bursa dan selamlar

Arkadaşlar selamlar. Henüz ne motosikletim ne de ehliyetim var. Fakat ehliyet almak için başvurdum. Yıllardan beri içimde bir istek vardı fakat kısmet bu yılmış :)

Bursa da yım ve sürüş eğitimi almak istiyorum. İnternette baktığım bütün eğitim merkezleri İstanbul da. Ehliyeti alacağım şirkette sadece birkaç saat eğitim verebiliriz dedi (A2 ehliyeti veren yerler malum :pr: ).

Başlangıç olarak Honda cbr 125 hakkında çok olumlu yazılar okudum.

Özellikle Bursa da özel veya kurs eğitimi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Volkan

Bende Bursadayım ve CBR125'im var. Eğer eğitim almak istiyorsan malesef Bursada pratik eğitim veren yer bende bulamadım. Teorik eğitimi geçen ay omm riders mahfelin karşısındaki kütüphanede ücretsiz teorik eğitim vermişti. Ama bunu yıldan yıla büyükşehir belediyesinin katkılarıyla yapıyor. Tahminimce 2 3 ay sonra ücretsiz birde pratik eğitim verecekler. Onun dışında profesyonel eğitim veren bir kurum yok. Aramıza hoş geldin. :rendeer:

hoş geldin arkadaşım benimde ne motorum var ne ehliyetim :D bende bursadan ehliyete yazılıcam motor olarakta apache tvs, cbf 150 , ybr 125 , üçünün arasında birini seçip alıcam şuan en mantıklısı apache olarak görünüyor tekrar hoş geldin

..hoş geldin aramıza inşalah en kısa zamanda ehliyet ve motorunu alırsın saygılar:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: aramıza hoş geldin :cat:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

arkadaşlar,

mailleriniz için teşekkürler. Bu forumda olmaktan gerçekten mutluyum.

hosgeldin ve gelmekle cokda iyi ettin hehe.
benimde e motorum nede ehliyetim var bakalım ilerde olucak insallah

07npphighwaycopyqd8.jpg

aramıza hoşgeldin ...............

Arkadaşlar selamlar. Henüz ne motosikletim ne de ehliyetim var. Fakat ehliyet almak için başvurdum. Yıllardan beri içimde bir istek vardı fakat kısmet bu yılmış :)

Bursa da yım ve sürüş eğitimi almak istiyorum. İnternette baktığım bütün eğitim merkezleri İstanbul da. Ehliyeti alacağım şirkette sadece birkaç saat eğitim verebiliriz dedi (A2 ehliyeti veren yerler malum :pr: ).

Başlangıç olarak Honda cbr 125 hakkında çok olumlu yazılar okudum.

Özellikle Bursa da özel veya kurs eğitimi ile ilgili yardımlarınızı bekliyorum.

Saygılarımla

Volkan

mrh bende hafta arası gemlik te hafta sonları istanbuldayım. sitemizin düzenlediği eğitim

http://www.motosiklet.net/forum/duy...i-s-r-e-itimi-kemal-berker-nderli-inde-2.html

ile ilgili olarak istanbuldaki
http://www.auto-drom.com/motosiklet.htm

pistinde verdiği eğitime katılabilirsin BURSAYA 1,5-2 saat mesafede bence fazlasıyla değer

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar