Buradan Motorumu Çalan Hırsıza Makinayı Helal Edicem..

2008. hızları örümcek adam gibi dosdum sen kafanı yorma yineda malına iyi sahip ol. önlemini al. ALLAH a emanet et. işini şansa bırakmamanda akıllılık etmişsin.Benim araç da otoparkta duruyordu. ŞER.........hertarafına yaklaşık 10 küsür çiviyle yıldız çizmişler a........k.....evlatları.

yapar şerefsizler...benim motoruda biri kafaya takmış elleyip duruyordu Maçkada...bir gün baktım yine yeri dğeişmiş...bilgisayarda bir yaz yazdım koca A4 kağıda büyük puntoyla...

BU MOTORA DOKUNAN KİŞİNİN 7 CEDDİNİ GELMİŞ GEÇMİŞ Bİ GÜZEL KARIŞTIRDIM...küfür yazdım yani kağıda...:p

o günden sonra bidaha ellemediler...:queen:hislendi hehalde eleman...:p

inceledim galiba bisiklet için... gayet dandik bişey gibi gelmişti zaten.

abi bebeler içindir o ya...bize yaramaz...:wiinkk:

Bence sorun değildi ama başlık açıp yazınca sorun yaşamış gibi oldum...:p
Aslında ben arkadaşlarımı alım ve satım işlerinde eşşeği sağlama almanın
önemini belirtmek istemiştim...:silent: ..Topici kitlediler..:pr:
Ben sağlama almıştım zaten eşşeği..:p

Konunun tüm sayfalarınıda download ettim zati.:bounce:..Uçsada kaçsada duman
boğazda takılır..En azından kokusu kalır valla..:p

Yaptık yine bir abilik işte...:wiinkk:

Kulağınada bir küpe taktım hemen..:cherry:

Abi garaj güzel olmuş, ellerine sağlık, yanlış bi değerlendirme var sanırım, hırsız var hırsız var şimdi, kaşıkçı elmasını çalacak hırsız ile, bakkaldan sakız çalan hırsızı aynı kefeye koyamayız tabi, senin motor sınıf atlamış, bu sınıftaki hırsızlarda senin motoru çalmaz abi için rahat olsun...
Bu arada kimse garaj resmini koyamamış hangi hırsız internet sitesinden keşif yapar.
Yalnız abi ilerde motoru büyütürsen oraya sığmaaaaaazzz....:pr:
Al abi benim garaj.

Bence sorun değildi ama başlık açıp yazınca sorun yaşamış gibi oldum...:p
Aslında ben arkadaşlarımı alım ve satım işlerinde eşşeği sağlama almanın
önemini belirtmek istemiştim...:silent: ..Topici kitlediler..:pr:
Ben sağlama almıştım zaten eşşeği..:p

Konunun tüm sayfalarınıda download ettim zati.:bounce:..Uçsada kaçsada duman
boğazda takılır..En azından kokusu kalır valla..:p

Yaptık yine bir abilik işte...:wiinkk:

Kulağınada bir küpe taktım hemen..:cherry:

hayırlısı olsun artık...malınla kötü olmada...

Abi garaj güzel olmuş, ellerine sağlık, yanlış bi değerlendirme var sanırım, hırsız var hırsız var şimdi, kaşıkçı elmasını çalacak hırsız ile, bakkaldan sakız çalan hırsızı aynı kefeye koyamayız tabi, senin motor sınıf atlamış, bu sınıftaki hırsızlarda senin motoru çalmaz abi için rahat olsun...
Bu arada kimse garaj resmini koyamamış hangi hırsız internet sitesinden keşif yapar.
Yalnız abi ilerde motoru büyütürsen oraya sığmaaaaaazzz....:pr:
Al abi benim garaj.

en güzeli tabi garaj...oh mis...ama bizimki hem havadar hemde manzara keyfi sürüyor..şanslı motor...

geçen mesajlarda seni kırdık biraz...bazen soldan kalkıyorum kırıyorum herkesi...hakkını helal et...affet kardeşini...:wiinkk:

o motoru ben çalarım, şimdiden hakkını helal et istersen , bana yöntemini anlatmıştın çünkü :mrgreen:

Hatırlamıyorum abi çok unutkanım bu aralar, helal olsun ne demek, affetmek Allaha mahsus abi biz kimiz..

:rendeer:

İlerde motoru büyütürse, salondan kırpıp, balkonu da büyütür.
pandada çare tükenmez. :p

olm biz gariban adamız senin yanında...:p

o motoru ben çalarım, şimdiden hakkını helal et istersen , bana yöntemini anlatmıştın çünkü :mrgreen:

heçde yakışmaz sana he ırgızlık falan...olm sen karıncayı bile incitemezsin...:queen:1 milyon dolar bulsan kendi cebinden para verip ilan verirsin paranın sahibini ararsın.....:p

ulan makinan var halen ağlıyon he...ehliyet işi finitomu daha...bi dek gelemedik oraya...yoksa Bostancı Tescili karıştırıcam bi ara...:p

abi ben biraz zor giderim oraya bir daha, bana baya ters çünkü, neyse en azından çevirirlerse "ehliyetim trafik şubede, gidin onlardan isteyin" derim :p

ya arkadaş sen harbiden terbiyesiz adammışsın böyle sululuk böyle vurdumduymazlık böyle kendinibilmezlik olamaz. aynı şu sigorta reklamındaki, bizim ev 9. katta hırsız giremez'' diyen adam gibi görünüyon burdan

len bi defa o motoru kim çalar

gösterge panelindeki jelatini sökmek sana daha fazla acı verir bence ve ben ilk buluşmamızda onu sökcem :)

asm

Hırsız -Allah korusun- o balkona girdikten sonra ;

"Forumlarda konu açmışsın.Motoru çalamazlar falan demişsin. Rencide ettin bizi.

Buradan bu şekilde götüremeyiz ama kim dedi ki tek parça götüreceğimizi?
hans.gif
"

diye bir not iliştirebilir. :cherry:

Not: Tabi bu işin şaka,latife kısmı. :)

abi ben biraz zor giderim oraya bir daha, bana baya ters çünkü, neyse en azından çevirirlerse "ehliyetim trafik şubede, gidin onlardan isteyin" derim :p

olm sizin gibi kekleri sallıyolar 15 güne...:queen:tipinizemi uyuz oluyolar artık bilemiyom...en baba ehliyet 2 gün sonraya verilir...:p

ya arkadaş sen harbiden terbiyesiz adammışsın böyle sululuk böyle vurdumduymazlık böyle kendinibilmezlik olamaz. aynı şu sigorta reklamındaki, bizim ev 9. katta hırsız giremez'' diyen adam gibi görünüyon burdan

len bi defa o motoru kim çalar

gösterge panelindeki jelatini sökmek sana daha fazla acı verir bence ve ben ilk buluşmamızda onu sökcem :)

bak valla öle bişey yaparsan şerefsizim canını yakarım...yeminle yaparım bunu...sen şimdi inanmazsın...hadi dene len...:queen:jelatin benim motorun namısı...:queen:

Hırsız -Allah korusun- o balkona girdikten sonra ;

"Forumlarda konu açmışsın.Motoru çalamazlar falan demişsin. Rencide ettin bizi.

Buradan bu şekilde götüremeyiz ama kim dedi ki tek parça götüreceğimizi?
hans.gif
"

diye bir not iliştirebilir. :cherry:

Not: Tabi bu işin şaka,latife kısmı. :)

ya aslında onlarda insan evladı...ırgızları çocukken düşünsene...hepsi bir melekti sonucta...şartlar onları bu hale getirdi...ben vereyim birine motoruda mesleği bıraksın bari...hem sevaba girerim...:p

Millet Yav Bi Dakkaaaa Bi Telaş Etmeyin Yauu. şimdi Size Bişey Dicem Ama övünmek Için Demiyorum. Mesleğim Otomobil Tesisat Kilit Immobilizer Ve Tuning. Dolayısıyla Her Türlü Araç Anında Olay Yerinden Uzaklaştırılır Itinayla Istediğim Takdirde Bilmem Anlatabildimmi Fakat Geçmişten Bugüne şuanda Dahil Alın Teriyle çalışıyorum X Bir Firmada. Neyse Gelelim Meseleye. öyle Biber Gazına Bıçağa Tanga Tüfeğe Gerek Yok Millet. Adamı Uyutmayada Gerek Yok. En Basitinden Bi örnek Veriyim Size Bakın Vatandaşın Dikkatini çekip Motoru Avlıyabilirim. Nasılmı??? Mesela Motorun Olduğu Kısım Değilde Evin Diğer Tarafnda Büraz Tiner Veya Benzini Uygun Bi Yere Döküp Yakanzi Sonrada Zillere Basıp Kaçanziii. Dolayısıyla Ne Oluyor Yav Burada Diyip Telaşa Gelen Mete Abimis Soluğu Yangının Orda Alacak Su Getirin Kova Verin Elden Ele Derken Ben Arka Tarafta Bi Ali Cengizle Moturu Alıp Dorgu Benim Otoparka Eheheh:d

Millet Yav Bi Dakkaaaa Bi Telaş Etmeyin Yauu. şimdi Size Bişey Dicem Ama övünmek Için Demiyorum. Mesleğim Otomobil Tesisat Kilit Immobilizer Ve Tuning. Dolayısıyla Her Türlü Araç Anında Olay Yerinden Uzaklaştırılır Itinayla Istediğim Takdirde Bilmem Anlatabildimmi Fakat Geçmişten Bugüne şuanda Dahil Alın Teriyle çalışıyorum X Bir Firmada. Neyse Gelelim Meseleye. öyle Biber Gazına Bıçağa Tanga Tüfeğe Gerek Yok Millet. Adamı Uyutmayada Gerek Yok. En Basitinden Bi örnek Veriyim Size Bakın Vatandaşın Dikkatini çekip Motoru Avlıyabilirim. Nasılmı??? Mesela Motorun Olduğu Kısım Değilde Evin Diğer Tarafnda Büraz Tiner Veya Benzini Uygun Bi Yere Döküp Yakanzi Sonrada Zillere Basıp Kaçanziii. Dolayısıyla Ne Oluyor Yav Burada Diyip Telaşa Gelen Mete Abimis Soluğu Yangının Orda Alacak Su Getirin Kova Verin Elden Ele Derken Ben Arka Tarafta Bi Ali Cengizle Moturu Alıp Dorgu Benim Otoparka Eheheh:d

olay budur :queen:

bu arada, motoru al ama sakın jelatini sökme :queen:

Mesela Motorun Olduğu Kısım Değilde Evin Diğer Tarafnda Büraz Tiner Veya Benzini Uygun Bi Yere Döküp Yakanzi Sonrada Zillere Basıp Kaçanziii. Dolayısıyla Ne Oluyor Yav Burada Diyip Telaşa Gelen Mete Abimis Soluğu Yangının Orda Alacak Su Getirin Kova Verin Elden Ele Derken Ben Arka Tarafta Bi Ali Cengizle Moturu Alıp Dorgu Benim Otoparka Eheheh:d

o panikte bende topuklarına sıkamayanzi yani...:queen:eek: kadar eminsin...:p

tamam ama makinanin km saatindeki jelatini sökme tamammı...vasiyetimdir...:p

Benimkininde jelatini duruyor :p:queen::wiinkk::cherry:

inan satar matarsam alan şanslı..16 ay önceki halinden pek farkı yok...yani km düşürsem millet 5-6 .000 de diye yer...:pama kitabımızda yazmaz öle bişey...:bounce:aslında zamanında dediler km telini çekelim diye belli bi rkmde...satmaya yakın tekrar satarsın dedilerde tarzımız değil...:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar