Tek başına ıssız bir yerde kamp kurmayı doğru bulmuyorum; dünyanın 1001 hali var; yaban hayvanları ... yaban domuzları, çoban köpekleri ... iti, köpeği...
Şehir merkezlerinde, ilçelerde bile artık hesaplı oteller var 50 TL civarı gecelik...
Ha, doğayla iç içe olma zevki ayrıdır... kabul ... o da sizin bileceğiniz kısım haliyle ...
Programınızı gezip dolaşıp, dönüp gelip şehir merkezinde, ilçe merkezinde geçirecek şekilde planlamanızı tavsiye ederim.
Gezilecek görülecek yerler konusunda ilgi alanınızı çok belirtmediğiniz için ne yönde tavsiye istersiniz tam bilemedik.
Suya girmek isterseniz: Eğirdir Gölü.
Manzara görmek isterseniz: Kovada Gölü.
Antik yerler görmek isterseniz: Sagalassos Antik Kenti ve yol üstünde pek çok turistik yer tabelalı eski yerleşim yerleri...
Müzeler: Burdur Müzesi. Isparta müzesi. Gökçay'a gidecek olursanız giriştedir, uğrayınız. Şehri tepeden gören cam kulemiz de var.
Yeme İçme: Isparta şehir merkezi: Tandır Kebabı, üzüm hoşafı eşliğinde, üstüne irmik helvası... Kadir, Hacıbenli veya Ferah'ta...
Alışveriş: İyaşpark AVM.
Gelmişken gece eğlencesi: Cafeler caddesi, Otogar itfaiye arkası lüks cafeler, Barida Otel'in Discorium'u ...
Motosiklet sürüş zevki açısından:
Anayollarda yüksek sürat için: Radara girmem derseniz, Antalya yolu zaten harika.
Ara yollara gireyim derseniz, Antalya'dan Isparta'ya, Burdur'a pek çok ara yol var.
Macera olsun derseniz: Antalya Serik Köprüçay Beşkonak üstünden Sütçüler ilçesinin Kesme köyüne çıkan yol var. Muhteşem! Kesme'den sonrası daha da güzel, Eğirdir'e inen yol...
Hafif off-road takılayım derseniz: Sagalassos'tan Isparta'ya doğrudan inen yol var. Yalnız çıkarken birine çıkıyorum diye, inince de indim diye haber veriniz. Tabii ki gündüz vakti geçiniz...
Bak canım çekti, dur bi daha bi turliim geliim bi ara buraları
Güvenli sürüşler, iyi eğlenceler.