Buraya Motosiklet sığar mı?

Girer ama çıkartması zor olur. bi süre sonra bununla mı uğraşcam lan ben deyip kapının önüne bağlarsın.Tecrübeyle sabit:cherry:

En geniş yeri. Muhtemelen aynalara göre alınmış ölçüdür. Ama gövde, motor bölgesi ve grenajlarda bu ölçüden çok dar değildir. şahsen ben zorlamazdım illa o boşluğa parketmek için...

En geniş yeri. Muhtemelen aynalara göre alınmış ölçüdür. Ama gövde, motor bölgesi ve grenajlarda bu ölçüden çok dar değildir. şahsen ben zorlamazdım illa o boşluğa parketmek için...

iyi güzel diyorsunda dışarısı hırsız kaynıyor ilerdede alışveriş merkezi otoparkı var acaba gece koyulurmu oraya kapalı otopark

Motosikleti
Cbf 150
kapının ufak yeri aciliyosa eğer sığar. altta saplama demir var ordan anladim. motoru sokarken sen merdivende olursan bi şekilde sarkip sokarsin ama motor dik olucak. arka disk frenede güzel bi alarmli disk kilidi takarsan olur herhalde.

kapının ufak yeri aciliyosa eğer sığar. altta saplama demir var ordan anladim. motoru sokarken sen merdivende olursan bi şekilde sarkip sokarsin ama motor dik olucak. arka disk frenede güzel bi alarmli disk kilidi takarsan olur herhalde.

teşekkür ederim cevap için o küçük yer açılıyor 2 merdiven var altta o merdivene bi plaka yapıp oraya koymayı düşünüyorum sadece

Sığarda inmesi binmesi sıkıntı olur gibi.
2. alternatif olarak dışarı kamera taktırıp onu da eve bağlatsan motoru kapının önüne koysan diycemde sadece kameraya insan yine güvenemiyor.
Götürecek şerfsiz her türlü götürüyor

En fazla motoru nasıl götürdükleri hakkında bilgi sahibi olur.

evin dışında kamera var zaten merdivende de var ben disk kilidi abus kilit+ gps takıcam

Motosikleti
Cbf 150
aynen öyle yap hırsız kapıyı mi kirsin abusumu kirsin merdivendenmi çıkarsın? ben kapalı garaja cbf 150 koyuyorum öne alarmli disk kilidi takiyorum. ileride motor değişirse onada hazırlik oldu hem. motor gider ama aksesuar kalır dostum. paran varsa al gitsin.

o dümdüz yer açılıyor yani kapı tamamen açılıyor dümdüz girecek alet

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:52 ----------

Birde bruasını istememin sebebi merdivende kamera var tam oraya bakıyor

kapı tamamen acılsa bıle kapının kasa genıslıgı ve kapı acıldıktan sonra katlanma genıslıgıyle sıgmama ıhtımalı var guzelce olcerek dusunun bence

Kapının ufak kanadını da açmak kaydıyla, geri geri park edersen, sorun olmaz bence. Ancak gidonu da araya sokma. Gidon biraz merdiven trabzanının önünde kalsın. Çıkarken de rahat çıkarsın böylece.

O araya motosiklet sigar sigmaya da ayakligi acinca bir tarafi bir yerlere surtmeyecekmi? Yetiskin bir erkek ayakkabisinin en az 15 cm genisligi oldugunu dusunursek arada kalan 8 cm boslugu kullanarak nasil yerlestireceksiniz motosikletinizi?

Sığmaz arkadaşım o motor oraya , sağa sola çarpar çizersin daha çok üzülürsün al bitane abus kilit+alarmli disk kilidi al üzerine brandasini çek düzgün bir yere bağla derim yapacak bir şey yok.

motorun ebadındna ötürü "türk usulü" sığdırmak mümkün ama çıkarırken,inerken binerken problem olur.Kapı ile merdiven arası mesafe 2m uzak kalsa tercih edilebilirdi ama bu şekilde bence riskli.GÜnlük kullanım için değilde uzun süreli kullanmamalarda tercih edilebilir belki.

8cm ile kurtararak diyelimki koyacaksın oraya da.
Geri geri mi koyucan, geri geri mi çıkıcan ? Park ettikten sonra sen nasıl çıkıcan oradan ?

Oraya sığmazsa motosikleti almayacak mısın? Kusura bakma ama çok gereksiz bi konu ve aynı derecede gereksiz bi soru.. Burda cevap veren herkes senden daha az bilgiyle cevap veriyor (fark etmiş olman lazım zaten..)

Super Moderator
Bi tane kaldırma aparatı ile iş çözülür, duvarlara çift kat strafor işe yara, fakat çıkartmak sorun olur.

Sigdirdin diyelim. Bundan sonraki derdin apartman sakini cocuklarin motora binip isemesi, dugmeleriyle oynamasi, sticker yapistirmalari ve calmaya calismalari olur.

Ben eve gelmeden önce barajın kapısını açıp motoru garaja koyup sonra kapıyı kapatıp eve gececem diye üşene usene dusunuyorum sen o kadar zor işi her gün yapamazsın bence

Oraya sadece 2 tane bisiklet girer..
Zorlarsan motor da girer ama çıkarken hem motoru hem kendini rezil edersin..

Sigdirdin diyelim. Bundan sonraki derdin apartman sakini cocuklarin motora binip isemesi, dugmeleriyle oynamasi, sticker yapistirmalari ve calmaya calismalari olur.

apartrmanda 4 katlı 2 katı dolu çocuk yok ondan sıkıntı yok. tek sıkıntım ölçmek sığdırmak işte umarım sığar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar