BURSA KESTEL ŞELALELERİ

selamın aleyküm abilerim kardeşlerim :)

kestel şelalelerine gittim bir kaç fotoğraf çektim bunları sizlerle paylaşmak isterim

şelale yolu virajlıydı fakat yol daki asfalt berbat sürekli küçük çukurlar vardı bide yol çöküktü
sıkıntı büyük kestel belediyesi hemen bu işe bi el atmalı ama nerde :pale:

bursa çimento fabrikasının karşısı
wMQnM7.jpg

durup virajları çekmek isterdim

kestel şelalesi
xBnpjG.jpg

Kr4l7B.jpg

wMQnr6.jpg

xG78ly.jpg

eNXv7N.jpg

e7J05m.jpg

KdrymZ.jpg

K6BAdN.jpg

KD1Np1.jpg

KPdL9v.jpg

beğenirseniz ne mutlu bana :)
tekeriniz düz bassın

saitabat şelale bundan 5 yıl öncesine kadar güldür güldür akardı,yanındaki restorantta yemek yerken konuştuğumuzu duyamazdık suyun sesinden,kuraklık bir yandan tarlalar bir yandan şelalenin suyunu bitirdiler,:salut:fotoğraflardaki içler acısı hali kaldı geriye,eskiden olsa ikinci resimdeki dayının orda yürüme ihtimali yoktu bu mevsimde.

saitabat şelale bundan 5 yıl öncesine kadar güldür güldür akardı,yanındaki restorantta yemek yerken konuştuğumuzu duyamazdık suyun sesinden,kuraklık bir yandan tarlalar bir yandan şelalenin suyunu bitirdiler,:salut:fotoğraflardaki içler acısı hali kaldı geriye,eskiden olsa ikinci resimdeki dayının orda yürüme ihtimali yoktu bu mevsimde.

çok haklısınız suyun geldiği yer bi kaya altından geliyor çok az akıyor kuraklık bitirdi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:33 ----------

paylasim icin tesekürler:cat:

gezdikçe paylaşmaya devam :)

Selale ye bak be cok guzel şelale wonderful super yada poliorea

Aga ne şelalesi ben goremiyorum ......herkes yazmis cok guzel diye be ne guzel ?

Insan dusunur bu rasi kurumus malum dogayi katletmekte bizim milletin ustuneyok .... allah allah çis gibi akiyo....iste

Selale ye bak be cok guzel şelale wonderful super yada poliorea

Aga ne şelalesi ben goremiyorum ......herkes yazmis cok guzel diye be ne guzel ?

Insan dusunur bu rasi kurumus malum dogayi katletmekte bizim milletin ustuneyok .... allah allah çis gibi akiyo....iste

şelale vardiye gittik ortada şelale yok :silent:

Ya argadaş Bursa ne kadar güzel bir memleket...hayatım boyunca unutamayacağım bir an var sizlerle paylaşayım...otobüsle motor almaya gittim...terminalde indim...dalgın dalgın yürüyorum...kafayı kaldırdım Uludağı gördüm tepeleri sisliydi...acayip bi manzaraydı..kendimi çok tuhaf hissettim...hiç Uludağdan bu kadar etkilenmemiştim...çok acayip bir manzaraydı...hani filmlerden bir sahne gibiydi...Bursa yoktu benim için..sadece Uludağ ve ben vardık sanki..nasıl bir soyutlanmışım nası bir dalmışsam artık bir an zamanın dışına çıktım...böyle şeyler Samanyolu Tv de dizilerde olur sanmayın valla başka bir boyuta geçtim diyorum size...70 yaşında bile o anı hatırlarım galiba...güzel memleket yav...siz birde Gemlikden sahile Kurşunlu tarafından girin Trilyeye kadar motorla gezin...asıl Bursa oralar benim için...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar