burdaki araba sürücüleri türkiyeden bin kat daha beter..

Motosikleti
Hero X Pulse 200

http://www.youtube.com/watch?v=psKYopSnzcI

adam kaç tane kaza atlattı, o nasıl yola atlamaktır arkadaş? videoyu izleyin hak vericeksiniz.. motoru kullanan kişi gözlemlediğim kadarıyla kurallara pek uymuyor ama bu trafiğede alışmış bilerek sonuna kadar gidiyor son anda duruyor:mrgreen: heyecan yaptırıyor bize burda:pl:

Aslında ben Türkiyeden daha beter olduklarını düşünmüyorum.
Adam yola yavaş atlıyor en azından :cherry:
Birde haksız olup, haklıymış gibi davranmıyor, videodaki hiçbir otomobil sürücüsü.
Bizim burda, haksız olan vatandaş, bir de seni takip edip daha beter sıkıştırıyor, yetmiyor küfür ediyor, yetmiyor inip kavga çıkarıyor.
Hepsini geçtim, haklı oldğun halde, arkanda ne polis, ne sigorta şirketi, ne de kanun var.:farao:

sanki bilerek böle sürerseniz böle şeyler yaşarsınız diye çekilmiş bir video gibi :)

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
sagdan gazlamaya devam ederse fazla yasamaz salak herıf bıde el yapıyor kavsakta yavaslamıyor hep hata

Motosikleti
BWS 100
haydut'un ta kendisi,
sağa sola el hareketi yapıp duruyor.
bi gün bunu göstermesinler.
743701640.gif

Ben şu ruslara hastayım abi ya. Heriflerin silah gösterme huyu yokmu :queen::queen:

russian-driving-gun-gif.gif

adam sağdan solluyor araçlara makas atıyor boş yolda slolom yapıyor dengesiz gaz açıyor sonrada orası turkiyeden beter he .yok kardeşim adam kazaya davetiye çıkartıyor

Atlatti dediginiz tum olasi kazalara kendi sebep oluyormus zaten. Otomobil suruculerinde bi problem gormedim. Hatta haksiz yere yaptigi o el kol hareketlerine karsilik gormemis.
Bu kafayla cok da yasamaz.

Yollar ne guzel masallah. Bir tane bile yama, çukur yok. Lata mi denir nedir o engellerden yok.

iş çıkışi e-5 çık bakalım . eve vardığında kendini yeniden doğmuş gibi hissedeceksin.

videodaki motorcuya kötü kullanıyor diyenleri yeminle yolda merak ediyorum, bence adam her motorcunun yaptığı gibi kullanıyor, ayrıca adamın önüne çıkan tüm araçlar adamın kullanımı ile alakasızlar, videoyu birdaha izleyin, altındaki motor adamın, araçların neresinden geçicek, durmuş trafikte sağdan soldan gidecek tabi, hızlıda gitmiyor zaten, ne diye motor kullanıyoruz sağdan soldan gitmeyeceksek, abartmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar