bursa enduro festivali 2011

Yüzlerce motosiklet kullanıcısının buluştuğu,kamp yaptığı ve eğlendiği bir festival.

Çok resmi oldu yav. :p

Konserler, yarışmalar, kaynaşmalar :) yiyecekler ve bol bira..Koray'cım daha ne olsun? :mrgreen:

zaten ben bursadan ayrilip dunyanin obur ucuna yerlestim diye. bana inadina yapiyollar bu festivalleri.

kardes senın orda da yapalım bır festıval ayıpsın :)

yok mu oralarda garıbım ne gezıyon gel turkıyeye :)

buyrun 2011 afişi, GPS koordinatlarıda üzerinde

2afly1e.jpg

her yıl çanakkaleye giderdim bu yıl tercihim olacak olan festival mustafa kemalpaşa üzerinden güzel dağ yolları katederek gideceğim inşallah bir terslik olmaz inşallah:)

arkadaşlar ben askerden yeni döndüm ybr 125 esd aldım bursa endurunun bu tür organizasyonlarına katılabilmek için davet falan mı gerekiyo yoksa böyle sitelerde gördüğümüz her yere katılabiliyormuyuz

arkadaşlar ben askerden yeni döndüm ybr 125 esd aldım bursa endurunun bu tür organizasyonlarına katılabilmek için davet falan mı gerekiyo yoksa böyle sitelerde gördüğümüz her yere katılabiliyormuyuz

bursa enduro festivaline ben geçen yıl katılmıştım ve de iyi olmuştu.giriş ücretsiz.arkadaşınızı iyi seçin yeter.ver gazı görecek yaylasına(büyük orhandan sonra yeri onu da belirteyim).
saygılar...

beldeki fıtık başlangıcı lazer tedavisi ile geçerse bende oradayım :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Festival alanına baktım da, enduro festivali olması normal anca enduroyla gidilir oraya :mrgreen: Birazcık şehir dışında :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar