Burdayım :)

Merhabalar..Ben Mehmet.. Bu siteyi 4-5 ay önce motor almak için kollarını sıvayan ve buradaki yorumlar sayesinde doğru motoru tercih eden arkadaşım sayesinde öğrendim.. Şimdilik artçıyım :D

hoşgeldin dostum.insallah hayalindeki motoru alırsın.

Merhabalar..Ben Mehmet.. Bu siteyi 4-5 ay önce motor almak için kollarını sıvayan ve buradaki yorumlar sayesinde doğru motoru tercih eden arkadaşım sayesinde öğrendim.. Şimdilik artçıyım :D

artçılıktan kanına girdiki burdasın.

hoşgeldin sende doğru motoru bulursun

aramıza hoşgeldin.. umarım sende arkadaşın gibi sana göre en doğru tercihi yaparak güzel bi motor alırsın...

KarlLogan hoşgeldin bulaşmışın artık seni kimse tutamaz motor almanda yakındır.bence şimdilik keyifli artçılıklar sana:):cat:

Moderatör
ho$geldin be$ gitme :) Umarim sende artciliktan kurtulur, diledigin motora en kisa zamanda kavusursun..

hoşgeldin aramıza.burada umduğundan fazlasını bulacağından eminim.en kısa zamanda bir motosiklet alma dileğiyle....şimdilik hoşçakal :cat:

hoşgeldin karlogan

artçı olarak da olsa motora binmişsin bikere. dahada kurtulamazsın motor sevdasından :queen: :queen:
umarım sende istediğin motora kavuşursun ....

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
karllogan.jpg

brother hoşgeldin:cat:::xrock::::xrock::::xrock::

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar