli Cüneyt ile arkadaş çevremiz ortak. Sabahtan beri birbirimize baş sağlığı dileyip duruyoruz.
Haliyle kask olayını merak edip sordum.
Yakın arkadaşları bir tuhaflık olduğunu, Cüneyt'in güvenlikten taviz vermeyen bir sürücü olduğunu söylüyor.
Sanki acele ile çıkmış ya da mecburiyet hasıl olmuş gibi bir durum var.
Yakınları ile irtibat halindeyim. Yakında işin iç yüzünü öğrenir sizlerle paylaşırım.

Hocam keske olayin ic yuzunu ogrenmek bu arkadasi geri getirse ama artik cok gec malesef hocam Allah ailesine sabir versin tabi dediginiz gibi isin icinde farkli biseyde olabilir belki ama bu arkadasi geri getirmiyor malesef

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah (c.c.) rahmet eylesin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar