Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
sonuna kadaer metahan abimin arkasındayım .. kimse o motora el bile degil göz bile süzemez .. oyar adamı abim oyar .
bir dakika! aynı kişiden mi bahsediyoruz, yani şu bizim dolmalık biber mete den mi, o mu oyacak? ::wackoo::
cesi! yanlış adamın gıçını kolluyorsun adamım, vatzap meen ::zencii::
:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben talibim poşetli cibife..:queen:

mete han abi selamlar ben bolu dan lazer abi bizim köyde adamın ahırından ineğiyle bi buzağısını çaldılar gece bide köpek filanda var dı . ses çıkmasın diye adam bide yola saman sermiş valla bu hırsızlara kilit olmaz abi ben bunu bilir bunu söylerim .

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben gece uyurken girmiş hırsız evimin içine hatta tam yatak odama kadar girmiş. Hemde daha üç dört gün öncesi. Sonuç kaybım 6500 YTL. Metehan inşallah başına gelmez derim ama büyük konuşma. Başına gelse böyle bir iş helal etmezsin emin ol

ben gece uyurken girmiş hırsız evimin içine hatta tam yatak odama kadar girmiş. Hemde daha üç dört gün öncesi. Sonuç kaybım 6500 YTL. Metehan inşallah başına gelmez derim ama büyük konuşma. Başına gelse böyle bir iş helal etmezsin emin ol

:cyclopsan:cyclopsan abi nasıl üzüldüm yaaaa Geçmiş olsun.. Bunlar tam bir şerefsiz, duymazsın bile sprey sıkıyorlar uyurken kalkamıosun yerinden. Çok üzüldüm.

bizim topak yine fişeklemiş...:p

mete han abi selamlar ben bolu dan lazer abi bizim köyde adamın ahırından ineğiyle bi buzağısını çaldılar gece bide köpek filanda var dı . ses çıkmasın diye adam bide yola saman sermiş valla bu hırsızlara kilit olmaz abi ben bunu bilir bunu söylerim .

haco sıkarım artık ya o ya ben...:pKurtlar vadisi şekli...:p

geçmiş olsun...

Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolun arkadaşlar ama olan oldu. Artık evdeyken bile kapıyı arkadan kilitliyorum. Meğer kiltlemiyince 5 sn de açılıyormuş kapı atm kartı ile :cyclopsan kendimde denedim gerçekten 5 sn de açıldı kapı hemde hiç ses yapmadan

sende işi biliyorsun tangırtıya uyanıp gelen hırsısızı kim vurduya götüreceksin galiba

sağolun arkadaşlar ama olan oldu. Artık evdeyken bile kapıyı arkadan kilitliyorum. Meğer kiltlemiyince 5 sn de açılıyormuş kapı atm kartı ile :cyclopsan kendimde denedim gerçekten 5 sn de açıldı kapı hemde hiç ses yapmadan

Haydaaaaaa. :mrgreen:

Geçmiş olsun kardeşim yaw......:pale:

Bizde şaka yapalım diye yazdık bak gerçeğe dönmüş...Tühh.:pr:..

Tekrar geçmiş olsun...Karakola bildirdin inşallah...Ümidini kesmemek gerek..

Valla bak üzüldüm yaw...Geçmiş olsun ..:pale:

Bende böyle yere koyuyorm :D

nassıl yani:)

geçmiş olsun ya umudunu yitirme bulunur işallah

Haydaaaaaa. :mrgreen:

Geçmiş olsun kardeşim yaw......:pale:

Bizde şaka yapalım diye yazdık bak gerçeğe dönmüş...Tühh.:pr:..

Tekrar geçmiş olsun...Karakola bildirdin inşallah...Ümidini kesmemek gerek..

Valla bak üzüldüm yaw...Geçmiş olsun ..:pale:

murat abi bişeyi 40 defa söylersen olurmuş buda o misal

metehan abi haberini senden bekliyorduk

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sağolun geçmiş olsun dilekleriniz için. Giden gitti geleceğini sanmıyorumda ben uyurken yatak odama kadar girebilmesi ne cesarettir anlamadım. Kapınızı evde olsanız dahi arkadan kilitleyin arkadaşlar ben hiç kilitlemezdim. Bir kartla 5 sn de açılıyor emin olun

Mete hocam muhabbette efsanesin. Burda ofiste .oktan bir gün geçirirken bu topik beni kahkahalara boğdu. Sağolasın.

metehan abi bırak yaw pimapen nedir abi.plastik bildiin.seni uyutur makinayı da alırlar.tabanca falan dion da hırsız da bos gelmez bence.. onuda düsün.Motoun arkasından aglama sonra :D:D:D

:salut:

Mete hocam muhabbette efsanesin. Burda ofiste .oktan bir gün geçirirken bu topik beni kahkahalara boğdu. Sağolasın.

ya maksat muhabbet olsun dedik eğlencelik yani...:p

metehan abi bırak yaw pimapen nedir abi.plastik bildiin.seni uyutur makinayı da alırlar.tabanca falan dion da hırsız da bos gelmez bence.. onuda düsün.Motoun arkasından aglama sonra :D:D:D

:salut:

hemşo maksat pimapende değil...mesele o motoru o kapıdan çıkarmakta...inan belime fıtık iniyo bazen...çok ince bi tekniği var...:wiinkk:

Bende böyle yere koyuyorm :D

evin balkonuna motor koyan çok kişi yoktur herhalde...ama şanslıyım biraz...:p

sende işi biliyorsun tangırtıya uyanıp gelen hırsısızı kim vurduya götüreceksin galiba

vallahi haneye tecavüzden adam vursam 5 aydan fazla yatmam...Amerikada olsa kendi arazinde istersen katliam düzenle yine bişey olmaz...:p

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar