Bursa 250MCT Aranıyor

Merhaba arkadaşlar, Bursa'da yaşıyorum 19 yaşındayım biraz birikmiş param var 500 lira kadar üzerini kredi kartı veya senetle tamamlayabileceğim bir 250mct bakıyorum. en fazla 2007 model olursa sevinirim. Yada bir şekilde çok yüksek bir tutar olmaz ise bir kısmı peşin üstü taksitle almak istiyorum satan kişiler var mı acaba ? Sonraki aylarda 250 250 şeklinde ödeyebilirim. Öğrenciyim ve aylık stajyer olarak maaşım mevcuttur.

Teşekkürler.

Son düzenleme:
Mct 250

merhaba arkadaşlar, bursa'da yaşıyorum 19 yaşındayım biraz birikmiş param var 500 lira kadar üzerini kredi kartı veya senetle tamamlayabileceğim bir 250mct bakıyorum. En fazla 2007 model olursa sevinirim. Yada bir şekilde çok yüksek bir tutar olmaz ise bir kısmı peşin üstü taksitle almak istiyorum satan kişiler var mı acaba ? Sonraki aylarda 250 250 şeklinde ödeyebilirim. öğrenciyim ve aylık stajyer olarak maaşım mevcuttur.

Teşekkürler.

daha bir hafta oldu alalı
2500lira ya veririm ilgilenirsen resimlerini yollarım. Ilk bakıma girmedi. Ilk bakım 500 km. 05423126103.

Son düzenleme:
resimlerini gönderirsen sevinirim arkadaşım, fakat söylediğim şekilde verebilecekmisin ? Bu konuda dediğim gibi öğrenciyim ve staj gelirim var, aksatmam da.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar