burnum boktan kurtulmaz oldu bu sefer de yolda kaldım

doğru söyleyin hanginiz bana beddua okudu :D arkadaş vukaatsız haftam olmaz oldu yaaa :D ama buna da şükür elbette ki.

Olan şey şu, bazı kimselerin resim/foto/gezi/yımağh/eğlence paylaşımları mıhh gözlülerin negatifliklerini çekiyor, banada oluyor idi, radikal karar alarak kat'aa resim foto video atmaz oldum, evden ayrılmadan felak/nas/kursi combo ancak günü kurtarmakta.

Özet; dikkatleri üzerine çekme, bilhassa net aleminde, artık negatif iyon toplayıcısımı dersiniz, arora mıknatısımı, çakramı, nazarmı sen seç, motoru elden çıkarmaya bak, sadaka fitre boy abdestsiz dolanma.

Başının üstünden 2 kilo kuzu pirzolayı çevir ve bana ver hiçbirşey olmaz birdaha 😄

heee bak bu işe yarardı normalde de ara ara bu tekniği kullanıyorum ama orda aklıma gelmedi peki vitesi nasıl düşerecez ki o biraz sıkıntı

motor frenine bırakıp vitese hafif baskı yapacan, tık diye atıyo kendi. gerçi Barkın anlatıyo onu da bu video muydu başka mıydı bilemedim.

Motosikleti
BWS 100
Dusururken soyle yaparsib. Birkairsin gazi kompresyone girer motor. Hafifce vites pedalina baski uygularsin; o anda gazi hafifce acmaya kalkarsan dusurebilirsin vitesi.
Tam anlatamadim galiba da idare et. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar