burak r25 Türkçe istedi alsın

Motosikleti
cbf 150

evet yogun istek üzerine 4k çözünürük ve renk ayarları yapıldı ayrıca motosiklet agırlıklı oldu hatta bugün bile gidip çekim yaptım sizin için.

alın keyfine bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 3 tane motor var en çirniyle neden çekim yapıp duruyorum bende çözemedim

Motosikleti
BMW 1300 GS ADV
Çok beğendim. Belgesel tadında izlenecek bir video. Türkiye veya yurt dışındaki kanallara satılabilecek düzeyde.. İnan seninle anlaşma yapıp seri çekmeni isteyebilirler..

Motosikleti
Hero X-Pulse 200 4v
Video çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu videonun seslendirmesi de yapay zeka mı? Öyle ise ingilizcesinden daha gerçekçi, değilse çok iyi zaten.

Bu arada sitenin ismini gagalimotosiklet.net olarak mı değiştirsek?

Motosikleti
Triumph Trident 660
Mutlu ve onore oldum videoda on numara beş yıldız lezizo.

Motosikleti
cbf 150
Video çok güzel olmuş. Elinize sağlık. Bu videonun seslendirmesi de yapay zeka mı? Öyle ise ingilizcesinden daha gerçekçi, değilse çok iyi zaten.

Bu arada sitenin ismini gagalimotosiklet.net olarak mı değiştirsek?
Seslendirme benim ama epey ayarla oynadım ve yapay zekada bazı istenmeyen sesleri azalttım. yeni mikrofona tam alışamadım, çok fazla ayar var cidden basit tak çalıştır birşey yok piayasada.

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Mükemmel olmuş.
Tebrik ederim. 🙏

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

evet yogun istek üzerine 4k çözünürük ve renk ayarları yapıldı ayrıca motosiklet agırlıklı oldu hatta bugün bile gidip çekim yaptım sizin için.

alın keyfine bakın
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bu arada 3 tane motor var en çirniyle neden çekim yapıp duruyorum bende çözemedim

pyhshshags

olm kamyoncu bu fotodaki motorla videoda motor aynı değil.

utanma olm motorundan ssgfhfjf

ulan suzuki, ai senin dandik tasarımcılarınzdan daha iyi iş çıkarıyor valla kov hepsini.

Motosikleti
cbf 150
Ulan harbiden öyle yapay zeka istese v stromun aynısını koyaramaonun bile transistörleri el vermiyor o çirkinliği bizlere sunmayı.

Vallada villada bu suzukinin tasarımcıları dayaklık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar