Usta bu ve bunun gibi şeyleri buraya yazarak hiçbirşey kazanamayız bunu belirtmek istiyorum öncelikle. Peki ne yapabiliriz? Öncelikle Honda Global'e uluslararası olan hani şu japonya direk, ben mesaj atar şikayetimi belirtir inzivaya çekilirdim sonuç %100 faydama olurdu bunu denedim bir başka firmada adamlar el pençe divan. Biraz zaman alır ama kesin çözüm. Bunun dışında Honda Türkiye'ye şikayet edilebilir. Bimere, tketici haklarına, esnaf ve sanatkarlar odasına ve bilimum baglı oldugu kurum ve kuruluş neresi varsa şikayet edilebilir. Böylelikle bu firma saçmalıklarından kurtulmus olur ve hatalarını yapmazlar. Bir sorun yaşayan arkadas varsa mesela bajaj yamaha suzuki kawasaki hero vs gibi direk ana firmaya şikayetlerini belirtsinler ilgileniyorlar. Yabancı firmaların Türkiye distiribütörleri genel itibariyle malesef ilgisiz. Ha bu kadar konustun peki kardeşim sen hangi markanın direk kendisiyle iletişimde bulunup şikayette bulundun diye merak edenler olursa da Renault.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
honda servislerinde motorun başında bekletmiyorlar. doğrudur. profesyonellik budur.
ikincisi, adamların başı dolu zaten, sizin gibi gereksiz yere meşgul edenler ile ilgilenmemeleri normaldir.
honda servislerini sanayideki mahmut usta'dan ayıran fark budur: profesyonel olmak.
Her serviste iş güvenliği açısından bekletilmemesi gereklidir. Orada adam taşlama yapıyor gözüne çapak gelse o sorumlu. Yere yağ damlıyor o adam iş ayakkabısı giyiyor kaymıyor ama senin ayakkabın kayar, kayıp düşsen sen sorumlusun veya yerdeki su birikintisine elektrik kablosu değse çarpılsa vatandas yine servis sorumlu. bu yuzden ki alınmamalı