Burgman vs V-strom

bence konfor için rahatlık için burkman 650 derim,ama dag dere tepe gideceksen v strom derim ki motor kendini dagda bayırda ben burdayım diyo.
özer kardeş dedigin gibi ama bende de 151 rs var 14 ayda 15900 km yol yapmışlıgım var ilk motorum bu ... kendinize iyi bakın alan arkadaşda,test sürüşü yaptıktan sonra karar versin ki ne alacagına test sürüşünden sonra en dogru karaı verecegine herkez emin.:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arada böyle bir iddia ortaya atıldığı ve defalarca tartışıldığı elde bilimsel gerçekler olduğu için üzerine gelen diğer tartışmalar polemik oluyor, ha eğer tezini daha iyi savunabilseydin ortaya gerçekçi veriler koyabilseydin o zaman ayrı, o gerçek bir tartışma olurdu.

al sana "bilimsel" bir gercek - üreticinin kendi ayirimi:

motorsiklet:
3dobra

scooter (görebildigin gibi "motorcycle" sinfinda degil):
2q2agw

arkadaşlar allah aşkına şu kavgayı keselim ya eğer soruya cevap vercek varsa benim soruma versinler yoksa topic abuk subuk başka bi yöne gitti hiç gerek yokken...

al sana "bilimsel" bir gercek - üreticinin kendi ayirimi:

Dediğim gibi üreticinin ne amaçla ayırdığını siteye bakıp söyleyemeyiz, eğer yukardakileri bilimsel gerçek kabul ediyorsak aşşağıdaki bilimsel gerçeklere ne diyeceğiz. adam race i offroadı scooter ı hatta bir scooter modeli olan scarabeo yu (umarım bu sefer doğru yazmışımdır) ayrı başlık altında vermiş, belki cub demeliyiz onada bilemiyorum artık.
Ne diyelim senin dediğin doğru olsun, scooter bir motosiklet değildir.:cat:

Başlığı açan arkadaşdan çok özür diliyorum e başlığını daha fazla kirletmeyeğimi belirtiyorum, umarım seçimi ne olursa olsun hayırlı olur:cat:

önemli olan scooterlerin her birinde kendine ait bir kategoride olmasi. bu üreticilerin %95'i icin böyle...

aprilia scarabeo'yu kendi basina marka olarak pazarlamaya ugrasmasi bunu degistirmez. nede olsa piaggio ayni sekilde vespa'yi da kendi basina marka olarak pazarliyor. zaten scarabeo'ya bastiginda yeni sayfa aciliyor, aynen vespa icin oldugu gibi...

"scooter eninde sonunda cocuklarin oynamasi icin üretilen bir zimbirti."
bu cümleyi görmemiştim. şimdi tam incelerken gördüm. Bence buna karşı yazılacak birşey yok önceki mesajımı da editleyerek siliyorum.
konu sahibine de umarım yeni motoru hayırlı olur diyorum.

arkadaş burgman 650'nin scooter olmamasını hayat memat meselesi yaptı :mrgreen:

Valla zor karar ama vitesliye geçmenin zamanı bugün gelmezse yarın mutlaka gelicektir,genede tercih senin ama ben burgman 650 alırdım heralde

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlam veremiyorum.Herkes kendinin ne oldugunu dusunuyorsa odur.

Ama en önemli soruyu kimse sormuyor.Arkadaşaımızın vitesli motor tecrübesi varmı ?
boyuna kilosuna (oturus ve rahat kullanım acısından)?
Her iki motoruda test edebilmiş mi?
KArşılaştırmaya gelince
her ikiside kendini kanıtlamış MOTOSİKLETLERDİR
BU nedenle tartışmaya gerek yok
ve yine bu nedenle karar senin ve nerede nasıl kulanmak isteğinle alakalı olarak sen sececeksin.
Motosiklet bir yaşam tarzı ve sen bu yaşam tarzında kendine uyguın olanı seç.
Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

sevgiler saygılar

arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz anlam veremiyorum.Herkes kendinin ne oldugunu dusunuyorsa odur.

Ama en önemli soruyu kimse sormuyor.Arkadaşaımızın vitesli motor tecrübesi varmı ?
boyuna kilosuna (oturus ve rahat kullanım acısından)?
Her iki motoruda test edebilmiş mi?
KArşılaştırmaya gelince
her ikiside kendini kanıtlamış MOTOSİKLETLERDİR
BU nedenle tartışmaya gerek yok
ve yine bu nedenle karar senin ve nerede nasıl kulanmak isteğinle alakalı olarak sen sececeksin.
Motosiklet bir yaşam tarzı ve sen bu yaşam tarzında kendine uyguın olanı seç.
Allah hepimize kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

sevgiler saygılar

vitesli motor tecrübem ne kadar bir scooter kullanıcı olsamda var kullanabilirim vitesli, boy kilo olayının sorun olacağını sanmıyorum çünkü her ikisi içinde çok elverişli olduğuna inanıyorum
motoru genel olarak söylemek gerekirse çoğunlukla şile yolunda kullancağım akşamalrıda dışarı çıkmak için bağdat caddesi,nişantaşı..vb.. tarzı yerlerde gezmek dolaşmak araba kullanmamak için kullanacağım yani gideceğim yerlerde pek taş, toprak, çamur, arazi koşulları çok olmayacak. he belki o zamanki koşullar el verirse belki bir bodrum veya antalya düşünebilirim. Bu bilgiler doğrultusunda sizce hangisi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
vitesli motor tecrübem ne kadar bir scooter kullanıcı olsamda var kullanabilirim vitesli, boy kilo olayının sorun olacağını sanmıyorum çünkü her ikisi içinde çok elverişli olduğuna inanıyorum
motoru genel olarak söylemek gerekirse çoğunlukla şile yolunda kullancağım akşamalrıda dışarı çıkmak için bağdat caddesi,nişantaşı..vb.. tarzı yerlerde gezmek dolaşmak araba kullanmamak için kullanacağım yani gideceğim yerlerde pek taş, toprak, çamur, arazi koşulları çok olmayacak. he belki o zamanki koşullar el verirse belki bir bodrum veya antalya düşünebilirim. Bu bilgiler doğrultusunda sizce hangisi?

Son bilgilendirmelerin ışığında kesinlikle BUrgman 650:cat: :cat: :cat:

yorum yapan herkese teşekkürler inşallah paar durumunu toparlarsam nisan ayında almayı hedefliyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
ZOKİ arkadaşlar çok güzel yorumlar yazmışlar...

Sende bir motor kullanıcısısın... enduro ve 650'lik bir maxiscooter'ın kullanım alanlarını biliyosun Tabiiki ?...
Uzun yolda olsun şehir içinde olsun otomatik vitesin rahatlığı bambaşka.. burgman650'de tiptronik 'te var zaten... elden kontrol ediyosun yanlış olmasın?

Benim burgman400'üm vardı, geçen sene 6.500'e aldım ve bu sene yaz başında 7.000 ytl'ye sattım. bindiiğim yanıma kar kaldı. 20 günde satabildim. 2007 senesinde Türkiyede en çok satılan '0 motorlar' arasında 4. sırada burgman400 vardı. uzun lafın kısası baktın olmuyo satarsın enduro alırsın.. gerçi sen 650'lik istiyosun ama ben sana 400'den bir örnek verdim...

burgmanın en büyük dezavantajı bence geniş olması, arabaların arasına girerken zorlanıyosun. Ayrıca şöyle bir yorum yapıyım, vitesli bir makinayla sollama yaparken daha çabuk uzayabilirsin.. yani önünde hızlı giden bir kamyonu bir el hareketiyle çabucak geçebilirsin ama burgman vitesliye nazaran biraz daha hantal kalabilir..

Diyosanki; ben efendi efendi kullanırım, rahatıma bakarım, sırtıma yaslanırım , belimi ağrıtmam, OZAMAN BURGMAN ALLL... hem bagajınıda koyarsın.. BURGMAN sele altına aynı anda 2 kask 1de mont alabiliyoo. radyo-mp3 te takılabiliyo torpidoya, bide ayaklarını uzatırsın DAHA NE İSTİYOSUN ???

İŞİN ŞAKASI ALLAH KAZA BELA VERMESİN UMARIM YARDIMCI OLMUŞUMDUR..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar