Burgman vs Twister 250

Herkese merhaba..
Yakında ehliyetime kavuşucam..sonrada ilk iş bir motor almak tabiki :p
Kafamda konu başlığında da gördüğünüz gibi bu motorlar var..
Yıllar önce arkadaşımın scooter'ını kullanırdım..kaç senedir bindiğim yok..ilk başlarda zorluk çekicem sanırım :pr:
Birde bu iki motorda çok ayrı sınıfta,farkıdasınızdır..Biri naked,biri büyük scooter :cherry: ben kullanımı rahat olucağını düşündüğüm,tahmin ettiğim için burgman 400'e biraz daha yakınım..ama diğer yandan da twister'da gerçekten motorsiklet kullanmayı öğrenip..sonra sınıf büyüte büyüte ilerlemekte güzel bir şey..
Ama şunuda eklemek istiyorum..şimdiden karar aldım..racing motor almıyacam!!
Sizce önce burgman alıp,iki tekere biraz alışıp,sonra twister veya onun gibi bir motora mı geçiyim yoksa direk twisterı alıp bu işin bütün inceliklerinimi öğreneyim..
Bu konuda tecrübesi olan,akıl verebilecek herkesten yardım bekliyorum...
Teşekkürler...

hiç motor kullanmadan önce ehliyet sonta twister aldım bi problem yaşamadım aylardır kendimi geliştirmek için uğraşıyorum bir iki ufak tehlike atlatsamda daha ne kaza yaptım ne motoru devirdim tabi bu motorun ufak olmasının avantajları. burgman 400 arkadaşımda var gayet iri bi motor kullanışı çok kolay ama gerçekten iri yani ilk motor için düşündürür..

Evet ilk motor olarak biraz büyük kalır Burgman. Bir çok kişininde yaptığı gibi sanırım Twister iyi bir seçim. Burgman'ı beğeniyorsanda önce daha ufak bir scooter denemelisin, alışmalısın. Ayrıca Twister'ın vitesli olması daha ileride kullanacağın vitesli büyük motorlar içinde iyi olur sanırım.

Anlıyorum..
Bugün burgman sahibi biri ile konuştum..
O bana öncelikle burgmanı almamı tavsiye etti..ben dedim hemen çok büyük..çok ağır gibi gözüküyor..hiç korkma,zorlanmadan kullanırsın dedi..Kısaca o ilk motorun scooter tarzı birşey al dedi..önce dengeyi..freni,gaza basmayı falan öğren:) sonra öbür twister vaya başka bir tarz motora rahatlıkla binersin dedi..
Burgman'a kafam biraz daha yatmaya başladı..ama hala çok büyük gibi geliyor bana ki öyle kocaman bir motor :p

hocam vitesliye niyetliysen bence bi titanla başla. sonra gerisi gelir...

benim gibi düşünmüş arkadaşın bende aprilia atlantic var burgmanın sınıfından maxi-scooter ilk motorum ve oldukça rahat bence. Sonuçta hedeflerine bakar ha onla başlamışın ha bunla çok bişey farkedeceğini sanmıyorum.

Şimdi kafam twister'a daha çok yatıyor..bakalım dediğin gibi bir ilk adım atıp..2 teker üzerinde gitmeye başlıyalımda:)

büyük scooter al uzun yola çok elverişli bagajı büyük ve çok rahat ama ben hız istiyorıum dersen viteli bişieyler al

ben 11 yasından berı motor kullanıyorum mobilet le basladım sonra terfi ettim yavas yavas hayabusa :mrgreen:

Bike_Boyz' Alıntı:
ben 11 yasından berı motor kullanıyorum mobilet le basladım sonra terfi ettim yavas yavas hayabusa :mrgreen:

hocam sen işi büyütmüşün..benim hayabusaya binmem için en az 10 sene lazım :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar